Vind Installatiebedrijven in Valkenburg, Zuid-Holland

Op zoek naar Installatiebedrijven in Valkenburg, Zuid-Holland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Valkenburg, Zuid-Holland

 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85152 reviews
  Installatiebedrijf in Valkenburg, Zuid-Holland

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Snel, keurig gedaan. Prima
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95252 reviews
  Installatiebedrijf in Valkenburg, Zuid-Holland

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Mekki heeft de opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd. Toen de klus een stuk uitdagender werd dan voorzien zijn we daar samen uitgekomen. Zonder het vertrouwen en optimisme te verliezen. Dank daarvoor!
 • Loodgieter Kluit
  Loodgieter Kluit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Installatiebedrijf in Valkenburg, Zuid-Holland

  Als je op zoek bent naar een Loodgieter in Leiden of omstreken, dan kan Loodgieter Kluit je verder helpen. Hij levert bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan zijn klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Dakreparaties... of een andere klus? Stuur hem dan een bericht, zodat hij je kan helpen en je van een passende offerte kan voorzien. Starttarief €75 ex. btw, incl voorrijkosten Uurtarief hierna €50 ex. btw Leiden +/- 25 km Eventuele parkeerkosten worden doorgerekend Voeg aub duidelijke foto's en een duidelijke situatie omschrijving toe! Zonder dit kan ik helaas geen interesse in de opdracht tonen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vlotte en heldere communicatie. Transparant in de zeer minnelijke kosten en te verrichten werk. In dit geval eerst een poging een verstopte regenpijp te ontstoppen, gevolgd door vervanging van een deel van de pijp. Aanradertje. :)
 • De Bekwame Vakman
  De Bekwame Vakman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9581 reviews
  Installatiebedrijf in Valkenburg, Zuid-Holland

  🔥 SPECIAL APRIL OFFERS!!! (See last photos)🔥 We always provide a price on the second message || Please read the offer before you share your contact details with us || All our kit and voeg work is provided with one year guarantee ||

  Laatste review:
  Kitten-
  Er was goede communicatie met Apostolis . Kit- en voegwerk zien er goed uit. Een betrouwbare vakman.
 • HZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Installatiebedrijf in Valkenburg, Zuid-Holland

  Hallo met de Loodgieter ! Ik heb genoeg ervaring om klanten te helpen met hun klusjes. Leidingwerk, verstoppingen, sanitair monteren, kranen vervangen , of het repareren van uw riool of misschien een andere klusje ? Bij mij staat kwaliteit en transparantie heel hoog. Tot snel ! :)

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Super snel geregeld kon dezelfde dag nog langskomen! Goede prijs en contact echt een topper!
 • HV Huisventilatie
  HV Huisventilatie
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Installatiebedrijf in Valkenburg, Zuid-Holland

  Heb je een gecertificeerd ventilatie bedrijf nodig in katwijk aan zee of omgeving? HV Huisventilatie kan je ventilatiesysteem installeren of vervangen. Ook doen we reparatie of onderhoud en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud-
  Fijn contact, alles uitgevoerd zoals besproken en daarbij enorm behulpzaam door uit te leggen hoe alles in zijn werk gaat en bediend moet worden. Aanrader!
 • Groen klimaat techniek
  Groen klimaat techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews
  Installatiebedrijf in Valkenburg, Zuid-Holland

  Groen klimaat techniek Wij leveren & monteren diverse airconditioning merken en modellen! Voor meer vragen en info neem dan contact met ons op!

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Snelle service, vriendelijke medewerker. Kortom een aanrader
 • Slingerland Klimaattechniek
  Slingerland Klimaattechniek
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Installatiebedrijf in Valkenburg, Zuid-Holland

  Wij zijn een professioneel bedrijf met al 10 jaar ervaring in de klimaattechniek. Slingerland Klimaattechniek onderscheidt zich door snelle en heldere communicatie, korte wachttijden en uitgebreide service. Wij zijn zowel STEK als VCA gecertificeerd en bieden drie jaar garantie op de installaties.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Goed
 • KMC Tegelzetbedrijf
  KMC Tegelzetbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Installatiebedrijf in Valkenburg, Zuid-Holland

  Ik heb 25 jaar ervaring :8 jaar in Griekenland, 12 jaar in Cyprus 5 jaar in Nederland. Hoge kwaliteit werk Matige prijs mensen zijn tevreden.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ik had een oude badkamer uit 1980. Dit laten renoveren door KMC Tegelzetbedrijf, niet meer terug te herkennen. Echte toppers!
 • RVE installatietechniek & dakwerken
  RVE installatietechniek & dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Installatiebedrijf in Valkenburg, Zuid-Holland

  .

  Laatste review:
  Kitten-
  Richard is een aardige jongeman die onze douche weer keurig gekit heeft. Hij nam er de tijd voor om het goed te doen en heeft ook zonder aarzeling de keukenwasbak gedaan👍🏻 Wij raden deze jonge aardige en vooral vakkundig jongeman zeker aan😉

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Valkenburg, Zuid-Holland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3679 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Valkenburg, Zuid-Holland

Populaire diensten

Andere vakmensen in Valkenburg, Zuid-Holland

Vind vakmensen bij jou in de buurt