Vind schoonmaakbedrijven in Rijnsburg

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Rijnsburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Rijnsburg

 • Stretch Services
  Stretch Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.95548 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Rijnsburg

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Zie wat onze klanten schrijven bij de reviews. Omdat het beter, slimmer en schoner kan. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard, nooit meer uw dakgoot reinigen! en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Zie onze portfolio met foto's. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap. ⭐ Uw balkon reinigen en eventueel anti-duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologisch afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel, Stretch Services.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Marcel kwam snel langs, volgens afspraak. Communicatie verliep snel en goed. Heeft inspectie uitgevoerd en probleem van verstopte regenpijp snel verholpen. Zeer tevreden.
 • Schone Club
  Schone Club
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Rijnsburg

  Wij zijn een trouwe schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland. Doen ons werk met passie. Onze doel is om de klant te vreden te maken. Wat de klant verwacht en meer. Wij kunnen indien van behoefte onze eigen schoonmaakmiddelen gebruiken of de gewenste schoonmaakmiddelen van de klant. Wij respecteren afspraken en houden er ook aan. Wij zijn in staat om gebouwen, huizen, bedrijven, kantoren, scholen, bejaardentehuis, hotels. Schoonmaken kan een enkel keer zijn of herhaalt. Volgens de klant zijn wensen. We maken ook gebruik van hogedrukreiniging. We hebben ervaring en hopen onze ervaring verder te ontwikkelen in de toekomst. Ook beschikken wij een professionele tapijtreiniger Die alles gloed nieuw maakt! Er kan ook auto's en banken mee worden vernieuwd (Indien deze datum en/of tijd u niet schikt, verzoeken wij u dan om minimaal 12 uur van te voren contact met ons te nemen, om extra kosten te vermijden.)

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Goede communicatie, op tijd, heel vriendelijk, zowel de coordinator en vooral de 2 mannen die schoon gemaakt hebben. Zij hebben heel grondig gewerkt. Een absolute aanrader
 • Damon glazenwasserij schoonmaak
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Rijnsburg

  Damon glazenwasserij schoonmaak 🧽 heeft nog ruimte voor nieuwe klanten

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Uitstekende service, de ramen zijn naar volle tevredenheid schoongemaakt voor een keurige prijs. We hebben dan ook afgesproken om dit zeer regelmatig te herhalen
 • Dak- en schoorsteentechniek west
  Dak- en schoorsteentechniek west
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Rijnsburg

  Dak- en schoorsteentechniek West staat klaar voor al uw schoorsteen, dak en gevel werkzaamheden. Naast het (elektrisch) schoorsteenvegen, zijn wij ook uw partner als het gaat om schoorsteen renovatie of het renoveren van uw gevel. Ook het vervangen van lood is voor ons geen enkel probleem.

  Laatste review:
  Komt optijd, werkt netjes en dat voor een hele redelijke prijs
 • YSF Schoonmaakbedrijf
  YSF Schoonmaakbedrijf

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Rijnsburg

  YSF Schoonmaakbedrijf kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Rijnsburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met YSF Schoonmaakbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • BL Reiniging

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Rijnsburg

  BL Reiniging is een reinigingsbedrijf dat gespecialiseerd is in buitenruisreiniging. Door met hoogwaardige materialen te werken realiseren we het hoogst haalbare resultaat.

 • Perfecte huisvrouw Camila

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Rijnsburg

  Ik ben Kamila, ik ben 34 jaar en woon in Rijnsburg.Ik heb veel ervaring met het schoonmaken van kantoren, particuliere appartementen, hotels etc. Ik ben 11 jaar werkzaam als schoonmaker

 • Blackstar Cleaning

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Rijnsburg

  Bedankt dat u interesse in ons heeft getoond! Blackstar bestaat uit meerdere firma’s: Uitzendbureau, Cleaning, Catering, Onderhoud & Renovatie. Wij garanderen u het gewenste resultaat!

 • HSK Diensten

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in Rijnsburg

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Rijnsburg bij HSK Diensten terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Brizk Dienstverlening
  Brizk Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Rijnsburg

  Brizk is een eenmans bedrijf wat werkzaam is in en rondom de bollenstreek. Met jaren ervaring in schoorstenen & luchtventilatie maakt brizk het juiste adres om u professioneel te woord te staan, en om u een helpende hand uit te steken. Ventilatie: Reinigen: Voor reinigingen maken wij gebruik van een speciale elektrische borsteltechniek. Om het los geborstelde vuil uit de kanalen te halen beschikken wij over een krachtige afzuigunit. Deze wordt op de luchtkanalen aangesloten en vangt al het stof op in een speciale stofzak. Na een reiniging regelen wij het ventilatiesysteem altijd opnieuw in. Zo weten we zeker dat u weer in een gezond en optimaal leefklimaat kan leven. Vervangen: Voor het vervangen van ventilatieboxen maken wij gebruik van één van de stilste ventilatieboxen die op de markt te verkrijgen is. Er wordt vakkundig gewerkt, en wij gebruiken professioneel gereedschap. Kijk op onze website voor meer info. Brizk beschikt over een binnenklimaat branchediploma. Zo weet u zeker dat een professional de werkzaamheden uitvoert. Schoorsteenvegen: Na het schoorsteenvegen krijgt u altijd een bewijs voor de verzekering van Brizk. Dit is tevens ook gelijk de factuur voor de dienstverlening. Wij werken met elektrisch roterende schoorsteenveeg stokken. Hiermee gaan wij van onderaf het kanaal in, en halen een veel groter percentage roet en creosoot weg dan wanneer er van bovenaf wordt geveegd. Wij kijken ernaar uit om u snel van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Brizk.

  Laatste review:
  Schoorsteenvegen-
  Snelle reactie en actie! Binnen 2 dagen kwam hij langs en was onze schoorsteen weer netjes schoon.

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Rijnsburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 306 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Rijnsburg

Andere vakmensen in Rijnsburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt