Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Schilderen overzicht

Over onze schilders

13-03-2020
Schilderen

Het aanbod op Werkspot bestaat uit duizenden professionele vakmannen. De een heeft al tientallen jaren ervaring, de ander is een getalenteerde starter. Kies zelf de vakman die het beste bij je klus past.

De allerbeste schilders vind je op Werkspot

Gemiddeld heeft een schilder op Werkspot zo’n tien jaar ervaring. Werk je graag met iemand met de juiste papieren? Vraag jouw schilder dan naar de nodige keurmerken en certificaten. Zo ben je vooraf verzekerd van perfecte afwerking en duurzaam resultaat van iedere schilderklus.

Je bepaalt zelf welke schilder je inhuurt

Reviews

Na elke schilderklus vragen we huiseigenaren om een review over de schilder achter te laten. Presteert een schilder uitstekend of juist niet naar verwachting? Dan is dit zichtbaar op zijn profiel. Je kunt jouw keuze dus baseren op de ervaring van anderen. Uiteraard hebben niet alle schilders evenveel reviews. Zo zijn er schilders die al geruime tijd zijn aangesloten, maar ook schilders die net op Werkspot zijn gestart.

Kwaliteitseisen

Iedere vakman die zich aanmeldt op Werkspot moet aan een aantal standaard kwaliteitseisen voldoen. Zo moet de schilder bijvoorbeeld ingeschreven staan bij de KVK. Daarnaast is een gedeelte van onze vakmannen in het bezit van een keurmerk of certificaat en aansprakelijkheidsverzekering.

Huisregels

Onze vakmannen zijn verplicht om zichzelf aan onze huisregels te houden. Deze regels hebben bijvoorbeeld betrekking op het communiceren van eventuele extra kosten, de manier waarop offertes worden aangeleverd en de omgang met eventuele klachten.

Garantie

Ook op een schilderklus zit garantie. Ben je achteraf toch niet tevreden met je schilderklus? Meld dit dan bij de schilder, zodat de klus alsnog naar tevredenheid kan worden uitgevoerd. Onze vakmannen staan voor je klaar! Lees meer over garantie op schilderwerk

Kom in contact met de beste schilders op Werkspot

Of je nu alleen op zoek bent naar een schilder die een deur voor je kan lakken of juist een team aan schilders die je huis van voor tot achteren een frisse nieuwe look geven; op Werkspot vind je gratis en vrijblijvend de beste vakman voor je schilderklus.

Kom in contact met vakmannen om een prijsopgave voor jouw klus te ontvangen.

Vind een schilder dichtbij