Vloerspecialisten in Wijk bij Duurstede

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde vloerspecialisten in Wijk bij Duurstede. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de vloerspecialisten van Werkspot in Wijk bij Duurstede

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Wijk bij Duurstede

 • Klusbedrijf M. Verkerk
  Klusbedrijf M. Verkerk
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Vloerspecialist in Wijk bij Duurstede

  H

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Super!
  Kom in contact
 • TegelwerkElektra
  TegelwerkElektra
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Vloerspecialist in Wijk bij Duurstede

  Sinds 1985 actief in Tegelwerk en Elektra. Zowel nieuwbouw, verbouwing als renovatie. Wij leveren kwaliteit op basis van duidelijke afspraken bij opdracht. Geen verrassingen. Afspraak = Afspraak. Wij werken zorgvuldig en gaan voor een tevreden klant. Garantie is vanzelfsprekend. Sterk in creatief en design tegelwerk. Wij denken mee en adviseren. --> Tegelwerk binnen: badkamers, wc, keuken, bijkeuken etc. Ook complexe patronen, strokend, diagonaal. Art-deco herstelwerk, antieke tegels, design. Levering tegels / sanitair in overleg. --> Elektra: huisinstallaties na de meterkast. Uiteraard respecteren wij de geldende Covid-veiligheidsregels.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Er werd netjes en snel gewerkt, communicatie verliep zeer vlot. Ook toen op laatste moment bleek dat een tegel alsnog net anders moest, werd het door John nog aangepast. Gelukkig was de lijm nog niet droog… Ik zou John zeker aanbevelen voor je tegel klus! Bij ons een mooie tegelvloer opgeleverd in de keuken, dank je wel John!
  Kom in contact
 • Koza vloeren
  Koza vloeren
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Vloerspecialist in Wijk bij Duurstede

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Martijn de Koning en ik ben eigenaar van het bedrijf Koza Vloeren. Koza Vloeren is een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Koza Vloeren heeft al 20 jaar ervaring waarvan zes jaar als zelfstandige onderneming. Koza vloeren beschikt over een MBO 4 stoffering diploma. Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Koza Vloeren over de voorwaarden. Voor grote werkzaamheden beschikken wij over een groot netwerk aan zzpers waar wij mee samenwerken. Wij kijken uit naar een toekomstige samenwerking, hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Martijn is een super relaxte man die goed afspraken na komt .hij werkt echt heel netjes en ook nog heel vlot vind ik,ruimt alles netjes op en is een vakman die ik voor mijn volgende klus zo weer zal inhuren ,hanteert ook nog een scherpe prijs .nogmaals dank Martijn .
  Kom in contact
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45179 reviews
  Vloerspecialist in Wijk bij Duurstede

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijne hovenier, heeft vanaf het begin tot het verloop van de klus goed geleid. Echt een vakman weet waar hij over praat en dat is ook te zien aan het eind resultaat. Hij geeft tips, is oplossingsgericht en heeft ook ruimte voor flauwe grapje😁 Ik kan zeggen het is de moeite en geld waard om dit hovenier jouw klus te laten uitvoeren. Mijn familie en ik zijn zeer content. Dankjewel Mastenbroek Tuinen 🍀
  Kom in contact
 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7557 reviews
  Vloerspecialist in Wijk bij Duurstede

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Goede communicatie- alles goed achtergelaten na klaren klus
  Kom in contact
 • Edwin van Doorn Bestratingen en Tuinaanleg
  Edwin van Doorn Bestratingen en Tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Vloerspecialist in Wijk bij Duurstede

  Wij zijn er voor al uw Straatwerk en Complete Tuinaanleg en overkappingen. Elke Tuin is iets moois van te maken.of het nou klein of groot is, er is altijd een leuk idee om meer uit de tuin te halen. We proberen ook de wensen van de klant in de tuin uit te laten komen, doormiddel van de juiste adviezen en keuzes van de klant in de tuin laten uitbrengen. We beschikken over de juiste personen en eigen machines om alle werkzaamheden en projecten tot in de laatste puntjes uit te voeren. Wij hebben al geruime tijd ervaring in deze werkzaamheden. En pakken al het voorkomende werk aan. Dit zijn werkzaamheden die we allemaal aanpakken en uitvoeren. - Alle soorten Bestratingen. - Herbestratingen van terras, oprit of rond een bedrijf of erf. - Diverse soorten schuttingen of erfafscheidingen. - Alle voorkomende Riolering, putjes en rioolstoringen. - Tuinonderhoud en/of Snoeiwerk. - Complete tuinaanleg. - Gras leggen t.b.v gazon. - Aanleggen van kunstgras. - Sloopwerkzaamheden. - Bomen en struiken omzagen/rooien. - Beschoeiing en/of Vlonders van hardhout of ander materiaal. - Metselwerk, denk aan bloembakken of een tuinmuur. - Afgraven van de tuin, fundering en/of oprit. Inclusief de afvoeren van de grond of klei. - Tuinverlichting. - Overkappingen/Prieeltjes of schuurtjes van Douglas hout of ander materiaal - Leveren van alle benodigde materialen voor de klus. - Onderhoud van tuinen en bedrijven terreinen Heb je een ander klusje en het zit niet tussen het lijstje? Neemt u dan gerust contact met mij op via Werkspot. Zie de revies voor diverse voorbeelden van de Laatste tuinen, opritten en overkappingen/schuurtjes die we hebben gemaakt. Voor meer Informatie of een vrijblijvende prijsopgave, Neem contact met ons op via Werkspot. Geen klus is ons te groot of te klein. Altijd bereikbaar. M.v.g. Edwin v. Doorn

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Snelle reactie, vlot werk geleverd. Zou Edwin zeker aanbevelen voor een volgend tuinproject.
  Kom in contact
 • SB bouw & reparatie
  SB bouw & reparatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Vloerspecialist in Wijk bij Duurstede

  Aangenaam kennis te maken, Mijn naam is Sander ik ben de eigenaar van SB Tegelwerken. Mijn specialisme is het verbouwen van badkamers en toiletten. Het opleveren van mooi en strak tegelwerk is gegarandeerd. Bekijk mijn fotos voor de eindresulaten dit is slechts een kleine selectie van mijn werk voor meer inforformatie en/of fotos mag u atijd contact opnemen . Vriendelijke groet, Sander baauw SB Tegelwerken

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Zeker een aanrader! Werkt zeer netjes en nauwkeurig, denkt ook met je mee. Zeer tevreden over het resultaat en samenwerking!
  Kom in contact
 • RM Tegelwerken
  RM Tegelwerken
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Vloerspecialist in Wijk bij Duurstede

  Bent u op zoek naar een tegelzetter voor uw tegelwerk? Dan bent u bij RM Tegelwerken aan het juiste adres. Of het nu gaat om het betegelen van een badkamer, keuken,toilet of een gehele woonkamervloer. Wij voeren elke tegelklus met professionaliteit en naar tevredenheid uit. Sinds kort actief op werkspot, op zoek naar een review of mijn werk bekijken ? Google RM Tegelwerken of bekijk mijn werk op Instagram.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Prettige communicatie, snel afspraken kunnen maken en mooi werk afgeleverd!
  Kom in contact
 • Bestratingsbedrijf Kaspers Leersum
  Bestratingsbedrijf Kaspers Leersum
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Vloerspecialist in Wijk bij Duurstede

  Ons bestratingsbedrijf is werkzaam in Midden Nederland sinds 1999 Bestratingen voor zowel : particulieren, gemeenten, woningbouwverenigingen en nutsbedrijven. Gespecialiseerd in herstelwerkzaamheden van oude bestrating zoals herstellen van verzakkingen of onregelmatigheden in een oprit of terras. Ook kunnen wij klein tuinonderhoud verrichten. Snoeien, wieden en ruimen. Wij zijn in bezit van eigen gereedschap en afzetmaterialen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vakman!!! Super tevreden!!!!! Oude straatwerk perfect opnieuw gelegd. Denkt heel goed mee en geeft goed overwogen advies.
  Kom in contact
 • Steunebrink Tuinen
  Steunebrink Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Vloerspecialist in Wijk bij Duurstede

  Ik ben Ronald en ik ben 37 jaar. ik werk graag buiten in tuinen en en een handige hovenier die veelzijdig inzetbaar is en van hard werken houdt. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  soepel en probleemloos
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Wijk bij Duurstede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1381 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Wijk bij Duurstede

Andere vakmensen in Wijk bij Duurstede

Vind vakmensen bij jou in de buurt