Stukadoor Zuid-Holland: vind vakmensen uit jouw provincie

Ga jij binnenkort je woning renoveren? Of ben je juist aan het aftellen tot je de sleutel van je nieuwe stulpje krijgt? In beide gevallen is een stukadoor geen overbodige luxe. Met fris gestucte wanden geef jij jouw woning in een mum van tijd een andere uitstraling en kun je (weer) genieten van een opgeknapt huis. Voor het beste resultaat schakel je een stukadoor uit Zuid-Holland in. Of je nu in Hoek van Holland, Delft, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Leiden, Noordwijk, Gouda, Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag, Maassluis, Dordrecht of in een van de andere plaatsen in Zuid-Holland woont: op Werkspot kom je eenvoudig in contact met vakmensen uit jouw regio.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Valkenburg, Zuid-Holland

 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45230 reviews
  Stukadoor in Valkenburg, Zuid-Holland

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden ☆ Electrawerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Reageerden heel snel en hebben uitstekend werk verricht! En niet onbelangrijk, heel netjes en schoon gewerkt!
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75295 reviews
  Stukadoor in Valkenburg, Zuid-Holland

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Een hele prettige vakkundige vakman. Duidelijk in communicatie en heel netjes en prachtig werk afgeleverd. Blije klant!
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65329 reviews
  Stukadoor in Valkenburg, Zuid-Holland

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snel geregeld! Zondag oproep geplaatst en vandaag konden ze al terecht. Top service, Snel gedaan 😁
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9596 reviews
  Stukadoor in Valkenburg, Zuid-Holland

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heeft onze toilet gestuct keurig afgeleverd Echt een vakman, heeft topwerk geleverd . Super blij mee
 • Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn
  Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn
  Beoordeling: 4.9 van 54.95138 reviews
  Stukadoor in Valkenburg, Zuid-Holland

  Mijn naam is Jeffrey van Rhijn. Ik ben al 24 jaar actief in de stucadoorsbranche waarvan 16 jaar als zelfstandige onder de bedrijfsnaam Stucadoorsbedrijf J.vanRhijn. Inmiddels ben ik sinds 2011 actief op Werkspot en heb dan ook in de afgelopen jaren heel veel tevreden nieuwe klanten via dit netwerk erbij gekregen gezien de vele positieve reviews. Wij verzorgen voornamelijk werkzaamheden in de Regio Zuid-Holland in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven, nieuwbouw, verbouw of renovatie, van een kleine ruimte tot een gehele woning aanpakken hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres. Belangrijk!!! U heeft de zekerheid dat de gewenste werkzaamheden ten alle tijden naar tevredenheid uitgevoerd zullen worden, door hiervoor gespecialiseerde vakmensen. (Garantie aangesloten bij de Noa Branchevereniging) Ik kom graag en uiteraard geheel vrijblijvend bij u op locatie advies geven over de mogelijkheden die er zijn om uw woning een mooie afwerking te geven. Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn staat voor vakmanschap, deskundig advies, kleinschallig dus persoonlijk en snel contact, verstand van zaken en het nakomen van vooraf gemaakte afspraken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top werk geleverd. Netjes en snel. Heeft goed advies gegeven. Een vakman!
 • Gashi Stuc- en Onderhoudsbedrijf
  Gashi Stuc- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews
  Stukadoor in Valkenburg, Zuid-Holland
  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Stucwerk ziet er netjes uit. Reageert snel, komt afspraken na en denkt mee in oplossingen.
 • M. Janssen klusbedrijf
  M. Janssen klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Stukadoor in Valkenburg, Zuid-Holland

  Ik ben Marcello, ik heb 16 jaar ervaring als stukadoor en 6 jaar als tegelzetter. Ik geniet van mijn werk en ik sta voor kwaliteit! Ik gebruik hiervoor ook de juiste producten voor de beste afwerking.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Hard gewerkt, prima kwaliteit! Aanrader.
 • VerbouwNow
  VerbouwNow
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Stukadoor in Valkenburg, Zuid-Holland

  Klein bedrijf met jaren ervaring in het burgerwerk. Timmer-, onderhouds- en renovatiewerk.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Vanaf het 1e contact verliep de communicatie duidelijk en correct, gaf meteen vertrouwen. Ook snelle actie en goed advies. Werk degelijk uitgevoerd, Mart heeft een positieve houding tijdens het werk. Kwaliteit en prijs verhouding top! Zou hem zo weer vragen!
 • Betaklussenbedrijf
  Betaklussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5586 reviews
  Stukadoor in Valkenburg, Zuid-Holland

  Stukadoor

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Deze Stucadoor heeft keurig werk geleverd
 • Afwerkingsbedrijf Rene van der steen
  Afwerkingsbedrijf Rene van der steen
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Stukadoor in Valkenburg, Zuid-Holland

  kan je helpen met je Stukadoor klus in leiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, badkamer cement gebonden/gips stucwerk , schuurwerk , Stucwerk buiten, te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Rene communiceert duidelijk, is op tijd, en werkt erg snel, netjes en efficient, en hij houdt ook erg van koffie :) Weer een vakman die ik kan toevoegen aan m'n lijst om vaker in te huren voor stucwerk!

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Valkenburg, Zuid-Holland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1332 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Valkenburg, Zuid-Holland

Prijs stukadoor Zuid-Holland

Er is helaas geen eenduidig antwoord te geven op de vraag hoeveel je voor een stukadoor uit Zuid-Holland betaalt. Dit is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Zo speelt het aantal vierkante meters, de moeilijkheidsgraad van de klus, de kwaliteit van de ondergrond, het soort stuc en de afwerking een rol. Gemiddeld kun je uitgaan van een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter voor stucwerk binnen. Voor stucwerk buiten betaal je in de regel iets meer. Dat kost tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Maar waarom is de prijs afhankelijk van zoveel factoren? We leggen het graag uit. De stukadoor uit Zuid-Holland bepaalt de prijs op basis van de tijd dat de professional bezig is. Zo is de kans groot dat het stucen van jouw jaren 30-woning in Delft een stuk langer kost dan het stucen van een nieuwbouwwoning in Ridderkerk. Dit komt onder andere omdat een jaren 30-woning veel hoekjes en nisjes heeft en de muren vaak eerst hersteld moeten worden voor de stukadoor uit Zuid-Holland aan de slag kan. De tijd die de professional bezig is, berekent de stukadoor uit Zuid-Holland door in de prijs. Het is overigens wel zo dat de prijs per vierkante meter vaak goedkoper wordt als het aantal vierkante meters toeneemt.

Daarnaast speelt ook het soort stuc een belangrijke rol bij het bepalen van de prijs voor een stukadoor uit Zuid-Holland. Sierpleister, zoals granol en spachtelputz, is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan leemstuc, beton ciré of tadelakt. Alle soorten stuc hebben hun eigen kenmerken en daarmee ook een eigen prijskaartje. Op onze website vind je meer informatie over stuc en de voor- en nadelen. Zo kun je weloverwogen een keuze maken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je te laten adviseren door de stukadoor uit Zuid-Holland.

Stukadoor uit Zuid-Holland gezocht? 

Ben jij op zoek naar een stukadoorsbedrijf uit Zuid-Holland? Op Werkspot vind je de beste vakmensen uit jouw provincie. Voor een prijsvoorstel op maat plaats je een klus. Vermeld hierin om hoeveel vierkante meters het gaat, wat de kwaliteit van de ondergrond is, in welke ruimte de stukadoor uit Zuid-Holland moet stucen en welke stuc je op de wanden wilt. Voor een compleet beeld kun je ook foto's toevoegen. Vervolgens ontvang je van verschillende vakmensen een reactie. Vind je het lastig om een keuze te maken uit het aanbod? Lees dan de reviews op het profiel van de stukadoor uit Zuid-Holland. Zo krijg jij een goed beeld van de kwaliteit van de professional.

Andere vakmensen in Valkenburg, Zuid-Holland

Vind vakmensen bij jou in de buurt