Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind timmermannen in Valkenburg, Zuid-Holland

Op zoek naar timmermannen in Valkenburg, Zuid-Holland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Valkenburg, Zuid-Holland

 • Sp Interieurbouw

  Timmerman in Valkenburg, Zuid-Holland

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  Na het afronden van mij studie Scheeps- interieurbouw ben ik gestart als zelfstandig meubelmaker en designer. Het bedrijf is daarom hoofdzakelijk gericht op meubeldesign en meubelmaken. Hiernaast kunnen alle werkzaamheden omtrent meubels bijv. montage en reparaties worden verrichten. Naast het meubelmaken worden ook kleine klussen aan huis verricht. Mijn voorkeur naar het verrichten van deze werkzaamheden gaan uit naar regio Zuid- en Noordholland, maar elders is geen belemmering. Ik beschik over eigen gereedschap om deze werkzaamheden te kunnen verrichten.

  Laatste review:

  Meubel(s) monteren -

  Sergio heeft de zware ladekast (70kg) binnen een (voor mij) niet voorstelbare tijd met veel kunde en vakmanschap in elkaar gezet…Hij was erg voorzichtig met de onderdelen en vriendelijk in omgang, daarbij duidelijk in de communicatie, redelijk in zijn prijsvoorstel en betrouwbaar…en hij is een ‘Pietje precies’! Kortom: Ik ga hem zeker weer inhuren….!
 • Glas- en Klusbedrijf 4G

  Timmerman in Valkenburg, Zuid-Holland

  Beoordeling: 4.6 van 54.6580 reviews

  Glas- en Klusbedrijf 4G uit Katwijk Mijn leeftijd is 57 jaar. Ik heb al enige ervaring in het glas en klussen, Mijn specialiteiten zijn in de eerste plaats het plaatsen van alle soorten glas. De ervaring hier mee is vanaf mijn 18 jaar ben ik in het glas gegaan bij een glashandel sindsdien eigenlijk altijd glas geplaatst, Dus 39 jaar in het glas. In de loop der jaren natuurlijk ook het timmerwerk blijven doen waar ik eigenlijk voor geleerd heb. - HR++ Glas U waarde 1.2 - Inbraakwerend Glas - Spiegels en spiegelwanden - Serre beglazing - Beloopbaar Glas - Kozijn vervangen - Kozijn reparatie - Draairamen en deuren vervangen Alles A kwaliteit Indien nodig kan ik u goed advies geven voor het leveren en plaatsen alle soorten glas, vragen kan altijd. * Garantie 5 jaar op mijn werk * Garantie op isolatieglas 10 jaar fabrieksgarantie U betaald pas als u de opdracht geslaagd vind. indien anders afgesproken.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Er is een raam geplaatst, afwerking en prijs dik in orde.
 • Liesdek Montage

  Timmerman in Valkenburg, Zuid-Holland

  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews

  Voor vakkundige montage van uw meubelen bent u aan het juiste adres!!

  Laatste review:

  Meubel(s) monteren -

  Jurgan heeft echt ontzettend snel onze mega paxkast in elkaar gezet. Super blij mee
 • ETAZ Montage

  Timmerman in Valkenburg, Zuid-Holland

  Beoordeling: 5 van 55581 reviews

  Uw aangeschafte kasten, bedden, banken, lampen, jaloezieën en/of gordijnen aan huis geleverd en direct gemonteerd hebben? Bij ETAZ Montage ben je aan het juiste adres. Met ruim 8 jaar ervaring met IKEA meubilair in huis zorgen wij voor een strakke en professionele montage van onder andere uw gepersonaliseerde PAX, Besta en Platsa kasten, met een vooraf afgesproken en scherp tarief. Ook met items van andere meubelzaken en gecustomiseerd meubilair kunnen wij goed uit de voeten. Het verpakkingsmateriaal wordt na de klus meegenomen en ingeleverd ten behoeve van recyclingsdoeleinden. Geen bus ter beschikking om uw artikelen op te halen bij IKEA of andere meubelzaken? Ook dit kan in overleg worden geregeld voor de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. ETAZ Montage

  Laatste review:

  Meubel(s) monteren -

  Heel tevreden. Super snel 3 kasten in elkaar gezet tegen een goede prijs. Ook namen ze de verpakkingsdozen mee. Top!
 • DMD Elektro

  Timmerman in Valkenburg, Zuid-Holland

  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews

  DMD Elektro bouw & renovatie is een all-round bouwbedrijf met ruime ervaring in de particuliere, kleine en groot zakelijke markt. Onze werkzaamheden zijn heel divers. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, onderhoud en/of storingen van uw bestaande of nieuwe installaties. Voor het maken van verlaagde plafonds en deze voorzien van spots en LED, tot het aanleggen van complete elektrotechnische installaties, vervangen groepenkasten, tot het bouwen van veranda's en overkappingen tot complete verbouwingen van particuliere woningen, u kunt bij ons terecht! Met onze vele connecties bent u ook aan het juiste adres voor totaal verbouwingen, renovaties, adviseringen etc. DMD Elektro bouw & renovatie is 24 uur per dag 7 dagen per bereikbaar en staat garant voor kwaliteit en service. Offertes kunnen ten alle tijden ook aangevraagd worden via de mail. Een eerste gesprek en het uitbrengen van een offerte is geheel vrijblijvend.

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  De werkzaamheden aan ons plafond zijn netjes uitgevoerd inclusief opruimen. Prima communicatie. Alle afspraken zijn nagekomen.
 • VerbouwNow

  Timmerman in Valkenburg, Zuid-Holland

  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews

  Klein bedrijf met jaren ervaring in het burgerwerk. Timmer-, onderhouds- en renovatiewerk.

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Alle werkzaamheden werden door Mart goed gepland en uitgevoerd. Van het begin tot het eind was de communicatie goed en ook werd alles vakkundig opgeleverd.
 • Demi van den Bosch

  Timmerman in Valkenburg, Zuid-Holland

  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Demi, 36 jaar (zzp) al jarenlang actief in de bouw. Van nieuwbouw tot renovatie heb ik alles al eens een keer meegemaakt. Ik ben zelfstandig geworden omdat ik graag ook surf en snowboard en zodoende kan ik dit mooi combineren. Ik help je graag waar nodig is! regio: Den Haag en omstreken plus Huizen en omstreken opleiding: Timmerman A 2006 verzekering: eigen aansprakelijkheidsverzekering materialen: alle gereedschap zelf

  Laatste review:

  Vlonders plaatsen of vervangen -

  Demi reageerde snel op de klus en was daarna goed bereikbaar om te overleggen. We hebben afgesproken dat ik foto's zou overleggen zodat hij kon inschatten wat nog nodig was qua materiaal. Na de terugkoppeling van Demi din orde gemaakt. Op de afgesproken datum en tijdstip was Demi aanwezig en ging hij voortvarend en vakkundig aan de slag. De klus was snel afgerond en daarnaast heeft Demi nog iets hersteld wat niet helemaal bij de klus hoorde. We hebben Demi ervaren als een vakkundig en betrouwbaar aannemer met kennis van zaken die zijn afspraken nakomt en in oplossingen denkt. Naast de professionaliteit die prettig is, is Demi ook een fijne persoonlijkheid wat hem heel toegankelijk maakt. Ik zou hem zonder twijfel weer voor een klus vragen en van harte aan anderen aanbevelen.
 • Renovate @ Home

  Timmerman in Valkenburg, Zuid-Holland

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Renovate@Home. Is een allround klusbedrijf voor al uw klussen in en rond om uw huis of bedrijfsruimte! Zonnepanelen plaatsen. Keukens plaatsen. Vloeren leggen. Schilderswerkzaamheden. Stucwerkzaamheden. Timmerwerkzaamheden. Loodgieterswerkzaamheden. Tegelwerkzaamheden. Steigerhouten tuinmeubelen. Bestratingen. Tuinaanleg. Schuttingen plaatsen. Tuinhuis of schuur bouwen. En we doen natuurlijk nog veel meer! Bij Renovate@Home bent u aan juiste adres als u een allround klusbedrijf zoekt die voor kwaliteit staat!

  Laatste review:

  Trap repareren of onderhoud -

  Willem is alles wat je wil in een aannemer: vriendelijk, betrouwbaar en meedenkend. Hij heeft verstand van zaken en kent veel vakmensen die hij kan inschakelen. Wij hebben hem ingeschakeld voor het dichtmaken van het trapgat met een luik wat er subliem uit ziet en goed werkt. Dit is zeker niet de laatste klus die we met Willem zullen oppakken!
 • Rame Decor

  Timmerman in Valkenburg, Zuid-Holland

  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews

  Rame Decor, ik blijf in Nederland doen wat ik in Syrië geleerd heb; mooie dingen maken met hout en ander materiaal. Ik heb bijna 30 jaar werkervaring, waarvan de laatste 3 jaar in Nederland als zelfstandig timmerman. Ik heb inmiddels een bus en alle gereedschappen die ik nodig heb om ook hier weer mooie dingen te maken. Vraag me vooral eens om foto's van de afgeronde klussen: op maat gemaakte deuren, tussenwanden en vloeren, meubels en buitentimmerwerk.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Ik ben erg blij met het werk van Ayman, helemaal volgens afspraak heeft hij het kozijn in mijn schuur geheel vernieuwd. Het ziet er weer bijna uit zoals origineel.
 • K.A. Techniek

  Timmerman in Valkenburg, Zuid-Holland

  Beoordeling: 4.7 van 54.7597 reviews

  K.A. Techniek, gespecialiseerd in elektra, data, brandmeld en camerabeveiliging. Ook zijn we professionals in het plaatsen van zonnepanelen en het ophangen van zonneweringen. Wij denken met u mee. K.A. Techniek, Meer dan alleen Techniek!

  Laatste review:

  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen -

  De 2 mannen die geweest zijn hebben absoluut goed werk afgeleverd en goede adviezen gegeven. Gebruiken goed kwalitatieve materialen. De afwerking is netjes en ze zijn absoluut vriendelijk. Als er bij ons weer iets gedaan moet worden gaan we hen zeker weer benaderen.

Populaire lokale timmermannen in Valkenburg, Zuid-Holland

Andere vakmensen in Valkenburg, Zuid-Holland

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur