Jaren 30 woning sauzen / spuiten en lakken

Opdrachtnummer:
1449064
Type klus:
Binnenschilderwerk
Soort woning:
Ouder dan 2 jaar
Eerst bezichtigen:
Ja
Uitvoer datum:
2014-12-30

Gedetailleerde omschrijving:

Wij krijgen half of eind december de sleutel van onze jaren 30 woning. Voordat wij het huis betrekken willen wij de woning van binnen laten schilderen.

Het gaat hierbij om muren (magnatex mat?) en plafonds (plafondmat) sauzen. Houtwerk ontvetten, schuren, oneffenheden plamuren, alle naden kitten, waar nodig bijvlekken met grondverf, alles voorlakken en aflakken.

Vensterbanken, radiatoren, plinten, deuren en raam- en deurkozijnen lakken. Stucwerk controleren op gaten, naden kitten. Ik heb de plattegronden en enkele foto’s van de woning bijgevoegd. Wij zouden graag op basis van deze informatie een offerte ontvangen en een inschatting van het tijdsbestek.

Over het algemeen willen wij alles laten schilderen in RAL 9010.

12 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Royal Bouw en Onderhoud

Bekijk profiel

Review van Jelle

19-05-2015

Radek heeft bij ons alle muren gesaust (±600 m2) en al het houtwerk gelakt (±600 m2). Hij dacht met ons mee, was ontzettend vriendelijk en netjes en heeft echt heel mooi werk geleverd in een zeer korte tijd. Hij heeft keihard gewerkt en niks was te gek. Het was een vrij grote klus en daarom heeft hij het samen met nog iemand gedaan. Na oplevering heeft Radek direct nog wat kleine puntjes gefikst waardoor we geen vertraging hebben opgelopen. De prijs was ook goed, kortom wij zijn ontzettend tevreden. Radek is echt een topper en zeker aan te raden!

Heb je een soortgelijke klus?

Plaats een klusOf bekijk schilders in Soest

Gerelateerde vakmannen