Vind gevelspecialisten in Valkenburg, Zuid-Holland

Op zoek naar gevelspecialisten in Valkenburg, Zuid-Holland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Valkenburg, Zuid-Holland

 • Wolters gevelrenovatie
  Wolters gevelrenovatie
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Gevelspecialist in Valkenburg, Zuid-Holland

  Gevelspecialist

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Mitchell heeft samen met zijn collega mijn achtergevel aangepakt. De mannen nemen hun werk serieus en weten wat ze doen. Ook was de communicatie voor, tijdens en na de klus top. Helder en duidelijk. Als ze klaar zijn laten ze alles netjes achter. Ik zou hen zeker aanbevelen.
 • Heppener facility service
  Heppener facility service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Gevelspecialist in Valkenburg, Zuid-Holland

  Heppener gevel services Staat voor restauratie en renovatie aan u gevel Wij doen onder andere Metselwerk Voegwerk Reinigen Impregneren Ankerplan Constructie aan u gevel Met HGS ziet u gevel er weer stralend uit

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Ryan is een echte vakman. De klus is prima uitgevoerd.Van tevoren is goed gecommuniceerd over welke baksteen er gebruikt kan worden. Het weer zat tegen, daardoor duurde klus iets langer dan gepland, maar ook daar werd goed over gecommuniceerd. Ben erg blij met m'n herstelde gevel! Complimenten! Ook voor z'n pa! :-)
 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Gevelspecialist in Valkenburg, Zuid-Holland

  Wij zijn een fris bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie en scheurherstel. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Goede communicatie, werkt netjes. Blij met het resultaat!
 • K.Stigter gevelwerken
  K.Stigter gevelwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Gevelspecialist in Valkenburg, Zuid-Holland

  Mijn bedrijf bestaat uit een 1 manszaak de werkzaamheden die ik uitvoer zijn - uithakken van de gevel - voegen -scheurherstel -impregneren -Gevel reiniging - klein metselwerk Alles wat uw aan de gevel gedaan wil hebben of als uw een probleem heeft aan de gevel daar zoek ik samen met uw naar de beste oplossing Voor vragen of interesse kunt uw contact opnemen om een goede en fijne samenwerking op te starten 👍

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Heel erg tevreden over het resultaat. Betrouwbaar en snel geholpen! Duidelijke afspraken die allemaal worden nagekomen. Helemaal top!
 • van Kuijk GevelOnderhoud
  van Kuijk GevelOnderhoud
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Gevelspecialist in Valkenburg, Zuid-Holland

  van Kuijk GevelOnderhoud kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Zoetermeer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen en/of zandstralen, Schoorsteen voegen of repareren, Gevel voegen, Gevel reparatie of behandeling. Neem direct contact op met van Kuijk GevelOnderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Op al onze werkzaamheden geven wij een minimale garantie van 10 jaar.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  We zijn heel erg tevreden met het werk van Jack en zn mannen. Fijne, snelle communicatie. Duidelijke uitleg hoe de offerte in elkaar zat en uiteindelijk een heel mooi eindresultaat! Ze hebben erg hard gewerkt en waren binnen no-time klaar. Top!
 • Onderhoudsbedrijf mp de pauw
  Onderhoudsbedrijf mp de pauw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Gevelspecialist in Valkenburg, Zuid-Holland

  Onderhoudsbedrijf MP de Pauw, een betrouwbare partner met 6 jaar ervaring en een VCA certificering. We staan voor netheid, precisie en veiligheid in al onze projecten! Bij Onderhoudsbedrijf MP de Pauw bieden we een breed scala aan diensten aan. Van gevelonderhoud en gevelreiniging tot schilderwerk, we zorgen ervoor dat je woning er weer als nieuw uitziet. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Vriendelijke en snelle service.
 • Van Yperen Onderhoud
  Van Yperen Onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45187 reviews
  Gevelspecialist in Valkenburg, Zuid-Holland

  ..

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Onze gevel is perfect hersteld, ben er heel blij mee. De originele stenen voorzichtig verwijderd en daarna weer keurig teruggeplaatst. Voegen is ook netjes gebeurd en ik ben blij dat er nu ook een loodslab is geplaatst (foutje bij de bouw). Zeer professioneel bedrijf. Bedankt Ton (ehm, heer van Yperen) !!
 • A.H. Schoonmaakbedrijf
  A.H. Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75131 reviews
  Gevelspecialist in Valkenburg, Zuid-Holland

  Wij kunnen alles aan in onze brance, wij hebben hoogwerkers, tukker systeem, hogendruk reinigers en div renovatie werk en schilderwerk en voegwerk Dakreiniging en coating , metselwerk Op al ons werk geven wij garantie. Als er iets niet naar u zin is komen we het gelijk in orde maken. Wij zijn 10 jaar bezig maar ik heb 45 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  1 ster ja ze zijn geweest, maar de ramen waren zeker nog heel vies. Eigenaar zou langs komen om te kijken dat is een maand geleden niet geweest niks mee gehoord.
 • WDL Vastgoed
  WDL Vastgoed
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Gevelspecialist in Valkenburg, Zuid-Holland

  Specialist in :betonrot , compleet balkonherstel ,epoxyvloeren , scheuren in gevel en beton, gevelherstel, vochtbestrijding en schilderwerkzaamheden. Meer dan 20 jr ervaring.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Zijn duidelijk geweest, nette afwerking en alles netjes opgeruimd!
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.3 van 54.3537 reviews
  Gevelspecialist in Valkenburg, Zuid-Holland

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  Klus niet gedaan, er is geen contact opgenomen na telefonische afspraak nog 4 dagen gewacht

4.7

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Valkenburg, Zuid-Holland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 121 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Valkenburg, Zuid-Holland

Andere vakmensen in Valkenburg, Zuid-Holland

Vind vakmensen bij jou in de buurt