Vind hoveniers in Driebergen-Rijsenburg

Op zoek naar hoveniers in Driebergen-Rijsenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Driebergen-Rijsenburg

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Driebergen-Rijsenburg

  Beoordeling: 4.9 van 54.95434 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 7 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  De betaling van de klus leverde wat strubbeling op doordat ik niet wist dat deze direct betaald moest worden of per link. In deze coronatijd heb ik geen contanten in huis en per link wil ik niet.
 • zwarte zee onderhoud

  Hovenier in Driebergen-Rijsenburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.7580 reviews

  Ik ben een lange tijd ervaren als hovenier. Ik doe dit werk omdat ik het leuk vind, en om met goeie mensen in contact te komen, ook om mooie werk te leveren zodat iedere klant tevreden is... Annuleringskosten is 20% van het afgesproken bedrag

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Top! Komen afspraken na. Goed werk geleverd.
 • Heuvelrug Tuinen

  Hovenier in Driebergen-Rijsenburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews

  Mijn naam is Jeroen F. Landzaat, 62 jaar en eigenaar van Heuvelrug Tuinen. Ik ben vakbekwaam hovenier alsook tuintechnicus. Met mijn bedrijf houd ik mij voornamelijk bezig met het onderhouden en renoveren van tuinen bij zowel particulier als bij bedrijven. Met onderhoud bedoel ik vrijwel alle voorkomende werkzaamheden in de tuin en met reconstructie, bijvoorbeeld het opknappen van een verwaarloosde tuin, heraanplant, snoeiwerk etc. Echter, straatwerk voer ik zo min mogelijk uit daar tegenwoordig complete tuinen dichtgestraat worden. Niet mijn stijl. Ik ga voor natuur buitenhuis. Mijn uurtarief voor regulier werk bedraagt € 52,50 per uur inclusief btw. Ik reken geen vierkante meter prijs omdat dit voor u, als klant, flink in de papieren kan gaan lopen. De werkzaamheden kunnen soms korter zijn dan de aantal uren die in de offerte staan vermeld en worden dan ook berekend. Echter, zou ik een vierkante meter prijs hanteren, dan staat de prijs altijd vast, ongeacht de gewerkte uren. U bent dus, bij Heuvelrug Tuinen, voordeliger uit. Het uurtarief is inclusiet 21 % btw maar exclusief materiaalkosten en, eventuele, afvoer van materialen cq groenafval. Materiaalkosten zie ik graag, vooraf, voldaan omdat ik nergens op rekening inkoop. Dit geeft teveel administratieve rompslomp. Gemaakte uren worden achteraf in rekening gebracht. Voor het inhuren externe bedrijven, bestaan andere tarieven. Uiteraard zal een definitieve prijsstelling pas plaatsvinden nadat ik uw tuin geheel vrijblijvend heb gezien. Meehelpen mag maar altijd op eigen risico. Gebruik de knop "kom in contact" alleen als u serieus interesse heeft in mijn voorstel. Graag tot ziens in uw tuin, Vriendelijke groeten, Jeroen F. Landzaat - Heuvelrug Tuinen

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Heel leuk samengewerkt met Jeroen en de schutting staat zoals afgesproken. Veel plezier gehad samen en zeker aan te bevelen.
 • G. van Beek Groenwerkzaamheden

  Hovenier in Driebergen-Rijsenburg

  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews

  Ik ben Gerard van beek. 27 jaar oud. Ik ben actief sins 2016 in het verzorgen en planten van bomen Ik doe bomen snoeien Vellen van bomen Planten van bomen Controleren van bomen op ziektes en conditie

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Geweldig. Nam snel contact en kwam dezelfde dag op zondag langs om de werkzaamheden te bespreken. 2 weken later kwam hij de boom kappen. Ik heb met plezier gekeken naar de manier waarop dit gebeurde. In het begin wilde wij de boom zelf nog kappen. Maar na een klein ongelukje je dat goed afliep, besloten wij het toch maar om het professioneel te laten kappen. Nou dat was de beste beslissing want toen ik zag hoe hij dit deed, dit hadden wij nooit voor elkaar gekregen. Hij had humor, en het was zeer plezierig zaken met hem te doen. Een aanrader voor iedereen. Ik weet hem te vinden voor een volgende klus.
 • Edwin van Doorn Bestratingen en Tuinaanleg

  Hovenier in Driebergen-Rijsenburg

  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews

  Wij zijn er voor al uw Straatwerk en Complete Tuinaanleg en overkappingen. Elke Tuin is iets moois van te maken.of het nou klein of groot is, er is altijd een leuk idee om meer uit de tuin te halen. We proberen ook de wensen van de klant in de tuin uit te laten komen, doormiddel van de juiste adviezen en keuzes van de klant in de tuin laten uitbrengen. We beschikken over de juiste personen en eigen machines om alle werkzaamheden en projecten tot in de laatste puntjes uit te voeren. Wij hebben al geruime tijd ervaring in deze werkzaamheden. En pakken al het voorkomende werk aan. Dit zijn werkzaamheden die we allemaal aanpakken en uitvoeren. - Alle soorten Bestratingen. - Herbestratingen van terras, oprit of rond een bedrijf of erf. - Diverse soorten schuttingen of erfafscheidingen. - Alle voorkomende Riolering, putjes en rioolstoringen. - Tuinonderhoud en/of Snoeiwerk. - Complete tuinaanleg. - Gras leggen t.b.v gazon. - Aanleggen van kunstgras. - Sloopwerkzaamheden. - Bomen en struiken omzagen/rooien. - Beschoeiing en/of Vlonders van hardhout of ander materiaal. - Metselwerk, denk aan bloembakken of een tuinmuur. - Afgraven van de tuin, fundering en/of oprit. Inclusief de afvoeren van de grond of klei. - Tuinverlichting. - Overkappingen/Prieeltjes of schuurtjes van Douglas hout of ander materiaal - Leveren van alle benodigde materialen voor de klus. - Onderhoud van tuinen en bedrijven terreinen Heb je een ander klusje en het zit niet tussen het lijstje? Neemt u dan gerust contact met mij op via Werkspot. Zie de revies voor diverse voorbeelden van de Laatste tuinen, opritten en overkappingen/schuurtjes die we hebben gemaakt. Voor meer Informatie of een vrijblijvende prijsopgave, Neem contact met ons op via Werkspot. Geen klus is ons te groot of te klein. Altijd bereikbaar. M.v.g. Edwin v. Doorn

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Super ervaring met Edwin & team. Klus ging snel en netjes, fijne communicatie. Aanrader!
 • Spelt aanleg van tuinen en grondwerkzaamheden

  Hovenier in Driebergen-Rijsenburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews

  ik werk sinds 2001 als zzp`er en heb ondertussen door heel nederland naamsbekendheid bij grote bedrijven opgebouwd en bij kleine particulieren klanten. mijn werk is van bestrating en snoeiwerk tot grondverzet met mijn eigen kleine graafmachine, aanleg van vijvers tot het maken van hekwerk. mijn referenties zijn grotere bedrijven in het grondverzet en straatwerk rondom nieuwegein en amsterdam. voor de particuliere tuinen is het rondom in de regio bijv. zeist, houten, vleuten, ede etc.

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Zeer positief, goede kwaliteit en denkt heel goed mee met de klant in oplossingen en kostenbesparing. Zeer fijne ervaring!!!
 • H. Veen Boomverzorging

  Hovenier in Driebergen-Rijsenburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.75127 reviews

  Veen Boomverzorging is gespecialiseerd in het planten, verzorgen, onderhouden en verwijderen van bomen. Ook verwijderen wij bomen d.m.v. klimtechnieken op bijzondere plaatsen. Ruime ervaring en kennis maakt dat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Perfect geregeld. Snel en vakkundig. Keurig netjes opgeruimd. Meerwerk afgesproken om heg en stronken te verwijderen, kon twee dagen erna al gedaan worden.
 • EcoVita Hoveniers

  Hovenier in Driebergen-Rijsenburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews

  EcoVita hoveniers is een exclusief ecologisch hoveniersbedrijf gevoerd door de Biochemicus Victor Smit, die in Leiden is afgestudeerd op plantenvirussen. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve ecologische laagonderhoud tuinen. Wij zijn dankbaar voor het grote aantal directe aanvragen dat we krijgen. Daarom moeten we wel (o.a. ecologische) keuzes maken. Een directe aanvrage heeft bij ons GEEN zin, tenzij: - U vlak bij Soesterberg woont. (Binnen een (google) wegafstand van ongeveer 15 km.) - U bereid bent voor de ecologische benadering een significant hogere prijs te betalen. - U méér wilt dan alleen nieuwe bestrating of herbestrating. - U bereid bent naar alternatieven voor kunstgras te kijken: wij doen GEEN kunstgras. Mocht onze ecologische benadering u nog steeds aanspreken dan nodigen wij u van harte uit om verder te lezen: Na de oprichting in 2010 bleek al snel dat er grote behoefte is aan een meer verantwoorde manier van omgang mét onze directe leefomgeving. Aangezien dit gepaard gaat met meer samenwerking mét de natuur, hetgeen beter werkt dan bestrijding van de natuur, was het bedrijf binnen enkele jaren een puur ecologisch geworden. U kunt ons inschakelen als wij een meerwaarde kunnen bieden in het ecologische aspect én als u bereid bent te betalen voor het luxere segment. Sinds het begin van Schop en Co in 2010 en tot na de omdoping tot Eco Vita Hoveniers in 2020, zijn onze ecologische laagonderhoudstuinen alleen maar mooier en effectiever geworden zoals ook blijkt uit de referenties.

  Laatste review:

  Hek of schutting repareren of onderhouden -

  fijn persoon om mee te werken, goede communicatie. Komt afspraken na. Poort hangt er weer goed in.
 • Tuin- en Klusjesman Coco Guiran

  Hovenier in Driebergen-Rijsenburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  Tuin- en Klusjesman Coco Guiran bestaat sinds 2016.

  Laatste review:

  Hek of schutting repareren of onderhouden -

  Erg tevreden! Coco reageerde snel en kon snel langs komen. Hij was erg netjes en voorzichtig. Hij moest door het huis lopen om bij het balkon te komen, dus deed hij zijn schoenen uit (het regende) en lette hij goed op alle muren bij het afvoeren van het hek. Verder heeft hij het balkon na de klus weer opgeruimd en aangeveegd achtergelaten. Zeker aan te raden!
 • Loon-, grond- en straatwerk J. Vernooy

  Hovenier in Driebergen-Rijsenburg

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  J. Vernooy Loon- Grond en Straatwerk. Het bedrijf van Joost Vernooy, opgericht in 2013 en gevestigd in Schalkwijk. Een jong en dynamisch bedrijf dat inspeelt op de groeiende vraag naar specialisten in deze sector. Wij zijn gespecialiseerd in grondwerk en alle voorkomende bestratingswerkzaamheden. Vernooy is partner van zowel aannemers als particulieren bij de (her)ontwikkeling van nieuwbouwwijken, bedrijfsterreinen en tuinen. Ons uitgangspunt is het ontzorgen van de opdrachtgever. Dit begint bij de inbreng van onze ervaring en onze praktische kijk op het gebied van terreinontwikkeling. Wij voeren sloopwerkzaamheden uit, verrichten het benodigde grondwerk, leggen riolering aan en verzorgen het straatwerk. Wij zijn een enthousiast en flexibel bedrijf en beschikken over de juiste expertise en capacititeiten in de vorm van materieel en vakmanschap, om goed en degelijk werk te leveren met een resultaat dat er zijn mag.

Populaire lokale hoveniers in Driebergen-Rijsenburg

Andere vakmensen in Driebergen-Rijsenburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur