Vind loodgieters in Rijnsburg

Op zoek naar loodgieters in Rijnsburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Rijnsburg

 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85149 reviews
  Loodgieter in Rijnsburg

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Super!! Snel van onze verstopte afvoer af. Super geholpen, snel gereageerd, prima prijs voor op een zondag nota bene. Bedankt.
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95251 reviews
  Loodgieter in Rijnsburg

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  All-in prijs dus geen verrassingen, kundig en goed het issue opgelost en vriendelijke service
 • Loodgieter Kluit
  Loodgieter Kluit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Loodgieter in Rijnsburg

  Als je op zoek bent naar een Loodgieter in Leiden of omstreken, dan kan Loodgieter Kluit je verder helpen. Hij levert bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan zijn klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Dakreparaties... of een andere klus? Stuur hem dan een bericht, zodat hij je kan helpen en je van een passende offerte kan voorzien. Starttarief €75 ex. btw, incl voorrijkosten Uurtarief hierna €50 ex. btw Leiden +/- 25 km Eventuele parkeerkosten worden doorgerekend Voeg aub duidelijke foto's en een duidelijke situatie omschrijving toe! Zonder dit kan ik helaas geen interesse in de opdracht tonen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vlotte en heldere communicatie. Transparant in de zeer minnelijke kosten en te verrichten werk. In dit geval eerst een poging een verstopte regenpijp te ontstoppen, gevolgd door vervanging van een deel van de pijp. Aanradertje. :)
 • HZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.9 van 54.9542 reviews
  Loodgieter in Rijnsburg

  Hallo met de Loodgieter ! Ik heb genoeg ervaring om klanten te helpen met hun klusjes. Leidingwerk, verstoppingen, sanitair monteren, kranen vervangen , of het repareren van uw riool of misschien een andere klusje ? Bij mij staat kwaliteit en transparantie heel hoog. Tot snel ! :)

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Super gedaan! Mijn kraan was zo gemaakt. Communicatie vooraf ook makkelijk en vriendelijk. Ik raad hem aan :)
 • Loodgietersbedrijf Waterproef
  Loodgietersbedrijf Waterproef
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Loodgieter in Rijnsburg

  Hallo, Mijn naam is Michael Dom. Mijn bedrijf heet loodgietersbedrijf Waterproef. Het bestaat nu 10 jaar en zit zelf 22 jaar in het vak. Ben bij verschillende werkgevers en opdrachtgevers aktief geweest zoals, Denie,Kersten Retail,Hoogendoorn,van Nes,Nijsen koudetechniek,Van Wijk. Heb veel leiding gegeven over div projecten zoals de Bijenkorf Rotterdam,Primark Wuppertal,zink renovatie NH hotel in Gent,NH hotel Amsterdam Werkzaam geweest met het installeren van Sanitair,water,in het AMC Amsterdam,Lumc,Bloedbank,Artis,Nike Worldtrade center,verschillende hotels,utilliteits panden,kantoren. Mijn huidige klanten nu zijn;Golden Tulip Hotel noordwijk,vve 24,aannemersbedrijf Jv d AA in Wassenaar en vele particulieren Ben vroeger begonnen bij Piet van de Niet Katwijk,Jonker Wassenaar,Bemeco Hoofdorp Heb een Mts dioloma installatie techniek,certificaat van Nefit,Remeha specialist,VCA vol,ben al een jaar bezig voor service koelmonteur koudetechniek in Ede.Ik heb mijn theorie afgerond en hoop in april geslaagd te zijn. Ventilatie ook regelmatig gemaakt in woningen en ook in het groot bijv in div CBR's in Nederland Ik ben service monteur,CO gecertificeerd,leidinggevend,allround monteur Retail,renovatie,complete installatie Ik ben gespecialiseerd in het dakdekken,zinkwerken,cv installaties,complete installaties,warm en koud water,riool,sanitair,badkamers voor installeren en afmonteren,cv ketel plaatsing en onderhoud. In april hoop ik afgerond te zijn met mn opleiding F gassen 1,dan ben ik service monteur airco systemen. Dan ben ik ook inzetbaar om airco systemen,warmtepompen te plaatsen en te onderhouden. In het installeren en inregelen van Zone regelingen van Honeywell Evo Home systemen heb ik verschillende situaties ervaring. Denk aan het onafhankelijk verwarmen van 4 etages op vloerverwarming of verschillende ruimtes met radiatoren of gecombineerd met 2 weg kleppen en Evo Home knoppen,allemaal geen probleem en leuk om te monteren. Dakdekken is ook 1 van mijn specialisme ik heb m2 km daken geplakt en ook prachtig U vraagt zich af hoe kan het zoveel diciplines maar dat komt omdat ik nog ouderwets ben opgeleid,opgevoed en leergierig ben. Ik werk veilig en volgens de regels. Ik ben een monteur die een mooi goed werkend product afleverd en ben graag tot u dienst. Met vriendelijke groet Loodgietersbedrijf Waterproef.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Uitstekend. Reageert snel, komt de afspraak na, werkt snel en goed, een echte vakman, goede ideeën en oplossingen en ook nog vriendelijk. Een topper.
 • Groen klimaat techniek
  Groen klimaat techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews
  Loodgieter in Rijnsburg

  Groen klimaat techniek Wij leveren & monteren diverse airconditioning merken en modellen! Voor meer vragen en info neem dan contact met ons op!

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Snelle service, vriendelijke medewerker. Kortom een aanrader
 • Slingerland Klimaattechniek
  Slingerland Klimaattechniek
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Loodgieter in Rijnsburg

  Wij zijn een professioneel bedrijf met al 10 jaar ervaring in de klimaattechniek. Slingerland Klimaattechniek onderscheidt zich door snelle en heldere communicatie, korte wachttijden en uitgebreide service. Wij zijn zowel STEK als VCA gecertificeerd en bieden drie jaar garantie op de installaties.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Goed
 • RVE installatietechniek & dakwerken
  RVE installatietechniek & dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Loodgieter in Rijnsburg

  .

  Laatste review:
  Kitten-
  Richard is een aardige jongeman die onze douche weer keurig gekit heeft. Hij nam er de tijd voor om het goed te doen en heeft ook zonder aarzeling de keukenwasbak gedaan👍🏻 Wij raden deze jonge aardige en vooral vakkundig jongeman zeker aan😉
 • IM-Akhrif
  IM-Akhrif
  Beoordeling: 4.7 van 54.7585 reviews
  Loodgieter in Rijnsburg

  Zelfbewuste, hardwerkende onderhoudsmonteur die bewezen heeft bij te kunnen dragen aan het soepel functioneren van ketels. Als zelfstandig ondernemer neem ik dit vak zeer serieus en wil ik niets liever dan een tevreden klant achterlaten. Het onderhouden van ketels is mijn dagelijks bezigheid en het wordt nooit saai omdat je elke dag iets bijleert. Ook kunt u mij benaderen omtrent het vervangen/plaatsen van zowel gas als water kranen/leidingen. Wilt u uw ketel goed laten onderhouden dan bent u bij ons bij het juiste adres.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Hij kon snel komen en heeft in goed overleg alles verholpen.
 • Van der Steen Klimaat Techniek
  Van der Steen Klimaat Techniek
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Loodgieter in Rijnsburg

  CO Gecertificeerd (nieuwe gasketel wet) Ik lever goed werk conform regelgeving voor een normale prijs. Kwaliteit vakman voor uw klussen op gebied van verwarmingstechniek. Na 10 jaar in loondienst te werken ben ik sinds eind 2023 voor mijzelf begonnen. Ik werk secuur en veiligheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Goede en snelle service!

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Rijnsburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3256 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Rijnsburg

Populaire diensten

Andere vakmensen in Rijnsburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt