Vind loodgieters in Valkenburg, Zuid-Holland

Op zoek naar loodgieters in Valkenburg, Zuid-Holland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Valkenburg, Zuid-Holland

 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95243 reviews
  Loodgieter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Mekki responded very quickly to my messages. He came the next day to repair a toilet flush and to install a water boilerr in the kitchen. Both jobs done quickly and well.
 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.7 van 54.75114 reviews
  Loodgieter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Op korte termijn beschikbaar en had binnen een uur het probleem verholpen. Nam ook ruim de tijd om advies te geven over hoe het probleem in de toekomst te voorkomen.
 • Loodgieter Kluit
  Loodgieter Kluit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Loodgieter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Als je op zoek bent naar een Loodgieter in Leiden of omstreken, dan kan Loodgieter Kluit je verder helpen. Hij levert bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan zijn klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Dakreparaties... of een andere klus? Stuur hem dan een bericht, zodat hij je kan helpen en je van een passende offerte kan voorzien. Starttarief €75 ex. btw, incl voorrijkosten Uurtarief hierna €50 ex. btw Leiden +/- 25 km Eventuele parkeerkosten worden doorgerekend Voeg aub duidelijke foto's en een duidelijke situatie omschrijving toe! Zonder dit kan ik helaas geen interesse in de opdracht tonen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Hij weet wat hij doet. Hij werkt nauwkeurig. Hij communiceert goed en denkt met je mee over verschillende oplossingen. Ik zou hem zeker opnieuw inhuren!
 • Loodgietersbedrijf Waterproef
  Loodgietersbedrijf Waterproef
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Loodgieter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Hallo, Mijn naam is Michael Dom. Mijn bedrijf heet loodgietersbedrijf Waterproef. Het bestaat nu 10 jaar en zit zelf 22 jaar in het vak. Ben bij verschillende werkgevers en opdrachtgevers aktief geweest zoals, Denie,Kersten Retail,Hoogendoorn,van Nes,Nijsen koudetechniek,Van Wijk. Heb veel leiding gegeven over div projecten zoals de Bijenkorf Rotterdam,Primark Wuppertal,zink renovatie NH hotel in Gent,NH hotel Amsterdam Werkzaam geweest met het installeren van Sanitair,water,in het AMC Amsterdam,Lumc,Bloedbank,Artis,Nike Worldtrade center,verschillende hotels,utilliteits panden,kantoren. Mijn huidige klanten nu zijn;Golden Tulip Hotel noordwijk,vve 24,aannemersbedrijf Jv d AA in Wassenaar en vele particulieren Ben vroeger begonnen bij Piet van de Niet Katwijk,Jonker Wassenaar,Bemeco Hoofdorp Heb een Mts dioloma installatie techniek,certificaat van Nefit,Remeha specialist,VCA vol,ben al een jaar bezig voor service koelmonteur koudetechniek in Ede.Ik heb mijn theorie afgerond en hoop in april geslaagd te zijn. Ventilatie ook regelmatig gemaakt in woningen en ook in het groot bijv in div CBR's in Nederland Ik ben service monteur,CO gecertificeerd,leidinggevend,allround monteur Retail,renovatie,complete installatie Ik ben gespecialiseerd in het dakdekken,zinkwerken,cv installaties,complete installaties,warm en koud water,riool,sanitair,badkamers voor installeren en afmonteren,cv ketel plaatsing en onderhoud. In april hoop ik afgerond te zijn met mn opleiding F gassen 1,dan ben ik service monteur airco systemen. Dan ben ik ook inzetbaar om airco systemen,warmtepompen te plaatsen en te onderhouden. In het installeren en inregelen van Zone regelingen van Honeywell Evo Home systemen heb ik verschillende situaties ervaring. Denk aan het onafhankelijk verwarmen van 4 etages op vloerverwarming of verschillende ruimtes met radiatoren of gecombineerd met 2 weg kleppen en Evo Home knoppen,allemaal geen probleem en leuk om te monteren. Dakdekken is ook 1 van mijn specialisme ik heb m2 km daken geplakt en ook prachtig U vraagt zich af hoe kan het zoveel diciplines maar dat komt omdat ik nog ouderwets ben opgeleid,opgevoed en leergierig ben. Ik werk veilig en volgens de regels. Ik ben een monteur die een mooi goed werkend product afleverd en ben graag tot u dienst. Met vriendelijke groet Loodgietersbedrijf Waterproef.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Uitstekend. Reageert snel, komt de afspraak na, werkt snel en goed, een echte vakman, goede ideeën en oplossingen en ook nog vriendelijk. Een topper.
 • RVE installatietechniek & dakwerken
  RVE installatietechniek & dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Loodgieter in Valkenburg, Zuid-Holland

  .

  Laatste review:
  Kitten-
  Richard is een aardige jongeman die onze douche weer keurig gekit heeft. Hij nam er de tijd voor om het goed te doen en heeft ook zonder aarzeling de keukenwasbak gedaan👍🏻 Wij raden deze jonge aardige en vooral vakkundig jongeman zeker aan😉
 • IM-Akhrif
  IM-Akhrif
  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews
  Loodgieter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Zelfbewuste, hardwerkende onderhoudsmonteur die bewezen heeft bij te kunnen dragen aan het soepel functioneren van ketels. Als zelfstandig ondernemer neem ik dit vak zeer serieus en wil ik niets liever dan een tevreden klant achterlaten. Het onderhouden van ketels is mijn dagelijks bezigheid en het wordt nooit saai omdat je elke dag iets bijleert. Ook kunt u mij benaderen omtrent het vervangen/plaatsen van zowel gas als water kranen/leidingen. Wilt u uw ketel goed laten onderhouden dan bent u bij ons bij het juiste adres.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Zeer professionele vakman. Heeft uitstekend werk verricht.
 • D-S Loodgietersbedrijf
  D-S Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Loodgieter in Valkenburg, Zuid-Holland

  D-S Loodgietersbedrijf rekent lage tarieven, kan snel schakelen bij spoed en kan je helpen met je Loodgieter klus in Leidschendam en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: - Vervangen/aanpassen/aanleggenen ontstoppen van de riolering. - Waterleidingen aanleggen/vervangen of repareren. - Badkamerkranen, buitenkranen, keukenkranen etc. - Lekkage's verhelpen aan dak, badkamer etc. - Close in boiler vervangen/plaatsen, Quooker kranen plaatsen/vervangen. - Toilet reparatie, stortbak, inbouwreservoir etc. - Cv kranen installeren voor slimme knoppen. Neem direct contact op met D-S Loodgietersbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Afvoer keuken verstopt , reageert snel houdt zich aan afspraak werkt netjes afvoer loopt weer door !
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9594 reviews
  Loodgieter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Sens-Tech Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vakkundige, vriendelijke heren! Heldere communicatie zowel vooraf als tijdens de klus. Prijs en werkzaamheden worden van tevoren duidelijk afgesproken, zodat hier geen verwarring over kan ontstaan. Erg blij met het resultaat!
 • VW Klus en Onderhoudsbedrijf
  VW Klus en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Valkenburg, Zuid-Holland

  Welkom bij VW Klus en Onderhoudsbedrijf, Wij nemen allerlei soorten klussen aan zoals rioolklussen, kruipruimte isolatie, terras en gevel reiniging en meer.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle service, goed geholpen door wim, echte vakman en weet niet opgeven, lekkage is verholpen, gelijk afspraak gemaakt met zijn collega voor het renoveren van de wc.
 • Eleven-Fifteen B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Valkenburg, Zuid-Holland

  11-15/Hippe Crib, Roland Kouwenberg Geschoold elektricien, houtbewerker en uitvoerder. Op project basis in te huren voor alle interieur klussen, verbouwingen en afbouw. Van kleine tot grote klussen en bouwprojecten. Ook inrichting wordt verzorgd door de stylisten van Hippe Crib

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Een ervaren klusser die met je meedenkt en met oplossingen komt.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Valkenburg, Zuid-Holland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 2376 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Valkenburg, Zuid-Holland

Populaire diensten

Andere vakmensen in Valkenburg, Zuid-Holland

Vind vakmensen bij jou in de buurt