Vind tegelzetters in Valkenburg, Zuid-Holland

Op zoek naar tegelzetters in Valkenburg, Zuid-Holland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Valkenburg, Zuid-Holland

 • Flex Tegels
  Flex Tegels
  Beoordeling: 4.2 van 54.2581 reviews
  Tegelzetter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Flex tegels is ruim 15 jaar actief in het realiseren van complete tegelwerken. Het ontzorgen van onze klanten en het adviseren van de opdrachtgevers staat bij ons centraal. Flex tegels is een organisatie die staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Flex tegels hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met de klant/opdrachtgever en leverancier. Flex tegels werkt oplossingsgericht en hanteert een heldere bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen. Een compact en daadkrachtig team met de nodige expertise in alle facetten van de werkzaamheden staat voor u klaar. ONZE STERKE PUNTEN Specialist in het verwerken van keramiek marmercomposiet en natuursteen Wij spelen flexibel in op veranderingen in de planning Binnen 24 uur kan uw vloer belast worden Uitstekende nazorg, ook na oplevering Vakmanschap en oog voor detail Meedenken in alle fases van een project

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Netjes en snel gewerkt
 • Jongeneelen Totaal Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Tegelzetter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Ben je op zoek naar een Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Sloopbedrijf? Dan kun je in Boonrak 28 bij Jongeneelen Totaal Onderhoud terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Houten vloer of parketvloer leggen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Keurig op tijd gekomen om te kijken en door privé omstandigheden is tegels door iemand anders gedaan
 • Frazao da Conceicao
  Frazao da Conceicao
  Beoordeling: 4.8 van 54.85110 reviews
  Tegelzetter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Ik ben een Portugees, gespecialiseerd in tegelen, heb dat in Portugal 20 jaar als zelfstandige gaan. Ik ben daarna naar Nederland gekomen en getrouwd met een Nederlandse vrouw. Heb in Nederland eerst in loondienst gewerkt ( Baderie van Kooten in Almelo), daarna wegens verhuizing voor werk vrouw naar Leeuwarden verhuisd en daar als zelfstandige gewerkt ( tegelvakbedrijf Mosaico). Helaas geen foto's gemaakt van het werk daar. Tegelen, bestraten en timmer en stucwerk. Daarna, alweer wegens werk vrouw, naar de Caraïben verhuisd. Daar mijn hobby gedaan. Zelf zeilboten/ catamaran maken. Bij terugkeer in Nederland in Den Haag neergestreken en daar aan een huis gekocht en opgeknapt. Nu is dat wel zo'n beetje klaar en wil ik graag weer als zelfstandige aan de slag. Ik sta als zzp'er ingeschreven bij de KvK in Den Haag.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Prima communicatie en prachtig resultaat.
 • KMC Tegelzetbedrijf
  KMC Tegelzetbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Tegelzetter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Ik heb 25 jaar ervaring :8 jaar in Griekenland, 12 jaar in Cyprus 5 jaar in Nederland. Hoge kwaliteit werk Matige prijs mensen zijn tevreden.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ik had een oude badkamer uit 1980. Dit laten renoveren door KMC Tegelzetbedrijf, niet meer terug te herkennen. Echte toppers!
 • Van Sari Tegelzettersbedrijf
  Van Sari Tegelzettersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Tegelzetter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Tegelzettersbedrijf Voor al uw tegelklussen. Wanden en vloeren ook reparatiewerk.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vriendelijke en nette man die vakwerk aflevert. Al aanbevolen bij vrienden. Een aanrader dus!
 • VerbouwNow
  VerbouwNow
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Tegelzetter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Klein bedrijf met jaren ervaring in het burgerwerk. Timmer-, onderhouds- en renovatiewerk.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  De klus is heel netjes uitgevoerd en de communicatie was erg prettig. Verder was het fijn dat ze al snel konden beginnen met de klus.
 • Yaenka Business
  Yaenka Business
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Tegelzetter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Mijn bedrijf is actief in de regio Leiden en omstreken. Ik ben gespecialiseerd in laminaat leggen, schilderwerken zowel binnen als buiten, onderhoud en totaal verbouwen van woningen. Ook veel andere kleine klussen zijn mogelijk, zoals: tegelzetten, keuken montage, kasten bouwen, behangen, stucwerk enz. Ik doe een goed werk voor een betaalbare prijs

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Het laminaat ligt niet steensgewijs en er zitten verschillende fouten in.
 • JBA Allround
  JBA Allround
  Beoordeling: 3.4 van 53.455 reviews
  Tegelzetter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Bouwbedrijf JBA Allround is gespecialiseerd in de stuc werk,schelder werkzaamheden, timmerwerkzaamheden. Kwaliteit staat voorop In onze werkwijze staan kwaliteit, duidelijke communicatie en een eerlijke prijs voorop. Alleen als u 100% tevreden bent met onze werkzaamheden, zult u ons aanbevelen bij anderen. Daarom pakken wij ieder project aan alsof het ons eigen huis is.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Laminaat laten leggen 35m2 Beste mensen ik raad deze helaas af. 1.Afwerking is heel slecht gedaan, te grote gaten bij de randen waar drie vingers tussen passen. 2.Schade aan een heel nieuw pak die niet gebruikt is (waarde van 65 euro). Is niet in te leveren meer. 3. Alle troep achter gelaten wat je zelf mag opruimen. 4.Afspraken worden niet na gekomen! 5.vergoeding 20 euro met extra smoesjes.
 • Zabik Bouw
  Zabik Bouw
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Tegelzetter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Heb je een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Leiden of omgeving? Zabik Bouw kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  komen op tijd werken de gehele dag door overleggen welke kleur kit hebben oog voor detail werken netjes vader en zoon. zoon spreekt engels nog niet goed nederlands alles netjes op geruimd en afgevoerd top
 • Klussenbedrijf 071
  Klussenbedrijf 071
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Tegelzetter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Beste Bezoeker van mijn profiel, Ik heet Joris Goddijn van Klussenbedrijf 071. Ben lid op werkspot, sinds 2019. Wat doe ik allemaal: totaal renoveren van badkamers en toiletten, van zetten van tegels tot totaal renovatie. Keukens plaatsen, timmerwerk en schilderwerk neem ik ook aan. Maar focus is badkamers en toiletten. Mocht u vragen hebben kunt u mij bellen of mailen. mvg, Joris Goddijn / Klussenbedrijf 071

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Prima werk, snelle reactie en goede afspraken.

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Valkenburg, Zuid-Holland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 973 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Valkenburg, Zuid-Holland

Andere vakmensen in Valkenburg, Zuid-Holland

Vind vakmensen bij jou in de buurt