Vind glaszetters in Driebergen-Rijsenburg

Op zoek naar glaszetters in Driebergen-Rijsenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Driebergen-Rijsenburg

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Glaszetter in Driebergen-Rijsenburg

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Glas besteld, best snel geleverd. Kwamen stipt op de afgesproken tijd langs. Werkzaamheden werden goed uitgevoerd & afgeleverd.
 • Seyster Glasbeheer
  Seyster Glasbeheer
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Glaszetter in Driebergen-Rijsenburg

  Een eenmanszaak met korte aanvoer vanuit glasfabriek in Nederland. Dit draagt bij aan een korte levertijd en financiële voordelen voor de klant. Wij leveren en plaatsen glas, kozijnen en overige werkzaamheden. Dus je kan voor je breuk ruit 24/7 bij ons terecht. Hoewel dit een eenmanszaak is werk veel samen met een aantal vakmensen die die al u onderhoud/ verbouw werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wil je een compleet pakket zowel in het advies van werkzaamheden bent u op het juiste adres. Seyster Glasbeheer Zeist

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Reageert snel op opdracht uitvraag, wil net werken afleveren en zo heeft hij dat ook bij ons gedaan. Oud historisch, stalen buiten raam schoon gemaakt, geschilderd, gelaagd gemateerde ruiten geplaatst en netjes afgekit; vakwerk en voor een nette prijs.
 • Glasservice den Hartog
  Glasservice den Hartog
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Glaszetter in Driebergen-Rijsenburg

  Glaszetter in Midden Nederland. Al 12 jaar werkzaam als glaszetter en ervaring in alle soorten en maten.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Erg goed. Alles keurig geregeld en mooi werk geleverd. Komt afspraken na en levert goed werk voor een mooie prijs. Top👍
 • Hammertime afbouw
  Hammertime afbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4522 reviews
  Glaszetter in Driebergen-Rijsenburg

  Hammertime afbouw is gespecialiseerd in (totale) woningrenovatie... Voor een zolderverbouwing of een nieuwe badkamer verzorgen wij uw woonwensen welke aansluiten bij uw interieurstijl, ontwerp en budget... Ook voor een nieuwe gevelbekleding of kozijnrenovatie kunt u bij ons terecht.. Uw wensen en ideeën worden door ons vertaald in vakkundig uitgevoerd maatwerk. Vanaf uw eerste idee tot en met onze "puntjes op de i" houden wij nauwgezet contact met u... Een heldere offerte, een strakke planning en goed overleg met u. Dit is onze visie op een geslaagde samenwerking...

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Paar jaar gelden heeft hij mijn schuur in mijn vorige huis geïsoleerd. Dat was prima, kan ik echt niks van zeggen. Nu in mijn nieuwe huis wilde ik meneer weer laten komen. Hij is langs geweest voor een offerte, ik vroeg nog heb je het druk, hij zei het loopt lekker door, maar over een paar maanden heb ik plek voor je. Alles doorgesproken, hij zou meerdere offertes aan ons opsturen. Ik was heel geduldig, want het duurde een paar weken voordat hij reageerde. Krijg ik van de week deze email: "We zijn dit jaar helemaal vol gelopen, bovendien zijn we met een inhaalslag bezig tgv de corona perikelen. Helaas gaat het niet meer lukken de wzh te offreren/uit te voeren." Echt zo verschrikkelijk slecht!!! Geen voorstel van, we hebben volgend jaar ruimte voor je, geen belletje met een uitleg, helemaal niks! Ik vind dit zeer onprofessioneel! En dat druk ik mij nog netjes uit!
 • Van Haarlem Totaalbouw
  Van Haarlem Totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Driebergen-Rijsenburg

  Van Haarlem Totaalbouw Wat doet van Haarlem Totaalbouw: • Project Management • Nieuwbouw/ Verbouw/ Renovatie • Kleinere klussen in en om het huis Project Management: Van Haarlem Totaalbouw kan u assisteren bij uw projecten. • Dagelijkse aansturing • Kosten bewaking • Samenstellen en bewaken van de planning van het project • Toezien op de levering van producten Verbouw: • Verbouwing van bijvoorbeeld de keuken of badkamer • Plaatsing van een dakkapel of vervanging van ramen en kozijnen • Aanbouw aan uw huis of garage • Veranda of tuinhuis Renovatie: • Onderhoud aan uw huis of bedrijfspand • Kleinere klussen in en om het huis Wij horen graag van uw plannen. Van Haarlem Totaalbouw kijkt daarbij uit naar een plezierige samenwerking! Steven van Haarlem

 • H. Klarenbeek
  H. Klarenbeek
  Beoordeling: 4.1 van 54.1516 reviews
  Glaszetter in Driebergen-Rijsenburg

  Wij zijn een modern, jong en ambitieus timmer & onderhoudsbedrijf uit Driebergen-Rijsenburg. Wij richten ons op uw verbouwing,onderhoud (groot of klein), renovatie en afwerking van uw ontroerend goed. Wij zijn uw bedrijf voor het vernieuwen van een badkamer, toilet en keuken; ramen, deuren, kozijnen en isolatieglas; het plaatsen van een dakkapel, dakopbouw, uitbouw of totale renovatie; tot het uitvoeren van schilder- of stukwerk en het installeren van een centrale verwarming en elektra. U kunt ook bij ons terecht voor het maken van een bouwtekening en aanvraag van de vergunningen om uw bouw te kunnen realiseren. Uw eisen en wensen vormen onze uitgangspunt. Wij werken als team samen en denken tot in de details met u mee. Wij kijken met u mee over de tekening. Door onze bouwervaring kunnen we inzicht geven of de tekening en uw gebruikswensen wel goed op elkaar aansluiten. Wij zetten onze kennis en ervaring in met één doel: "Het realiseren van uw wens met hoogstaande kwaliteit". Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de informatie, of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via Werkspot. Timmer & onderhoudsbedrijf H.Klarenbeek

  Laatste review:
  Overige klussen-
  Hugo heeft mij prima geholpen met het voorbereidende werk voor de stukadoor. Hugo denkt goed mee over de planning en de oplossingsrichting en werkt door tot het werk af is. Prima vakman!
 • s.p.j.verbouw
  s.p.j.verbouw

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Driebergen-Rijsenburg

  s.p.j.verbouw kan je helpen met je Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter klus in Driebergen-Rijsenburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Dakkapel plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Carport plaatsen, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met s.p.j.verbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • JDservicebedrijf
  JDservicebedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Glaszetter in Driebergen-Rijsenburg

  Al 25 jaar een ervaren glaszetter, sinds 3 jaar als eigen ondernemer begonnen Werkgebied regio utrecht in een straal van 30 km

  Laatste review:
  Het was heel prettig zaken doen met Jonnie Duparant. Hij gaf goede en eerlijke adviezen met verstand van zaken en inleving met de klant. De communicatie was prima en het werk werd netjes en vakkundig uitgevoerd. Kortom echt een aanrader. Het enige wat mijn inziens beter zou kunnen is het bevestigen van het aanvaarden van de opdracht aan de klant, de huidige methode kan tot misverstanden lijden.
 • Roor Timmerwerken
  Roor Timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6561 reviews
  Glaszetter in Driebergen-Rijsenburg

  Timmerman,voorheen Utrecht nu Odijk. Houtrot reparatie Afhangen van ramen en deuren. Vervangen en herstel van kozijnen Plaatsen van isolatieglas c.q. dubbelglas Interieurtimmerwerk.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Duidelijke afspraken gemaakt waarbij goed gecommuniceerd werd (op tijd bellen enzo) en waaraan goed werd gehouden. Verder vakwerk afgeleverd, op tijd en binnen budget. En meestal ook even tijd nemen voor een bakkie en praatje.
 • Coljee Timmerwerken
  Coljee Timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Glaszetter in Driebergen-Rijsenburg

  Hallo Mijn naam is Gerco Coljee en ik woon in Odijk. Ik ben gespecialiseerd in houtrot reparatie en al het timmerwerk daar omheen. Nieuwe ramen, kozijnen en deuren plaatsen is geen probleem Of wilt u soms een nieuwe schuur ? Bij Coljee Timmerwerken is alles mogelijk. Bijvoorbeeld interieurtimmerwerk zoals kasten op maat, plafonds verlagen of vervangen ,scheidings wanden plaatsen , Garage deuren, aftimmer werk en nog veel meer Staat u klus er nou niet bij? neem dan contact met mij op voor meer mogelijkheden! Met vriendelijke groeten Gerco Coljee

  Laatste review:
  Ik heb Gerco ingehuurd om me te helpen met de sloop en ruwbouw van een schuur. Hardwerkende kerel die mij een paar keer verraste met slimme oplossingen voor zwaar/lastig werk. We zeker vaker samenwerken!

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Driebergen-Rijsenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 121 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Driebergen-Rijsenburg

Andere vakmensen in Driebergen-Rijsenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt