Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Driebergen-Rijsenburg

 • Deurplaatsen B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Kozijnspecialist in Driebergen-Rijsenburg

  Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het plaatsen van stalen deuren sinds kort zijn wij ook gestart met de productie van o.a stalen deuren inbouw kasten trapleuningen balustrades etc. De productie hiervan verzorgen wij geheel op eigen bodem in tegenstelling tot veel concurrenten die dit uitbesteden aan lage loon landen waar dan ook de kwaliteit naar is. Daarnaast plaatsen wij ook - opdek deuren - stompe deuren - aanpassen van kozijnen en het uit timmeren Mocht u vragen hebben of verzoek tot een offerte dan zien wij graag een reactie tegemoet. Onze webshop voor stalen deuren, trapleuningen, maatwerk of speciale verzoeken is nu online en kunt u bezoeken. Met vriendelijke groet Deurplaatsen

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Top service!
 • Bijtjes Zonwering
  Bijtjes Zonwering
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Kozijnspecialist in Driebergen-Rijsenburg

  Bijtjes Zonwering is je ideale partner als je een rolluik, screen of knikarm nodig hebt in Utrecht en omgeving. We zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van buiten zonwering, Binnenzonwering plaatsen of vervangen en horren en nog veel meer diensten die wij als zonwering specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Om te voorkomen dat ik honderden euro’s per maand weg gooi, stuur ik een factuur voor de lead prijs als u geen gebruik maakt van mijn diensten. Tenzij het mijn schuld is dat er kosten gemaakt zijn natuurlijk ! Voor telefonisch consult stuur ik ook een rekening voor de lead kosten

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Vrolijke man die goed werk heeft geleverd was in een half uurtje klaar
 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Kozijnspecialist in Driebergen-Rijsenburg

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik plaatsen of vervangen-
  Snel beschikbaar en erg netjes en snel gewerkt! Ben er blij mee
 • Seyster Glasbeheer
  Seyster Glasbeheer
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Kozijnspecialist in Driebergen-Rijsenburg

  Een eenmanszaak met korte aanvoer vanuit glasfabriek in Nederland. Dit draagt bij aan een korte levertijd en financiële voordelen voor de klant. Wij leveren en plaatsen glas, kozijnen en overige werkzaamheden. Dus je kan voor je breuk ruit 24/7 bij ons terecht. Hoewel dit een eenmanszaak is werk veel samen met een aantal vakmensen die die al u onderhoud/ verbouw werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wil je een compleet pakket zowel in het advies van werkzaamheden bent u op het juiste adres. Seyster Glasbeheer Zeist

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Reageert snel op opdracht uitvraag, wil net werken afleveren en zo heeft hij dat ook bij ons gedaan. Oud historisch, stalen buiten raam schoon gemaakt, geschilderd, gelaagd gemateerde ruiten geplaatst en netjes afgekit; vakwerk en voor een nette prijs.
 • Lucas-ICS & Onderhoud
  Lucas-ICS & Onderhoud
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Kozijnspecialist in Driebergen-Rijsenburg

  ruime ervaring + 20 jaar duidelijke afspraken uitvoering werkzaamheden en kosten. Geen voorrijkosten duidelijke van te voren meerkosten/onvoorzien communiceren Wijzigingen tijdens werk , geen probleem

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Meneer zou op vrijdag langskomen en nam twee uur na de afgesproken tijd op om door te geven dat hij het niet redden. Uiteindelijk is hij zaterdag een uur voor de verjaardag van mijn dochter langs geweest omdat het anders nog langer zou duren. Nu, drie maanden na dato, zijn we aan het verbouwen. Ook op de plek van 'reparatie'. Meneer blijkt elektra-, gas+ en waterleidingen ingemetseld te hebben achter de vaatwasser. Zonder benodigde bescherming om corrosie e.d. te voorkomen. Hebben nu uren extra werk in de hoop dat de leidingen zonder schade uit het beton komen. Dit is alles behalve netjes opgelost, we hebben er wel een vermogen voor betaald. Al met al voelen we ons behoorlijk opgelicht.
 • Peperkamp all round bouwservice B.V.
  Peperkamp all round bouwservice B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Driebergen-Rijsenburg

  Peperkamp bouwservice B.V. is de ideale partner als je snel een professional nodig hebt in midden Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in nauwkeurig vakmanschap oa renovaties, aanbrengen verbeteringen, kamerverdeling (plaatsen muur, kozijn met deur), bouwinspectie en rapportage, lekkages, stormschade, repareren of vervangen en nog veel meer diensten. Neem contact met hen op zodat ze u kunnen helpen en een duidelijke offerte (niet gratis tenzij klus) kunnen opstellen. Het normale uurtarief is 75,- per uur. Wij hebben ook 24 uurs dienst. Spoed en goed

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Prima, vlotte reactie en snel hersteld.
 • Goossens Diensten
  Goossens Diensten
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Kozijnspecialist in Driebergen-Rijsenburg

  Ik ben Victor Goossens eigenaar van Goossens Diensten. Ik ben werkzaam bij een erkend zonwering bedrijf genaamd Polman Zonwering in Zijderveld. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om zonwering klussen samen met mijn compagnon aan te nemen, rond de regio utrecht. Klussen die wij aannemen: Zonwering plaatsen/verwijderen Zonwering herstellen/reparatie Zonwering schoonmaken Ik hoop dat ik hiermee uw interesse heb opgewekt. En wellicht tot snel!

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Netjes en heel zorgvuldig gewerkt. Zelfs toen het wat tegenzat. Victor ging pas weg toen het allemaal goed werkte! 👍🏻
 • van der Schoot Timmerwerken
  van der Schoot Timmerwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Kozijnspecialist in Driebergen-Rijsenburg

  Ik ben Sem van der Schoot. Ik heb 4 jaar ervaring als timmerman en in juli ben ik zzp’er geworden. Ik heb ervaring in zowel nieuwbouw als kleine timmerklusjes. Ik rij rond op een scooter, ik heb nog geen autorijbewijs (gezakt). Ik heb dus ook minder kosten dan iemand met een groter bedrijf of vervoer. Ik ben daarom in prijs iets goedkoper, kwalitatief is mijn lagere tarief absoluut niet terug te zien in mijn werk. Klanten zijn altijd razend enthousiast over mijn werk. Op mijn instagram @vanderschoot.timmerwerken is er meer te zien.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  We hebben Sem voor twee klusjes gevraagd, namelijk een kattenluikje plaatsen en een lamp boven de eettafel verlengen vanaf het elektriciteitspunt en ophangen. Beide klussen heeft hij zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd. Prettige jongen in de omgang, komt zijn afspraken goed na. Zeer aan te bevelen!
 • Heuvelrug bouw en timmerwerk
  Heuvelrug bouw en timmerwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6561 reviews
  Kozijnspecialist in Driebergen-Rijsenburg

  Heuvelrug Bouw en Timmerwerk is een bedrijf gevestigd in Doorn aan de Utrechtse Heuvelrug. U kunt bij ons terecht voor algemene renovatiewerkzaamheden, timmerwerk, interieurbouw (kasten) en installatiewerk van elektra, water, gas en CV. Wij zijn een erkend installatiebedrijf en hebben zegelrecht.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt
 • Noorman Kozijnen
  Noorman Kozijnen
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Kozijnspecialist in Driebergen-Rijsenburg

  Let op: wij leveren bewust geen kunststof kozijnen! Met de aanschaf van producten bij Noorman Kozijnen bent u verzekerd van een degelijke producent die werkt volgens hedendaagse kwaliteitsnormen. Bij Noorman Kozijnen draait het om uw huis. Noorman Kozijnen levert houten en hout met aluminium beklede gevelproducten zoals ramen, buitendeuren, schuifpuien en vouwwanden. Wonen en werken is leven en beleven volgens uw eigen wensen. Wij leveren producten voor iedere huiseigenaar die hecht aan een ambachtelijke benadering gecombineerd met de modernste technieken, hoge kwaliteit en oog voor het milieu en energiebesparing. De volledig afgewerkte gevelproducten zijn zeer energie-efficiënt en kennen een hoog gebruiksgemak. Onze ramen zijn standaard voorzien van HR++ glas met argon. Ook leveren wij ramen met drievoudig glas voor een nog hoger isolatierendement, gecertificeerd voor een passief huis. Alle producten worden compleet afgeschilderd geleverd! Ons A-klasse hout is FCS gecertificeerd. De producent werkt standaard met diep geïmpregneerd grenenhout uit Scandinavië. Door de lage temperaturen groeien de bomen langzaam en is het hout hard en klimaatbestendig. Door de impregnatie tegen houtrot wordt het hout extra verduurzaamd. Hierdoor doet het kwalitatief niet onder voor de tropische hardhout soorten en heeft een vergelijkbare levensduur. Was historisch het hardhout-effect alleen te bereiken met het tropisch hout, met de tegenwoordige verwerkingstechnieken kan het hout dichterbij gehaald worden en wordt het tropisch regenwoud gespaard. Doordat het hout uit Europa komt heeft dit ook een gunstig effect op vermindering van transportafstanden en -kosten en de daarmee gepaard gaande druk op het milieu. In de fabriek gebruikt men standaard op water gebaseerde verf. U kunt kiezen uit alle RAL verfkleuren en een groot aantal tinten voor beits. Reviews zijn te vinden op Google.

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Prachtige houten openslaande deuren geleverd en in één dag geplaatst, oude pui eruit en openslaande deuren erin. Zeer professioneel uitgevoerd en netjes gewerkt. Alles binnen en buiten mooi afgewerkt. Puin en afval netjes afgevoerd. Fijn dat Bouke meedenkt over de beste oplossing voor jouw huis en jouw wensen. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Noorman kozijnen, echt een aanbeveling als je nieuwe kozijnen nodig hebt.

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Driebergen-Rijsenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 582 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Driebergen-Rijsenburg

Populaire diensten

Andere vakmensen in Driebergen-Rijsenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt