Vind hoveniers in Valkenburg, Zuid-Holland

Op zoek naar hoveniers in Valkenburg, Zuid-Holland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Valkenburg, Zuid-Holland

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75478 reviews
  Hovenier in Valkenburg, Zuid-Holland

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijke mannen, goeie prijs. Alles netjes achtergelaten.
 • Rick in de tuin
  Rick in de tuin
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Hovenier in Valkenburg, Zuid-Holland

  Ik ga graag voor je aan de slag in je tuin. Onderhoud, beplanting, en verzorging zijn mijn basiswerkzaamheden. Daarnaast denk ik graag met je mee over de opzet, structuur en indeling van je tuin. Bij onderhoud kun je denken aan snoeien (elk seizoen), verwijderen van overtollige, oude of afgestorven planten, je grond bewerken en voeden. Bestrating, betegeling doe ik in principe niet, tenzij het kleine reparaties en aanpassingen betreft. Ook je beplanting krijgt de nodige aandacht. Ik kijk, eventueel samen met jou, of je huidige bloemen en planten nog een beetje blij zijn, of hoe we ze weer blij kunnen maken. Misschien is een flinke knipbeurt nodig, is het tijd om ze eens ergens anders neer te zetten, of als het echt niet anders kan, weghalen. Ik denk met je mee over nieuwe planten, en zet deze ook voor je in de grond. En bollen? Tuurlijk, die ook. En heb je al eens aan een 'groen' dak gedacht? Over het algemeen is een sedumdak snel en makkelijk te leggen, en ook daar help ik je graag mee. Heb je een nieuwe tuin, serieus achterstallig onderhoud, of wil je de hele boel omgooien? Dan kunnen we op basis van jouw wensen en omstandigheden samen kijken wat er mogelijk is en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Oh ja, ik doe jouw tuin het liefst groen, dus zoveel mogelijk handmatig, natuurlijk en organisch; Geen hogedrukspuit, geen chemische toevoegingen, tuinvoeding of bestrijdingsmiddelen. En ik haal liever tegels úit je tuin dan dat ik ze erin leg. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Wat een fijne vent die Rick, goed afspraken mee te maken, harde werker en een heel mooi resultaat!
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.8576 reviews
  Hovenier in Valkenburg, Zuid-Holland

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijk, duidelijk. Aangezien het werk voor hem niet uitvoerbaar was, in goed overleg afgezien van de opdracht.
 • Jelle helpt
  Jelle helpt
  Beoordeling: 5 van 55560 reviews
  Hovenier in Valkenburg, Zuid-Holland

  Jelle Helpt is er voor het verwijderen van boomstronken en bomen, tuinonderhoud en schoonmaak werkzaamheden. In 2015 ben ik gestart met mijn onderneming als schoonmaakbedrijf omdat ik zag dat bij ons een hoop werkzaamheden efficiënter en beter uitgevoerd kunnen worden. Zo ben ik dan ook begonnen: Het kan beter, het moet beter, ik kan het beter, laat mij het maar doen. En dat is wat ik sindsdien bewijs bij mijn klanten en waarom zij elke keer weer dik tevreden zijn. En wat begon als schoonmaakbedrijf is nu uitgegroeid tot facilitaire dienstverlening waarbij we ook het buitenterrein aanpakken. En met een achtergrond in facility en groenvoorziening was dat een kleine en logische stap vooruit. Zo ben ik inmiddels ook gespecialiseerd in het verwijderen van boomstronken en heb ik al honderden stronken verwijderd. Maar ook de gehele boom kunnen we verwijderen voor u. De schoonmaakwerkzaamheden voer ik meestal alleen uit. Maar waar nodig huur ik hier mensen voor in. Voor meerpersoons klussen kunt u dan ook prima bij ons terecht. Hierin heb ik dan ook al meer dan 8 jaar ervaring. In de groenvoorziening werk ik zowel zelfstandig als met ervaren hoveniers die eenzelfde visie delen. In de boomverzorging en het kappen van bomen werk ik voornamelijk samen met mijn broer die volledig gecertificeerd en gespecialiseerd is als "boomchirurg"(dat is ruim boven het gemiddelde). Vele grote en kleine kleine klussen hebben wij inmiddels samen geklaard. En dat is slechts een fractie van zijn ervaring in de bomen. Met vriendelijke groet, Jelle Helpt

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Hele goede ervaring. Prima klus afgeleverd.
 • True gardener vision
  True gardener vision
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Hovenier in Valkenburg, Zuid-Holland

  - True gardener vision, hovenier - Zuid-holland - Gespecialiseerd in de aanleg van uw tuin, het buitenleven en ontwerp Creëer jouw droomtuin Welkom bij True Gardener Vision - uw partner voor droomtuinen. Ontdek onze passie voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Laat uw tuindromen werkelijkheid worden!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snelle actie, en goede communicatie
 • Tuinswitch
  Tuinswitch
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Hovenier in Valkenburg, Zuid-Holland

  Aan de hand van de opdracht word er een vaste prijs afgesproken.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en netjes uitgevoerd
 • Rijsbergen Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Hovenier in Valkenburg, Zuid-Holland

  Rijsbergen Hovenier, de specialist in het aanleggen van sierbestrating, tuinrenovatie en grondverzet. Inmiddels al 30 jaar in het vak, naast een berg aan eigen ervaring werk ik samen met ervaren vakmannen om zo altijd het beste resultaat te kunnen behalen. Vragen of advies nodig, ik sta 24/7 voor u klaar!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel de klus geklaard, ziet er prima uit!
 • THG Katwijk
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Hovenier in Valkenburg, Zuid-Holland

  Ik ben Ton Heemskerk ZZP'ER. Voornaamste werkzaamheden zijn bestrating en grondwerk en rioolwerk(huisaansluitingen)

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede afspraken te maken en de uitvoering is gewoon prima.
 • MW (sier) bestratingen bouw&service
  MW (sier) bestratingen bouw&service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Hovenier in Valkenburg, Zuid-Holland

  MW sierbestrating bestaat uit een jong en gedreven team, waar de klant tevredenheid en vakmanschap hoog in het vaandel staat. Met al ruim 10 jaar ervaring in bestrating en tuinaanleg, weten wij wat u nodig heeft om uw tuin een nieuw leven in te blazen. MW sierbestrating werkt dagelijks aan een grote diversiteit van buitenprojecten, zowel voor particulier als zakelijke opdrachtgevers. U bent dus voor vele professionele werkzaamheden bij MW sierbestrating aan het juiste adres! Voordat wij een offerte opstellen komen wij graag eerst bij u langs om samen te kijken naar de mogelijkheden. Op deze manier komt u niet voor onvoorziene kosten te staan en weet u gelijk waar u aan toe bent. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking. Gespecialiseerd in: -het aanleggen van (Sier)Straatwerk -het aanleggen van opritten en maken van veranda’s/ tuinhuizen-Het realiseren van tuinen -blokken lijmen- schuttingen plaatsen - vlonders .ect.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Volgens afspraak het werk uitgevoerd en naar volle tevredenheid. Raad Michell zeker aan voor jullie tuinklussen.
 • Schoonmaakbedrijf Spik&Span
  Schoonmaakbedrijf Spik&Span
  Beoordeling: 4.1 van 54.1526 reviews
  Hovenier in Valkenburg, Zuid-Holland

  Wij zijn een gedreven groep die met passie uw zorgen uit handen neemt. Wij werken netjes, secuur en laten het spik en span achter. Tuinonderhoud, schoonmaakwerk, kleine klussen etc, wij staan tot uw beschikking. Doormiddel van duidelijke communicatie vervullen wij altijd de klant zijn wensen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heel blij met Marvin. Tuin schoon en nu weer gezellig. Dank je en indien weer nodig bel ik jullie Groetjes Marcella

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Valkenburg, Zuid-Holland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 870 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Valkenburg, Zuid-Holland

Andere vakmensen in Valkenburg, Zuid-Holland

Vind vakmensen bij jou in de buurt