Vind ontwerpers in Driebergen-Rijsenburg

Op zoek naar ontwerpers in Driebergen-Rijsenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Driebergen-Rijsenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 47 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Driebergen-Rijsenburg

 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Ontwerper in Driebergen-Rijsenburg

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Mark kan snel werken en schakelen en levert niet alleen een constructieberekening of -tekening aan. maar verdedigt deze ook bij de Gemeenten en bespreekt deze met de aannemer. Als er nog vragen zijn, beantwoordt hij ze. Ook als het weken later is.
 • Designia Soest
  Designia Soest
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Ontwerper in Driebergen-Rijsenburg

  WE LEVEN IN EEN VISUEEL GEDREVEN WERELD. BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN. WIJ BRENGEN JE IDEEËN, PRODUCTEN EN DIENSTEN TOT LEVEN MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN. We creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen vermarkten en servicen. Voor al uw bouwkundige oplossingen staan we u graag bij ! Werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van Bouwtekeningen, Interieurontwerp en advies, Artist Impressions, sfeerplattegronden, keuken- en badkamertekeningen, woonclips, meubel design en vergunningen. Dit geldt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten. Wilt u meer weten over Designia Soest of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Perfect resultaat voor de beste prijs! Wij hebben Designia de bouwtekening voor een uitbouw aan onze woning laten maken en Designia heeft de aanvraag bij de gemeente ingediend namens mij. Resultaat: een week later een positief besluit van de gemeente! Communicatie met Tayfur is snel en helder verlopen. Met de aanwezige informatie heeft Designia Soest binnen 2 weken de benodigde tekeningen voor mijn uitbouw gemaakt en heeft de aanvraag ingediend bij de gemeente Utrecht. Dat de aanvraag zo snel ook is goedgekeurd was een verrassing. (de bezwarentermijn gaat nog wel in, maar van de gemeente mogen we op eigen risico wel starten met de verbouwing). Dit betekent dat we veel sneller dan verwacht kunnen beginnen. Top service, goede communicatie en in vergelijking met alle andere aanbieders de beste prijs!
 • TNA bouwkundig tekenaar
  TNA bouwkundig tekenaar
  Beoordeling: 3.9 van 53.9512 reviews
  Ontwerper in Driebergen-Rijsenburg

  Als TNA Bouw voeren wij diverse werkzaamheden uit. Wij leveren tekeningen voor uw woning en kunnen u ook helpen met de vergunningsaanvraag. Ook doen wij badkamer, toilet, keuken renovaties in uw woning. Bekijk ons website!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Started in February and delivered in October and that even i am not sure if Municipalty will ask for more changes. To give an idea i just shared drawing from neighbour and he literally copy pasted designs from the neighbour drawings, Rather than delivering assignment he ws more into make him money. Please this company is big NO, Dont look at the cheaper price, you will be disappointed at the end. Rather go and find some quality drawing guy who can actual deliver some value. If i could give -Ve review i would hv preferred that
 • Jordy Kok
  Jordy Kok
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Ontwerper in Driebergen-Rijsenburg

  Pentavex begeleid u bij uw bouw/verbouw plannen op het gebied van advisering, tekenwerk en het verkrijgen van een omgevingsvergunning.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Jordy reageerde ongelooflijk snel op de aanvraag. Direct telefonisch afgestemd en de opleverdatum afgesproken. Fijne communicatie en levert geheel volgens afspraak. Zeer tevreden dat we onze vergunningaanvraag dankzij het snelle schakelen van Jordy vlot konden doorlopen.
 • OVER B.V.
  OVER B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Driebergen-Rijsenburg

  State of Building Ontwerp en realisatie voor uw plannen om uw woning aan te passen aan uw woonwensen. Beter gebruik van de aanwezige ruimten, uitbreidingen die uw woning nieuwe mogelijkheden geven. ik bied u een gratis gesprek aan om deze mogelijkheden te bespreken. Naar aanleiding hiervan kunnen wij dit voor u onderzoeken wat leidt tot een mogelijk ontwerp

 • De Badkamerontwerpers
  De Badkamerontwerpers

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Driebergen-Rijsenburg

  Wij zijn De Badkamerontwerpers Bij het samenstellen van ons team badkamerontwerpers hebben we goed gekeken naar de eigenschappen die je als ontwerper dient te bezitten, zoals het gevoel voor design, ruimtelijk inzicht, innovativiteit en creativiteit. Verder heb je specifiek als badkamerontwerper in voldoende mate technische kennis en ervaring nodig. De Badkamerontwerpers hebben jarenlange ervaring als architect, ontwerper en/of badkameradviseur. Het ontwerpen van badkamers is hun grootste passie, vandaar dat zij daar hun beroep van hebben gemaakt. Wij beseffen allen dat het ontwerpen van een badkamer niet iets is dat je er bij de verkoop gewoon even bij doet, net als een ontwerper van het huis niet de inrichting, of de ontwerper van een tuin ook niet de bomen erbij verkoopt. Ontwerpen is een vak en daarvoor bent u bij De Badkamerontwerpers aan het juiste adres! De teamleden van De Badkamerontwerpers werken freelance vanuit hun huis of eigen kantoor. Op deze wijze kunnen we de kosten voor een ontwerp aantrekkelijk laag houden en, door het spreiden van de opdrachten, onze klanten snel van dienst zijn. Bovendien belasten wij zo minimaal het milieu! De Badkamerontwerpers staat voor de kwaliteit van het werk dat zij aflevert. Bent u niet tevreden met uw ontwerp en/of wilt u het ontwerp aangepast hebben, dan is dat kosteloos mogelijk. Als u uw badkamer, slaapkamer badkamer en suite, toiletruimte of wellnessruimte online laat ontwerpen, ontvangt u binnen 4 dagen het ontwerp in 3D gemaild inclusief een ingesproken uitleg van het ontwerp. Indien u akkoord bent met ontwerp ontvangt u de technische maattekeningen van het ontwerp die u nodig heeft als u een aannemer, installateur of klusjesman in de arm neemt. U ontvangt eveneens een productenlijst, waarmee u snel en efficiënt op zoek kunt gaan naar de gewenste producten. De Badkamerontwerpers zijn onafhankelijk en niet gebonden aan een bepaalde winkel of aan bepaalde merken. Daarom weet u zeker dat wij het allerbeste ontwerp maken voor uw allermooiste badkamer. Slim op zoek naar een badkamer, begin met een goed ontwerp! We gaan graag voor u aan de slag! Stephanie, Martin, Rob, Arianne en Noël

 • Wegdam Bouwkundig Advies
  Wegdam Bouwkundig Advies
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Ontwerper in Driebergen-Rijsenburg

  Wegdam Bouwkundig Advies is een eenmanszaak waarbij ik, Jules Wegdam, bouwkundig tekenaar ben van beroep. Daarbij maak ik gebruik van de nieuwste 3D tekensoftware zoals Revit, Allplan en sketchup. Daarnaast gebruik ik een render software (Lumion) om een zo goed mogelijk beeld te geven van wat er uiteindelijk wordt opgeleverd. Ik kan de wens dus vertalen naar een 3D model en van daaruit alle tekeningen aanleveren die nodig zijn om over te gaan tot het daadwerkelijke bouwen. Vraag gerust wat ik voor jou kan betekenen!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Opdracht niet uitgevoerd Na twee maanden wachten maar eens gemaild naar dit bedrijf. Jammer dat hij de privé problemen niet had laten weten, dan had ik daar begrip voor kunnen hebben. Maar niks horen, dat zet voor de klant geen zoden aan de dijk.
 • Bouwkundig Teken en Ontwerp Bureau Kooijman

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Driebergen-Rijsenburg

  Bouwbureau Kooijman Bouwbureau Kooijman is een bureau met een persoonlijke benadering. Er is op een breed terrein kennis en expertise aanwezig op het gebied van bouwregelgeving, procedures in de bouw, energie prestatienorm (EPC) , daglicht berekeningen en constructie en bouwfysica. Ik houd mij bezig met het opzetten en uitwerken van nieuwbouw woningen, verbouwingen en restauratie van monumenten vanaf het programma van eisen tot en met de eindoplevering. Ik streef ernaar het gebouwde in zijn natuurlijke omgeving in te passen, en beoog een evenwichtige samenhang tussen locatie, gebouw en gebruiker. Samen met de opdrachtgever zoek ik naar de meest gunstige oplossing en mogelijkheden. Hiervoor is van belang dat in een eerste overleg het programma van eisen goed wordt geformuleerd. Het pakket van diensten stem ik af op uw individuele wensen. U blijft zelf heer en meester over uw project en ik neem de zorg van u uit handen. De oprichter van Bouwbureau Kooijman is in 2000 gestart met zijn eigen bureau en heeft vele jaren ervaring in de sociale woning- en stedenbouw. De werkzaamheden waar ik mij mee bezig houd zijn: • voorlopig en definitief ontwerp van nieuwbouw, verbouwingen en renovatie aan monumenten • uitwerken v.h. definitief ontwerp tot bestektekeningen, werktekeningen en detailbladen • verzorgen van bouwaanvragen • toetsing aan de bouwregelgeving • diverse berekeningen: energie prestatienorm (EPC), daglicht, ventilatie en constructie • volledig bouwmanagement ik werk uw opdracht met veel enthousiasme en deskundigheid uit in Autocad en Sketchup. Ruimtegebruik bouwen is vakwerk

 • ARK+ architecten
  ARK+ architecten

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Driebergen-Rijsenburg

  architect | interieurarchitect | bouwkundig adviseur | bouwkundig toezicht | ontwerp- en bouwbegeleiding en meer + Ruim 16 jaar ervaring met alle fases van het bouwtraject. Van eerste schets tot eindoplevering. Ruime ervaring met verbouwingen, transformaties, renovaties, uitbreidingen, monumenten, nieuwbouw, bouwbegeleiding en meer. ARK+ kan in elke fase van een bouwtraject instappen en daarmee opdrachtgevers helpen hun wensen te realiseren.

 • DCRS

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Driebergen-Rijsenburg

Populaire lokale ontwerpers in Driebergen-Rijsenburg

Andere vakmensen in Driebergen-Rijsenburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur