Vind domotica specialisten in Huissen

Op zoek naar domotica specialisten in Huissen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Huissen

 • Caminada Techniek

  Domotica specialist in Huissen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews

  Ik, Mike Caminada heb in 2018 mijn bedrijf Caminada Techniek opgericht. Ik ben sinds 1999 werkzaam in de Telecommunicatie en Beveiligingssector en heb ervaring op gedaan bij diverse bedrijven voordat ik gestart ben met Caminada Techniek, hierdoor kan ik u optimaal informeren over de mogelijkheden die het best bij uw persoonlijke en/of bedrijfswensen past. De prijs wordt altijd zo goed mogelijke afgestemd op uw wensen. Wat voor werkzaamheden verricht ik zoal? * Camerainstallatie * Netwerkinstallatie (internet, telefoon, televisie en wifi aansluitingen) * Schotelinstallatie * Inbraakbeveiliging * Toegangscontrolle * Geluidsinstallatie Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via Werkspot.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  de internet kabel die gelegd moest worden bleek niet te werken. Mike bleef zonder meerkosten iets langer om het probleem even goed te vinden en het bleek in 1 van de UTP connectors te liggen die hij direct repareerde. Werkt nu al weken feilloos. Bedankt Mike!
 • Cornellsys computerhulp & service

  Domotica specialist in Huissen

  Beoordeling: 4.5 van 54.5534 reviews

  Cornellsys fullservice ICT 15 jaar ervaring in kpn installaties. Electra, Domotica, Cameras, aanleg wifi en bekabelde netwerken. Wij kunnen u volledig ontzorgen ook leidingen in de muur frezen behoort tot de mogelijkheden. Wij gebruiken de professionele apparatuur van runprotec om uw kabels in uw buis te trekken, zodat wij ook de situaties aankunnen waarbij anderen moeten opgeven. Professionele aanleg volgens huidige normeringen. In bezit van VCA vol en NEN 3140 vp certificering. Google Nest Pro gecertificeerd. We ontvangen soms aanvragen waarbij de klant al zelf materiaal heeft ingekocht. Kan natuurlijk, echter wij zien vaak dat die materialen van ondermaatse kwaliteit zijn met klachten als storingen achteraf tot gevolg. Als professional gebruiken wij alleen gecertificeerde producten om teleurstellingen voor u te voorkomen. uurtarief 45,00 incl BTW EXCl materiaal Onder de 30km geen voorrijkosten.

  Laatste review:

  TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren -

  Dit was de eerste keer dat ik zo iets gedaan heb maar deze heren reageerde heel snel op Mijn oproep. Belde snel terug en kon de volgende dag meteen langs komen en evt meteen de klus kunnen uitvoeren in overleg is dat ook gebeurd.
 • Togan Elektrotechniek

  Domotica specialist in Huissen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews

  TOGAN elektrotechniek, Ruim 17 jaar ervaring in de elektrotechniek. Wij doen alles betreft elektrotechniek. Werkzaamheden aan uw Woning, kantoorpand, keuken, badkamer, garagebox etc. Een offerteaanvraag is geheel vrijblijvend! Wij denken mee met onze klanten! U bent voor uw werkzaamheden bij het juiste adres. Elektrawerk 220/380v ✅ Keukenelektra ✅ Ledverlichting ✅ Data/Telecom ✅ Leidingen frezen ✅ Voor eventuele storingen in uw installatie kunt u contact met ons opnemen!

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Veel te duur voor slordig en overhaast werk.
 • DRG Telecom & ICT

  Domotica specialist in Huissen

  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews

  Wij zijn een vlot fris en jong bedrijf die vooral werkzaam is in de ict en klein-elektra. Betalingen via pin of contant.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Netjes, snel en goede prijs.
 • S.O.S.Telecom

  Domotica specialist in Huissen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews

  Mijn bedrijf is gespecialiseerd in het instaleren van producten van providers. Wij zijn begonnen in 2013 bij KPN, inmiddels ook bezig met ZIGGO. Wij trekken heel veel kabels voor klanten waaronder utp, coax, glas.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Voor het doortrekken van een ethernetkabel ben je hier aan het goede adres. Er Werd snel gereageerd op Mijn oproep. Vlot erna is het werk keurig afgerond. Prima communicatie en een schappelijke prijs. Een adres om te onthouden.
 • Slim Beveiligd

  Domotica specialist in Huissen

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Slim Beveiligd is gevestigd te Arnhem en kan bouwen op jarenlange ervaring op het gebied van Communicatie en beveiliging. Wij zijn gecertificeerd installateur van cat. 5e, cat 6 en cat 6a netwerksystemen en mede hierdoor kunnen wij een totaal oplossing voor u verzorgen wat betreft uw data en telefonienetwerk, beveiliging, en camerasysteem vraagstukken. Daarnaast is Slim Beveiligd een VEB gecertificeerd alarm installateur die zich heeft specialiseert in het vakkundig installeren van alarm systemen en bewakingscamera’s in en rond uw huis, bedrijf of winkel. Slim Beveiligd helpt u, in een keuze te maken om uw huis, winkelpand of bedrijf optimaal te laten beveiligen met bewakingscamera’ en alarm systemen.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Was een goede ervaring. De jongeman kan over een paar weken weer terug komen. Ben er zeer tevreden over. Heeft heel goed werk geleverd.
 • Lymax Renovatie en Onderhoud

  Domotica specialist in Huissen

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Beste opdrachtgever, Er zijn van die klussen die u zelf niet meer kunt of wilt doen bijvoorbeeld schilderwerk, behangwerk, een kraan repareren, een stopcontact verleggen, enzovoort. Deze klussen neem ik u graag uit handen. Ik heb ervaring in diverse kluswerkzaamheden en ik ben vakkundig, degelijk, betrouwbaar. U kunt mij benaderen voor de volgende werkzaamheden: - Badkamer/ toilet monteren - Keuken plaatsen en monteren (bijv. Ikea) - Tegelwerk - Timmerwerk, waaronder hang-en sluitwerk - Binnen-en buitenschilderwerk - Laminaat leggen - Kleine verbouwingen - Meubels monteren - Tuinonderhoud - Diverse andere klussen in goed overleg Met een persoonlijk aanpak zorg ik ervoor dat de wensen van u goed uitgevoerd worden. Voor en tijdens de werkzaamheden geef ik u graag advies om tot een goed eindresultaat te komen.

  Laatste review:

  Bladwin denkt in oplossingen. Hij ziet alternatieven die door de diverse loodgieters niet eerder werden aangedragen. Hierdoor werd het een stuk minder duur voor ons. Afspraken worden gewoon nagekomen, en dat gaat wel eens anders. Hij is vriendelijk en voorkomend, en we zullen in de toekomst nog vaak een klus aan hem uitbesteden. Ik kan Lymax Renovatie en Onderhoud daarom van harte aanbevelen.
 • Fusum

  Domotica specialist in Huissen

  Nog geen reviews

  .

 • Chrismie Elektrotechnische Dienstverlening

  Domotica specialist in Huissen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews

  ChrisMie Elektrotechnische Dienstverlening bied bedrijven en particulieren volledige ondersteuning in elektrotechnische en onderhoudswerkzaamheden. Bedrijven en particulieren kunnen ons inhuren. In 2015 is de grondsteen voor ChrisMie Elektrotechnische Dienstverlening gelegd. Wij leveren diensten in veel disciplines van de elektrotechniek. - Aanleg en uitbreiden van de elektrotechnische installaties - Groepenkasten plaatsen en beheren - Monteren en onderhouden van (nood) verlichting - Het aanleggen en uitbreiden van DATA netwerken (CAT5e en CAT6) - Patchkasten plaatsen en beheren - Beheren van brandmeldinstallaties - Het aanleggen van KNX (Domotica) installaties - Het inspecteren van rioolgemalen (elektrisch en mechanisch). - Het installeren van KNX Domotica. - Het zoeken van storingen in elektrotechnische installaties. Sinds 2015 Beheerder Brandmeldinstallaties. Het monteren en onderhouden van (nood) verlichting. Graag komen wij bij u langs voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek kunnen wij u vertellen welke mogelijkheden er zijn. Voordat wij een opdracht beginnen gaan wij met u in overleg welke werkzaamheden gedaan moeten worden en wat de eventuele kosten daarvan zijn. Afspraak is afspraak binnen ons bedrijf. Kwaliteit Wij leveren een goede kwaliteit en prijs verhouding. Garantie Wij geven de wettelijke garantie op de door ons geleverde producten en diensten!

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Uitstekend werk geleverd, fijne communicatie. Zeker aan te raden
 • Buurmanbouw

  Domotica specialist in Huissen

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  BUURMANBOUW Al 15 jaar voeren wij diverse werkzaamheden uit tegen een concurrerend tarief. VERWARMING - Centrale Verwarming: Aanleg geheel of gedeeltelijk, Opheffen van diverse storingen - CV-ketel installatie en/of onderhoud : Nefit, Remeha, Intergas, Atag, Vaillant, Bosch, AWB, Junker en Agpo. - Veiligheids & Rookgasmetingen (voorkomt koolmonoxide-vergiftiging en kan het rendement van de ketel verhogen) - Stadsverwarming: Opheffen van diverse storingen en Waterzijdig Inregelen ELEKTRA - Aanleg of vernieuwing van elektriciteits-netwerk. Inclusief 3-fasen. - Groepenkast vervanging of uitbreiding - Laadpalen t/m 22kW UTP en ELEKTRONICA - Aanleg van UTP-verbindingen - Elektronica-reparaties THUISCOMFORT - Installatie van slimme technologische oplossingen die het leven vergemakkelijken, zoals: Video-intercom, Kookschakelklok, Afstandbedieningen, Ringleidingen, Beveiligingsinstallaties enz.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Uitstekend, vriendelijk, heldere communicatie en afspraken. Interessante en tevens leerzame dag. Met uiteindelijk goed resultaat uiteraard.

Populaire lokale domotica specialisten in Huissen

Andere vakmensen in Huissen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur