Vind hoveniers in Wijk bij Duurstede

Op zoek naar hoveniers in Wijk bij Duurstede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Wijk bij Duurstede

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95786 reviews
  Hovenier in Wijk bij Duurstede

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Berrouwbare, goede en vriendelijke service. Heel blij mee.
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35194 reviews
  Hovenier in Wijk bij Duurstede

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Roel heeft voor mij een 20 jaar oude haag verwijderd die ik er zelf nooit had uitgekregen. S,morgens begonnen en voor de middag was het weg. Hij moest in de middag nog zijn frees ophalen en heeft toen zonder morren nog wat stukken wortelstronken weg gezaagd die ik was tegen gekomen. Ik ben zeer tevreden en zou hem zo weer inhuren of aanbevelen aan vrienden/kennissen. Ook nog een leuke conversatie met hem gehad.
 • Klusbedrijf M. Verkerk
  Klusbedrijf M. Verkerk
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Hovenier in Wijk bij Duurstede

  H

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Snel en vakkundig uitgevoerd!
 • Steunebrink Tuinen
  Steunebrink Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Hovenier in Wijk bij Duurstede

  Ik ben Ronald en ik ben 37 jaar. ik werk graag buiten in tuinen en en een handige hovenier die veelzijdig inzetbaar is en van hard werken houdt. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Oprit opnieuw laten bestraten. Super snel contact voor een goede prijs.
 • Timmer en onderhoud Kortland
  Timmer en onderhoud Kortland
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Hovenier in Wijk bij Duurstede

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf, Timmerman in Culemborg, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij overkappingen en schuttingen en alle timmerwerk toebehoren plaatsen of vervangen, of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Hannes heeft voor ons een prachtige schuur gebouwd op een bestaande constructie. Doordat er al drie muren stonden, moest er maatwerk geleverd worden. Hannes dacht goed mee met onze wensen, is helder over de prijzen en werkt snel.
 • M.A. van Zee
  M.A. van Zee
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Hovenier in Wijk bij Duurstede

  Marcel van Zee Ruime ervaring in hoveniers werkzaamheden en klus werkzaamheden. Flexibel en gemotiveerd.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima werk: netjes en fijn in de omgang.
 • Heuvelrug Tuinen
  Heuvelrug Tuinen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Hovenier in Wijk bij Duurstede

  Geachte...., Mijn naam is Jeroen F. Landzaat en eigenaar van Heuvelrug Tuinen, te Doorn en werkzaam in de provincie Utrecht en omgeving. Ik ben vakbekwaam hovenier alsook Tuintechnicus. (een soort Willie Wortel op tuingebied). Met mijn bedrijf houd ik mij voornamelijk bezig met het onderhouden en renoveren van tuinen bij zowel particulier als bij bedrijven. Met onderhoud bedoel ik vrijwel alle voorkomende werkzaamheden in de tuin en met reconstructie, bijvoorbeeld het opknappen van een verwaarloosde tuin, heraanplant, snoeiwerk etc. Straatwerk besteed ik uit. Voor het inhuren externe bedrijven, bestaan andere tarieven. Bij Heuvelrug Tuinen bent u op het groene adres voor een natuurlijke en levende tuin. Het uurtarief is inclusief 21 % btw maar exclusief materiaalkosten en, eventuele, afvoer van materialen c.q. groenafval. Materiaalkosten zie ik graag, vooraf, voldaan omdat ik nergens op rekening inkoop. Dit geeft teveel administratieve rompslomp. Gemaakte uren worden achteraf in rekening gebracht. Na mijn eerste bezoek, ontvangt u van mij een geheel vrijblijvende offerte. Pas nadat u deze offerte heeft goedgekeurd, worden er vervolgafspraken gemaakt. Meehelpen mag maar altijd op eigen risico. Als u meehelpt, krijgt u niet alleen gratis advies maar u bent ook voordeliger uit. Gebruik de knop "kom in contact" alleen als u serieus interesse heeft. Graag tot ziens in uw tuin, Vriendelijke groeten, Jeroen F. Landzaat - Heuvelrug Tuinen

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Het rooien van de coniferen haag is -mbv mijn man- prima gegaan. Daarna overeen gekomen dat er vervangende struikjes zouden worden geplant die aansloten bij de laurier aan de voorkant zodat er uiteindelijk éen doorlopende haag van dezelfde planten zou komen. De nieuwe struikjes zijn geplant maar blijken niet dezelfde soort te zijn als er al stond. Hierdoor dus nu itt de afspraak twee verschillende soorten laurier om de voortuin heen. We gingen het gesprek hierover aan en hebben gezegd dat het resultaat niet volgens afspraak was maar dat het nu niet echt handig meer was om eea wéer te vervangen. We hebben ook geen gedeeltelijke restitutie gevraagd van de (allang betaalde) factuur. Wel verwachtten we in elk geval een erkenning van zijn kant dat het resultaat inderdaad niet volgens afspraak was. Alleszins redelijk vonden we. Desondanks ontstak hij in woede en was hij naar eigen zeggen 'nog nooit zo beledigd' Conclusie helaas dan ook dat deze hovenier niet aan te raden is:-(
 • Van Binsbergen Bouw
  Van Binsbergen Bouw
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Wijk bij Duurstede

  Welkom bij Van Binsbergen Bouw. Mijn naam is Dirk van Binsbergen, eigenaar van Van Binsbergen Bouw sinds 2015. Hiervoor heb ik 10 jaar in loondienst gewerkt als timmerman. U kunt bij mij terecht voor: - Mantelzorgwoning - Totaal renovaties in/om huis - Dak dekken - Van dakpannen t/m EPDM - Dakkapellen - Tuinhuizen/overkapping - En al uw ander timmerwerk - Straatwerk Vraag gerust naar de vele mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Voor een gerichte offerte kom ik altijd graag ter plaatsen even de situatie inmeten/bekijken. Meer foto's en voorbeelden van ons werk, kunt u bekijken op facebookpagina Van Binsbergen Bouw

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Schutting en tuinpoort vervangen. Snelle reactie en duidelijke communicatie, goed meegedacht over wat het beste paste bij de andere schuttingen en de tuinpoort in hoogte aangepast voor mooi geheel. De klus kon op korte termijn worden uitgevoerd. Dirk werkt vlot en netjes. Heel tevreden!
 • de Werd Advies en Projecten
  de Werd Advies en Projecten
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Hovenier in Wijk bij Duurstede

  Waar ! kunnen we met een ervaren team een schutting plaatsen? We hebben zaterdag 13 april een ervaren team beschikbaar voor schutting plaatsen, terras aanleggen/ ophogen of tuinhuis bouwen. Zoek je hulp dit weekend nog? Laat het me weten! Groet, Bas --------------- Allround klussenier en specialist in Schuttingen en poorten/ ontwerp. de Werd Advies en Projecten zet ervaren teams in en geeft garantie op gedane werkzaamheden. We leveren vakwerk en besteden veel zorg aan het klantprofiel. Ook klussen we aan groen, keuken, huis en meubels. Neem contact met ons op om uw situatie eens te bespreken.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Bij het eerste contact al een goed gevoel. Een gedreven en bekwame vakman. Werkt netjes. Doet wat hij heeft beloofd om de wensen werkelijkheid te laten worden. Ik ben zéér tevreden met het resultaat en de geleverde service. Bij een volgende klus zal ik hem zeker weer inhuren.
 • Van Dijk Bomen
  Van Dijk Bomen
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Hovenier in Wijk bij Duurstede

  Wij van Van Dijk Bomen komen uit Doorn en zijn gespecialiseerd in het verwijderen, snoeien, controleren, en planten van bomen. Wij zijn ontzettend enthousiast! in ons werk en zorgen voor een vriendelijk en prettig klant contact. Zodat we alles netjes en keurig achter kunnen laten en u zorgeloos kunt slapen en genieten van uw nieuwe tuin! U kunt ons als volgt bereiken. Mail: info@vandijkbomen.co Web: www.vandijkbomen.co 23315510

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Heel plezierig man en super goed job gedaan!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Wijk bij Duurstede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 952 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Wijk bij Duurstede

Andere vakmensen in Wijk bij Duurstede

Vind vakmensen bij jou in de buurt