Vind gevelspecialisten in Rijnsburg

Op zoek naar gevelspecialisten in Rijnsburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Rijnsburg

 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Gevelspecialist in Rijnsburg

  Wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie en scheurherstel. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Roel heeft afgelopen maand de voegen van ons huis vervangen. De voor- en achtergevel heeft hij gereinigd en geïmpregneerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Het maken van een afspraak ging probleemloos en Roel en zijn team hielden zich aan alle afspraken. Ze werkten netjes en lieten de klus schoon achter. Deze vakman is absoluut betrouwbaar. We raden Roel daarom zeker aan voor voegwerkzaamheden.
 • Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Gevelspecialist in Rijnsburg

  10+ jaar ervaring in de bouw. -Nieuwbouw - Onderhoud - Renovatie -Restauratie Specialisaties - Metselen & voegen - Metselaar & VCA Werkgebied - Zuid en Noord-Holland

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Sympathieke aannemer, vakwerk en ik zou deze aannemer voor een eventuele klus weer vragen. top.
 • Van Yperen Onderhoud
  Van Yperen Onderhoud
  Beoordeling: 4.3 van 54.35192 reviews
  Gevelspecialist in Rijnsburg

  ..

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Mooi eindresultaat, vakman.
 • JBA Allround
  JBA Allround
  Beoordeling: 3.4 van 53.455 reviews
  Gevelspecialist in Rijnsburg

  Bouwbedrijf JBA Allround is gespecialiseerd in de stuc werk,schelder werkzaamheden, timmerwerkzaamheden. Kwaliteit staat voorop In onze werkwijze staan kwaliteit, duidelijke communicatie en een eerlijke prijs voorop. Alleen als u 100% tevreden bent met onze werkzaamheden, zult u ons aanbevelen bij anderen. Daarom pakken wij ieder project aan alsof het ons eigen huis is.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Laminaat laten leggen 35m2 Beste mensen ik raad deze helaas af. 1.Afwerking is heel slecht gedaan, te grote gaten bij de randen waar drie vingers tussen passen. 2.Schade aan een heel nieuw pak die niet gebruikt is (waarde van 65 euro). Is niet in te leveren meer. 3. Alle troep achter gelaten wat je zelf mag opruimen. 4.Afspraken worden niet na gekomen! 5.vergoeding 20 euro met extra smoesjes.
 • Izema
  Izema
  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews
  Gevelspecialist in Rijnsburg

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Den Haag bij Izema terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Gewoon prima. Communicatie verliep kort en krachtig. Kwam keurig op tijd. Werkte lekker door en liet het netjes achter. Voor mijn gevoel wel duur maar ik wilde dit ook snel afgehandeld hebben i.v.m. lekkage / schimmel.
 • Van der Plas Metselwerken B.V.
  Van der Plas Metselwerken B.V.
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Gevelspecialist in Rijnsburg

  Van der Plas metselwerken uit Katwijk is een familiebedrijf met vele jaren ervaring. Wij zijn actief in de nieuwbouw verbouw en renovatie. Of het nu gaat om de renovatie van een schoorsteen het plaatsen van een garage of tuinmuur tot een compleet project wij staan voor u klaar. Ook kunnen wij u naar desgewenst van a tot z ontzorgen Wij staan voor transparantie en eerlijkheid. Neem gerust contact op voor advies en/of een verblijvende offerte!

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Netjes gewerkt, vriendelijke mannen, goede communicatie vooraf en tijdens de klus. Muurtje is mooi gemetseld en sluit keurig aan bij de rest.
 • K.Stigter gevelwerken
  K.Stigter gevelwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Gevelspecialist in Rijnsburg

  Mijn bedrijf bestaat uit een 1 manszaak de werkzaamheden die ik uitvoer zijn - uithakken van de gevel - voegen -scheurherstel -impregneren -Gevel reiniging - klein metselwerk Alles wat uw aan de gevel gedaan wil hebben of als uw een probleem heeft aan de gevel daar zoek ik samen met uw naar de beste oplossing Voor vragen of interesse kunt uw contact opnemen om een goede en fijne samenwerking op te starten 👍

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Werk gegund aan Kevin. Klus goed uitgevoerd. Snel afspraak kunnen maken. Komt afspraken na en werkt netjes. Opdracht gegeven voor aanvullend werk en dit werd ook snel ingepland. Erg tevreden over zijn werk en communicatie.
 • van Kuijk GevelOnderhoud
  van Kuijk GevelOnderhoud
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Gevelspecialist in Rijnsburg

  van Kuijk GevelOnderhoud kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Zoetermeer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen en/of zandstralen, Schoorsteen voegen of repareren, Gevel voegen, Gevel reparatie of behandeling. Neem direct contact op met van Kuijk GevelOnderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Op al onze werkzaamheden geven wij een minimale garantie van 10 jaar.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  We zijn heel erg tevreden met het werk van Jack en zn mannen. Fijne, snelle communicatie. Duidelijke uitleg hoe de offerte in elkaar zat en uiteindelijk een heel mooi eindresultaat! Ze hebben erg hard gewerkt en waren binnen no-time klaar. Top!
 • Ramirez gevel en dak onderhoud
  Ramirez gevel en dak onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelspecialist in Rijnsburg

  Ik heb 7 jaar ervaring in de bouw, vooral in gevels voegen, schilderwerk, plaat daken, gevel onderhoud en lood werk. Op mijn insta (Ramirez gevel en dak onderhoud) heb je meer fotos te zien.

  Laatste review:
  Zeer prettige en betrouwbare aannemer. David Ramirez en zijn collega's hebben goed werk geleverd, kwamen alle afspraken na en zijn super snel in de communicatie. Ik kan het iedereen aanraden om David in te huren voor gevelwerkzaamheden!
 • Denys Lendel Construction
  Denys Lendel Construction
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Gevelspecialist in Rijnsburg

  Mijn naam is Denys Lendel. Geboren in Oekraïne heb ik vele jaren ervaring opgedaan met verschillende bouwprojecten in heel Europa. Van volledige nieuwbouw tot verbouw en van kleine aanpassingen aan de keuken tot het aanleggen van een tuin. Ik heb alle gereedschappen en kennis in huis om van jullie huis een thuis te maken. Denys Lendel

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Denys werkt zeer netjes en zorgvuldig. Ik ben heel blij met zijn werk en kan iedereen aanbevelen om hem in te huren.

4.6

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Rijnsburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 522 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Rijnsburg

Andere vakmensen in Rijnsburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt