Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind kozijnspecialisten in Wijk bij Duurstede

Op zoek naar kozijnspecialisten in Wijk bij Duurstede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele kozijnspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Kozijnspecialist

Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Wijk bij Duurstede

 • Holst Timmerbedrijf

  Kozijnspecialist in Wijk bij Duurstede

  Beoordeling: 4.5 van 54.5545 reviews

  Holst meubels is een bedrijf dat sinds 2008 meubels en andere projecten op maat ontwerpt en vervaardigd. Het is een bedrijf waarin vader en zoon samen werkzaam zijn. In een goed ingerichte werkplaats worden zeer uiteenlopende projecten vervaardigd. Je kunt hier denken aan meubelen zoals: tafels, banken en (inbouw)kasten, maar ook andere projecten zoals: deuren, luiken en kozijnen. Naast zaken voor binnenshuis maken wij ook tuinmeubelen en hebben ervaring met het maken van: (buiten)keukens, veranda's, tuinhuizen en pergola's. We zijn gespecialiseerd in werken die speciaal op maat en naar de wensen van de klant zijn toegespitst. Vaak is het nog niet helemaal duidelijk welke maat en uitstraling passend is bij de wensen van de klant. Een goed gesprek en een ontwerp middels een 3D tekening helpen om een goede keuze te maken. Naast het realiseren van nieuwbouw volgens de wensen van de klant, voeren wij ook renovatie werkzaamheden uit. Hierbij moet u denken aan het exact kopiëren of herstellen van klassieke kozijnen, ramen, deuren etc zodat reparatie vrijwel onzichtbaar is. Reparatie werk van houtrot etc is een ervaringsdeskundigheid. Wij staan bekend om onze diverse werkzaamheden en dat is juist wat wij leuk vinden om te doen. Deze diversiteit geeft een verfrissende kijk op alle projecten die we aannemen. Sinds oktober 2020 woont en werkt Maarten in Nigeria en zet vader Gerard het werk voort onder de naam Holst Timmerwerk. Dit betekent dat het maken van binnenmeubels niet meer in ons aanbod zit.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Goed en makkelijk contact via telefoon/whatsapp. Meneer is flexibel ivm weer, en heeft het werk goed en netjes gedaan, en alles netjes opgeruimd. Tevreden klant!
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud

  Kozijnspecialist in Wijk bij Duurstede

  Beoordeling: 4.3 van 54.35290 reviews

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben zijn we snel geholpen. Dakraam netjes en snel gemonteerd, gelijk afspraak gemaakt voor nog 1.
 • Henkey slot- en sleutelservice

  Kozijnspecialist in Wijk bij Duurstede

  Beoordeling: 4.6 van 54.65539 reviews

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  snel en netjes gewerkt. Hij weet wat hij doet! Dank je Henk
 • Lindeboom Kozijnen en Zonwering

  Kozijnspecialist in Wijk bij Duurstede

  Beoordeling: 4.8 van 54.8587 reviews

  Bedrijfsvorm: Eenmanszaak Opgericht: 2007 Mijn naam is Gert Lindeboom. Ik ben sinds 1997 actief als monteur van kozijnen en zonwering. Tot 2007 was ik in loondienst bij een bedrijf en heb ik vooral ervaring opgedaan met het inmeten en monteren van kunststof kozijnen. Daarnaast heb ik horren, rolluiken en zonwering opgehangen. Sinds 2007 ben ik voor mezelf begonnen. Ik heb geen personeel in dienst, maar werk samen met andere zzp 'ers. Ik heb veel ervaring met renovaties van woningen, in het vervangen van houten kozijnen door kunststof kozijnen en vervangen van houten rabat delen door kunststof rabat delen. Ik heb de afgelopen jaren diverse trainingen gevolgd voor de montage van kozijnen en rolluiken. Daarnaast ook trainingen voor de installatie van draadloos bedienbare motoren voor zonwering. Voor het uitbrengen van een definitieve prijsopgave bezoek ik de klanten om de situatie goed te bekijken. Dat kan ook in de avonduren. Bij grotere verbouwingen werk ik samen met een vertrouwde en degelijke aannemer. Bij een opdracht wordt geen aanbetaling gevraagd. Ik lever en monteer rolluiken en zonwering, handbediend of elektrisch. Ook voor reparaties en service kunt u bij mij terecht.

  Laatste review:

  Raamkozijnen plaatsen of vervangen -

  Gert levert top werk af, ruimt alles netjes op, fijn zaken te hebben gedaan.
 • Tielse Glashandel B.V.

  Kozijnspecialist in Wijk bij Duurstede

  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews

  De Tielse Glashandel B.V. is zo’n 38 jaar geleden begonnen, het maakte alle glas ontwikkelingen volop mee en is daardoor in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een uiterst gespecialiseerd glasbedrijf. De Tielse Glashandel B.V. levert en plaatst glas in een grote verscheidenheid van uitvoering, die voldoen aan de uiteenlopende eisen die tegenwoordig aan glas kunnen worden gesteld. Voorbeelden hiervan zijn isolatieglas, voor of tot voordeel van warmte-isolatie, zonwering en warmtereflectie. Bovendien brandwerende beglazing, geharde of gelaagde glassoorten en ook hardglazen deuren en alle andere toebehoren. Het maken van de juiste keuzes en toepassingen eist een grote deskundigheid. De Tielse Glashandel B.V. stelt haar vakkennis en ervaring, verkregen uit de jarenlange praktijk graag ter beschikking. Bovendien is de Tielse Glashandel B.V. voor thermische beglazing dealer van het merk Isopane. Als u uw bestelling voor Dinsdags 16.30 uur bij ons bestelt, dan kunnen wij het bijvoorbeeld op de 5e werkdag bij u bezorgen, plaatsen, of u kunt het bij de Tielse Glashandel B.V. komen afhalen. Het kantoor en de werkplaats zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag vanaf 07.00 uur tot 17.00 uur. Om de service zo optimaal mogelijk te houden, beschikt de Tielse Glashandel B.V. over een 24 uur dienst, 7 dagen per week. De Tielse Glashandel B.V. is ook in staat om projecten in de renovatie en/of nieuwbouw volgens de geldende normen uit te voeren. Door deze optimale service kan de Tielse Glashandel B.V. u een uitstekende kwaliteitsprijsverhouding aanbieden. Met veel vertrouwen zien wij een eventuele samenwerking met u als klant tegemoet.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Super snel en netjes gewerkt!
 • Klusbedrijf M. Verkerk

  Kozijnspecialist in Wijk bij Duurstede

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  H

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Mark komt netjes zijn afspraken na, top.
 • Maas Timmerwerken

  Kozijnspecialist in Wijk bij Duurstede

  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews

  Welkom op het profiel van Maas Timmerwerken! Maas Timmerwerken is een allround timmerbedrijf voor: ramen, deuren en kozijnen ▪ dakkapellen ▪ meubels ▪ aan- en verbouw.

  Laatste review:

  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen -

  Wij zijn met Erik Maas in contact gekomen omdat wij graag openslaande terrasdeuren naar de tuin zouden willen in onze nieuwe woning. Erik is eerst bij ons de situatie komen bekijken, alle mogelijkheden en opties besproken en netjes het kozijn ingemeten. Er stond eerst nog een kozijn met losse deur en een stenen muurtje, dus er waren meerdere opties mogelijk. Het eerste contact verliep helemaal prima. Erik luistede naar onze wensen, dacht mee en was ook eerlijk wat wel en niet zou kunnen. Uiteindelijk voor een groot kozijn met deuren en zijlichten gekozen en zonder borstwering. Vandaag is het geplaatst. Het zijn vriendelijke mensen en het kozijn is prachtig! etjes gewerkt, en keurig achtergelaten. Na het weekend komt hij de laatste afwerking afmaken. Pluspunten zijn: - eerlijk en betrouwbaar - heldere en vriendelijke communicatie - meedenken met de klant - duidelijke offertes en facturen - knap staaltje vakwerk hoe het gemaakt en geplaatst is. Bedankt Maas Timmerwerken!
 • Hennie's Zonwering

  Kozijnspecialist in Wijk bij Duurstede

  Beoordeling: 4.1 van 54.158 reviews

  Hennie's Zonwering is gevestigd aan de Remus 71 te Wijk Bij Duurstede. Met ruim 20 jaar ervaring in de zonweringsbranche staan wij voor klantvriendelijkheid en kwaliteit. Omdat elke situatie anders is komen wij vrijblijvend bij u langs om in overleg met u de mogelijkheden te bespreken en een passende oplossing voor uw woning te vinden. Doordat wij geen showroom hebben, kunnen we de prijzen laag houden en dat vinden we belangrijk. Wij brengen een bezoek aan uw woning zodat we direct kunnen zien welk type zonwering het beste past. Wij leveren tegen scherpe prijzen en hebben een snelle levering. Daarbij bieden wij u deskundig advies, gratis inmeten, gratis montage en geen voorrijkosten bij bestelling. Heeft u vragen kunt u contact met ons opnemen via Werkspot.

  Laatste review:

  Rolluik plaatsen of vervangen -

  Heeft niets van zich laten horen.
 • Bouwbedrijf van Maurik

  Kozijnspecialist in Wijk bij Duurstede

  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews

  Welkom op het profiel van Bouwbedrijf van Maurik! Mijn naam is Jan van Maurik en ben sinds 2000 werkzaam geweest voor 2 bouwbedrijven. Dit jaar 2014 mijn eigen bedrijf gestart en onze specialisaties zijn o.m.; - Dakkapellen en dakramen - Timmerwerken - Nieuwbouw/ aanbouw - Verbouw - Renovatie - Klussen algemeen Ik ben een éénmansbedrijf die nauw samen werkt met andere zzp'er om een goed en mooi resultaat af te leveren.

  Laatste review:

  Aanbouw of opbouw plaatsen -

  Jan heeft bij ons een aanbouw aan onze woning geplaatst van 24 m². Hij bood ons een zeer scherpe prijs aan en was erg duidelijk in zijn communicatie en afspraken vooraf. Dat vonden wij erg prettig en daarom zijn wij met hem in zee gegaan. De aanbouw is prachtig geworden. Nog mooier dan wij gedacht hadden vooraf! Tijdens de werkzaamheden vonden we Jan een paar keer wat kortaf overkomen met het appen over de klus. Maar iedere keer kwamen we er samen weer goed uit. En mogelijk had dit te maken met de drukte die hij op dat moment had. We zijn heel erg tevreden over de manier waarop de klus is uitgevoerd, hij werkt erg netjes en schoon . Jan heeft voor een mooie scherpe prijs een kwalitatief mooie aanbouw neergezet met een luxere uitstraling en betere materialen dan andere aannemers ons konden aanbieden.
 • Uittenboogaard montage

  Kozijnspecialist in Wijk bij Duurstede

  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  Ik ben Bryan Uittenboogaard eigenaar van Uittenboogaard montage. Uittenboogaard montage voert voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers bouwprojecten en klussen uit. Vannaf het begin van het opstarten van ons bedrijf streven wij ernaar om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn door duidelijke afspraken te maken en deze ook na te komen. Een greep uit onze montage werkzaamheden: - Kozijnen - glas - schuifpuien - Overkappingen Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Met vriendelijke groet Uittenboogaard montage

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Snelle reactie voor inmeten, gelijk een prijsopgave gehad. Goed werk afgeleverd, een aanrader.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Wijk bij Duurstede

Andere vakmensen in Wijk bij Duurstede

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur