Vind timmermannen in Rijnsburg

Op zoek naar timmermannen in Rijnsburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Rijnsburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 545 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Rijnsburg

 • Maitimu Tech

  Timmerman in Rijnsburg

  Beoordeling: 4.5 van 54.5525 reviews

  werkgebied regio zuid holland relavante werkervaring: 1. Zonwering: Reparatie, plaatsen, afstellen, onderhoud. 2. Klusjesman : in en Rondom het huis. bv. lampen ophangen, gordijnrails, rolgordijnen enz. 3. dakveiligheid/dakdekker. 4. E & G monteur slimme meters Vop LS meters VP G meterkast VCA BHV Levensreddenhandelen Kleine blusmiddelen Zekerheid van kwaliteit door zekerheid Zoals er gelezen word ben ik van vele markten thuis durf ook zeker de vragen te stellen of ik bepaalde dingen kan, ik kan ook met 2 man sterk komen voor eventuele grotere klusjes. Vanwege de stijgende olieprijzen ben ik helaas genoodzaakt om voorrijkosten te rekenen ik bereken dat aan de hand van de KM'S x 0,50 ct buiten de straal van 15 km.

  Laatste review:

  Rolluik repareren -

  Landro is een aardige, nette en vakkundige reparateur. Ik ben zeer tevreden over de klus en beveel hem ook aan. Prijs en kwaliteit prima in orde. Vervangen opwinder, gaten vullen en inspuiten van staaldraad.
 • TipTop Montage

  Timmerman in Rijnsburg

  Beoordeling: 5 van 555179 reviews

  》Traprenovatie, vloer legservice, meubelmontage《 [NEDERLANDS] + [ENGLISH] Geachte opdrachtgever, Tiptop montage is opgericht in 2016 met het doel om uw meubels/vloeren op een professionele wijze te monteren/leggen. Bij mij kunt u ook terecht voor demontage (bijvoorbeeld als u van plan bent om te verhuizen). Ik ben sinds 1999 (als kleine jongen op de meubelzaak van papa) actief in deze branche. Tegenwoordig leg ik ook vloeren zoals tapijt, vinyl en laminaat. In 2016 ben ik als meubelmonteur gestart bij IKEA. Handig zo'n montageservice maar klanten vinden de montagekosten van 20% (over aanschafprijs) over het algemeen te duur. Monteren heb ik tot eind 2018 verricht waarna ik er voor gekozen heb om volledig zelfstandig verder te gaan. Ik ben niet beperkt tot alleen IKEA. Heeft u een kast elders gekocht vraag dan ook naar de mogelijkheden, denk aan JYSK, Meubella, Woonexpress, OTTO etc. OF ga langs bij Selek Interieur (meubel winkel van mijn vader) want daar is de meubel montageservice geheel kosteloos. De door mij gemonteerde meubels hebben een garantie van 12 maanden. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan kom ik kosteloos uw meubel(s) herstellen. De motto van tiptop montage luidt: 'uw meubel vakkundig ge(de)monteerd'. COPYRIGHT: Alle foto’s op mijn profiel is mijn eigendom. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf (Adnan Yolal). ==================================================== Dear client, Tiptop montage is established in 2016 with the aim of installing / laying your furniture / floors in a professional manner. You can also hire me for disassambly (for example if you are planning to relocate). I have been active in this industry since 1999 (as a young boy at Dad's furniture store). Nowadays I also lay floors such as carpet, vinyl and laminate. In 2016 I started as a furniture fitter at IKEA. İt is very handy such an assembly service but customers find the assembly costs of 20% (on purchase price) generally too expensive. I did this until the end of 2018, after which I chose to continue independently. I am not limited to IKEA alone. If you have purchased furniture elsewhere, ask me about the possibilities, such as JYSK, Meubella, Woonexpress, OTTO etc. OR visit Selek Interieur (my father's furniture store) because the furniture assembly service is completely free of charge. The furniture assembled by me has a 6 months warranty. If something unexpected happens, I will come and repair your furniture free of charge. The motto of tiptop montage is: 'your furniture (dis) assembled professionally'. COPYRIGHT: All photos on my profile belongs to me. These may NOT be reproduced, copied, published, stored, modified or used in any form, online or offline, without the prior written consent of the photographer (Adnan Yolal).

  Laatste review:

  Meubels (de)monteren -

  Top montage en ongevraagd advies! Erg blij met het resultaat
 • Klusbedrijf petit

  Timmerman in Rijnsburg

  Beoordeling: 5 van 55517 reviews

  Ik ben een timmerman die werkzaam is bij een grote bedrijs in een werkplaats zoals kozijnen deuren afhangen alles over het hout boeidelen op maat zagen verder wil ik bij klussen ik heb me eigen bus en eigen materiaal aanwezig met gekeurde machines

  Laatste review:

  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen -

  Schuurdeur moest vervangen worden, optie voor 2e hands deur is geboden. Dat scheelde een hoop geld. Plaatsen kon redelijk snel. Helaas lukte het niet om de werkzaamheden in 1x keer af te ronden daarover zijn afspraken gemaakt. Wij tevreden met het geleverde werk.
 • Timmer & Klusbedrijf R.R. Van Velzen

  Timmerman in Rijnsburg

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Beste, Wat leuk dat je interesse heb in mijn bedrijf. Je kan mij benaderen voor verschillende klussen in en rond het huis. zelf heb ik 5 jaar ervaring in renovatie, houtbewerking & allround klussen. Mijn motto is: beter behouden dan vernieuwen. Ik heb veel ervaring met onder andere: - MDF/underlayment kasten en ombouw - bouwen van terrasvlonders - Timmerwerk - houtrot reparaties - Kozijn reparaties - kozijnen en glas plaatsen - wanden zetten en gipsen - allround klussen rondom en in het huis - Tuinonderhoud/snoeien & rooien van bomen

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Goed werk, goede prijs
 • GRF Netherlands B.V.

  Timmerman in Rijnsburg

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  GRF Netherlands BV is een onderneming die graag wil denken met u mee. Zo kunt u bij ons terecht voor alle soort afwerkingen, zoals installatie van plafonds of systeemwanden, marmer- en keramische vloeren en afwerking, op maat hout- en staalwerk. Uw wensen en eisen zijn de leidraad voor onze inzet.

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  De communicatie was erg snel en prettig. Er wordt met je meegedacht en duidelijke afspraken gemaakt. Op de dag van montage werd er netjes gewerkt en het resultaat is fantastisch en zoals afgesproken. De kast ziet er echt prachtig uit. Helaas lukt het mij niet om een foto te uploaden, maar GRF Netherlands BV is zeker een aanrader!
 • De Gouden Hand

  Timmerman in Rijnsburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews

  De Gouden Hand, het begon als een hobby wat uitgroeide tot een voltijd besteding in 2022. Gevestigd in Den Haag, teister ik alle hoeken om mijn vakwerk uit te kunnen oefenen. Het starten en afronden van een klus doe ik op professionele wijze, uw wens is mijn uitvoering. Met resultaten die de verwachtingen zullen overtreffen sta ik garant voor een nette afwerking en het netjes achterlaten van het werk. Hopelijk zie ik uw lange niet afgeronde kluslijst tegemoet en wellicht tot snel! De Gouden Hand

  Laatste review:

  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen -

  Terughangen en afstellen van ons bestaande zonnescherm. De afspraak was snel gemaakt! En alles keurig volgens afspraak uitgevoerd.
 • Rame Decor

  Timmerman in Rijnsburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews

  Rame Decor, ik blijf in Nederland doen wat ik in Syrië geleerd heb; mooie dingen maken met hout en ander materiaal. Ik heb bijna 38 jaar werkervaring, waarvan de laatste 5 jaar in Nederland als zelfstandig timmerman. Ik heb inmiddels een bus en alle gereedschappen die ik nodig heb om ook hier weer mooie dingen te maken. Vraag me vooral eens om foto's van de afgeronde klussen: op maat gemaakte deuren, tussenwanden en vloeren, meubels en buitentimmerwerk.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Vriendelijke man, heeft de klus vlot en naar tevredenheid uitgevoerd.
 • K.A. Techniek

  Timmerman in Rijnsburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.75171 reviews

  K.A. Techniek, gespecialiseerd in elektra, data, BMI, beveiliging en zonwering. Al onze werkzaamheden worden netjes en werkend geleverd. U zult bij ons niet voor verrassingen komen te staan, de prijs die wij aanbieden is een vaste prijs. Wij denken met u mee. Om kosten te voorkomen kunt u mij opzoeken op het internet! K.A. Techniek, Meer dan alleen Techniek!

  Laatste review:

  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen -

  De klus is na behoren uitgevoerd. Was wel even spannend vanwege de stelschroeven van het zonnescherm. Maar uiteindelijk op goede hoogte gebracht en alles werkt prima. Als meerwerk geheel op eigen initiatief zijn de gaten die zijn ontstaan in de muur opgevuld met cement. De mannen hebben goed hun best gedaan👍
 • MultiTalent Enterprise B.V.

  Timmerman in Rijnsburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Wij zijn een jong en dynamisch team. Wij bestaan uit verschillende specialisten en kunnen heel nauw samenwerken. Wij zijn in het bezit van juiste apparatuur en een grote autobus om onze materialen en apparatuur te vervoeren. Wij doen voornamelijk het bouwen en renoveren van schuren, pergola's en dakkapellen en schilderwerk. Wij geven garantie op al onze werkzaamheden. Wij werken in de regio Haaglanden en Bollenstreek.

  Laatste review:

  Pergola of tuinhuis plaatsen -

  Prima werk geleverd. Flexibel en communiceert goed. Aanrader, gaan we voor de volgende klus weer vragen.
 • klusbedrijf Mario Frissen

  Timmerman in Rijnsburg

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Bouwbedrijf MarioWorks is een eenmanszaak waarbij Mario Frissen de vakman is. Mijn ervaring in het algemene vakgebied is vrij groot geworden, naarmate ik op vele vlakken heb meegedeeld aan de opbouw c.q. installatie van alles om en in het huis. De ervaring ligt in het maken van een uitbouw tot het leggen van de pannen op het dak. Specialisaties liggen vooral in de bouw binnenhuis. Denk aan wanden plaatsen, verlaagde plafonds maken, (deur) kozijnen in elkaar zetten. Buitenshuis is houtrot reparaties een van de specialiteiten die ik beheers. Denk dan ook aan boeidelen plaatsen/vervangen. De regio waar ik actief ben zijn regio leiden(leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Katwijk, Voorhout etc. ) en de regio Den Haag. Andere regio's zijn bespreekbaar. Voor het aanvragen van offertes stuur ik bij afwijzing vanuit de klant een factuur met de uren die ik er aan gewerkt heb. Werkspot werkt met leadprijzen, als er op mijn reactie op uw advertentie gereageerd wordt betaal ik een leadprijs. Als we dan alsnog niet met elkaar zaken gaan doen dan stuur ik de leadprijs ook in de factuur. Gaan we met elkaar zaken doen, dan stuur ik geen factuur voor het maken van een offerte.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Mario kwam snel langs, communicatie open, direct en transparant. Snel de klus geklaard. Door zijn oplossing voor hputrot kan ik vervangen kozijn nog even uitstellen!

Populaire lokale timmermannen in Rijnsburg

Andere vakmensen in Rijnsburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur