Vind Gevelreinigers in Rijnsburg

Op zoek naar Gevelreinigers in Rijnsburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Rijnsburg

 • Voegbedrijf C. Bakker
  Voegbedrijf C. Bakker
  Beoordeling: 4.3 van 54.3520 reviews
  Gevelreiniger in Rijnsburg

  Ik ben op mijn 15de begonnen met voegen en op 15-06-1998 begon ik als ZZPer. Ik ben nu 52 jaar en heb nog steeds veel plezier in mijn werk. Ondertussen heb ik alle spullen zelf gekocht ook een straalunit(neveljet is milieu vriendelijk). En werk ik nauw samen met jbgevels uit ijmuiden.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Zeer prettig contact. Netjes alle afspraken nagekomen. Maar het allerbelangrijkste: het werk keurig gemaakt en opgeleverd.
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Gevelreiniger in Rijnsburg

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Fijne communicatie konden de klus snel doen. Gevel ziet er weer super uit!
 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Gevelreiniger in Rijnsburg

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • BL Reiniging

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Rijnsburg

  BL Reiniging is een reinigingsbedrijf dat gespecialiseerd is in buitenruisreiniging. Door met hoogwaardige materialen te werken realiseren we het hoogst haalbare resultaat.

 • Blackstar Cleaning

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Rijnsburg

  Bedankt dat u interesse in ons heeft getoond! Blackstar bestaat uit meerdere firma’s: Uitzendbureau, Cleaning, Catering, Onderhoud & Renovatie. Wij garanderen u het gewenste resultaat!

 • De Jager Betonherstel B.V.

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Rijnsburg

  Heb je een Gevelspecialist nodig in Katwijk of omgeving? De Jager Betonherstel B.V. kan je helpen met alle klussen die een Gevelspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Schildersbedrijf laurens van houten
  Schildersbedrijf laurens van houten
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Gevelreiniger in Rijnsburg

  Als sociaal en maatschappelijk betrokken ondernemer (milieu vriendelijke verf) en genomineerd voor de duurzaamheidsprijs 2018 bollenstreek. Wij zijn een jong schilders en onderhoudsbedrijf met 30 jaar (gediplomeerd) ervaring op (ambachtelijk) schilder en onderhoudswerken. Wij zijn hoofdzakelijk werkzaam in de regio Wassenaar en bollenstreek. Aangesloten bij kwaliteitsorganisatie de Betere schilder. Wij geven zeer gemotiveerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om terug te keren, voor ambachtelijk schilder/onderhoud werk. (SROI). En op deze manier een aanvulling te zijn voor deze doelgroep. Om aan tekort aan goede kwalitatieve schilders te voldoen in de toekomst. Of het nu gaat om een monument of jacht, en alles wat daar tussen zit. Wij stralen schilderen en spuiten alle objecten zowel binnen als Buiten. Decoratie oa roest,marmer. Tevens voegwerk gevelrenovatie,epoxy/ Pu gietvloer/ coatings. Advies en levering en plaatsing isolatie en of dubbel glas. Tevens kunt u gebruik maken van een volledige of gedeeltelijke renovatie of restauratie plan met begeleiding en uitvoering met verschillende partijen in ons bestand. Indien nodig kunnen wij een architect benaderen om uw nieuwbouw Verbouwing te realiseren in overeenstemming met gemeentelijk monument beheer. Voor ons is het belangrijkste dat de klant tevreden is. Wij leveren altijd professioneel werk en geclassificeerd en aangesloten bij branchevereniging schilderwerk.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Ik schrijf eigenlijk nooit een negatieve review maar in dit geval vind ik dat ik pot. opdrachtgevers moet waarschuwen. In maart heeft Laurens de intiele planning afgegeven om in juni of juli ons huis te schilderen. In april gaf hij aan dat hij 'nog aan het stoeien was met de planning'. In mei werd de planning naar eind mei gezet. Vervolgens kreeg ik midden juni te horen dat het half aug werd. Begin aug werd het weer veranderd naar de 3e of 4e week aug. Uiteindelijk is de de laatste week aug geworden, start maandag. Echter de vrijdagmiddag ervoor werd het toch weer geannuleerd, het zou niet maandag maar donderdag worden. Toen ik om bevestiging vroeg voor deze donderdag reageerde hij gepikeerd per mail, dat ik hem een ultimatum stelde (absoluut niet!) en dat ik maar beter een ander bedrijf moest vinden. Als excuus heeft hij altijd het slechte weer gegeven. Echter voor mij is het overduidelijk dat het organiserend en communicerend vermogen van Laurens van Houten zwaar te wensen overlaat.
 • Klusbedrijf Dirk van Rijn
  Klusbedrijf Dirk van Rijn
  Beoordeling: 3.9 van 53.958 reviews
  Gevelreiniger in Rijnsburg

  Mijn naam is Dirk Rijn en ik ben eigenaar van het bedrijf onderhoudsbedrijf Dirk van Rijn. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Timmer werkzaamheden - Installatie werkzaamheden - Loodgieter -glaswerk -Schilderwerk -dakwerk -leveren en plaatsen akupanel -tegelwerk Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Klusbedrijf Dirk van Rijn over de voorwaarden. Onderhoudsbedrijf Dirk van Rijn voor al uw klussen (kan pinnen ). Met vriendelijke groet, Dirk van Rijn

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Snel gereageerd, snel een afspraak gemaakt. En goed uitgevoerd.
 • Sd gevelrestauratie
  Sd gevelrestauratie

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Rijnsburg

  Sd gevel & schoorsteen restauratie Met meer als 18 jaar ervaring weten wij waar wij voor staan: enkel kwaliteit en duidelijke communicatie. Van kleine tot grote projecten alles is mogelijk.. Ook hebben wij alles in eigen beheer en is er 1 aanspreekpunt. Graag komen wij altijd eerst langs om alle details te bespreken en dan kunnen wij een echte duidelijke en passende offerte voor u maken u advies geven en uiteraard ook even persoonlijk kennis te maken is voor u en voor ons altijd fijn… Wij berekenen uiteraard geen voorrijkosten. Onze werkzaamheden bestaan uit: -steigers plaatsen/verwijderen -voegwerken uithakken - hogedruk reinigen/softstralen/stoomcleanen -impregneren ( water en vuil afstotend maken ) -alle soorten voegwerken -klein metselwerk -scheurherstel ( gediplomeerd ) -schoorsteen herstel -MINIMAAL 10 JAAR garantie Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet en neem contact op…

 • kiam diensten
  kiam diensten

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Rijnsburg

  ,

4.7

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Rijnsburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 39 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Rijnsburg

Andere vakmensen in Rijnsburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt