Vind stratenmakers in Valkenburg, Zuid-Holland

Op zoek naar stratenmakers in Valkenburg, Zuid-Holland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Valkenburg, Zuid-Holland

 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85122 reviews
  Stratenmaker in Valkenburg, Zuid-Holland

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Door verzakking van de 2 parkeerplaatsen was het nodig om ze voor een deel op te hogen zodat alles weer netjes aansloot tot aan de gevel. Mantjes tuinen heeft de klus vlot en strak geklaard! Top! Wij zitten er weer netjes bij.
 • Dvm bestratingen
  Dvm bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Stratenmaker in Valkenburg, Zuid-Holland

  Dvm bestratingen Den Haag

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel en goed contact gehad, heldere afspraken. Tegen degelijke prijs erg mooi afgewerkt werk geleverd gekregen. Het betrof hier uithalen oud straatwerk (+/- 18m2 verspringend, 2 steensoorten), alles ophogen en deels vervangen door (zelf aangeschafte) nieuwe bestrating (dit alles in 1 dag) met afvoer van oude bestrating (als afgesproken 2 dagen later). Verstand van zaken en erg netjes gewerkt; aanrader!
 • R. Rijsbergen Bestratingen
  R. Rijsbergen Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8578 reviews
  Stratenmaker in Valkenburg, Zuid-Holland

  Rijsbergen Bestratingen is de stratenmaker voor particulieren en bedrijven In de dynamische regio rond Zuid Holland voert Rijsbergen Bestratingen (sier)bestratingsprojecten uit. De kracht van is de kwaliteit waarmee de projecten worden uitgevoerd, want als gepassioneerd stratenmakersbedrijf doet Rijsbergen Bestrstingen geen concessies aan de kwaliteit bij de uitvoering van opdrachten. Daarbij proberen wij ons te onderscheiden op de volgende onderdelen: Gedegen voorbereiding Goede ondergrond, de basis voor jarenlang plezier van je bestrating Snelle en soepele uitvoering met eigen materieel Vakkundige afschotbepaling voor een goede afwatering Adequate verdichting van het zandbed voor een duurzaam eindresultaat Strakke afwerking door stenen niet te knippen, maar met de bandenzaag te zagen Rijsbergen Bestrating ook voor de grote klussen! Vraag vrijblijvend een offerte aan Advies nodig of direct een offerte opvragen? Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken en denken graag mee. Zo kunnen we je op juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ongelooflijk strak gelegd! Super blij mee. Dank mannen.
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7533 reviews
  Stratenmaker in Valkenburg, Zuid-Holland
  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Karel kwam zijn afspraken na en heeft een mooie tuin aangelegd.
 • THG Katwijk
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Stratenmaker in Valkenburg, Zuid-Holland

  Ik ben Ton Heemskerk ZZP'ER. Voornaamste werkzaamheden zijn bestrating en grondwerk en rioolwerk(huisaansluitingen)

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede afspraken te maken en de uitvoering is gewoon prima.
 • B.M.S. Bouw en Montage Service
  B.M.S. Bouw en Montage Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9558 reviews
  Stratenmaker in Valkenburg, Zuid-Holland

  B.M.S. bouw en montage service is een zelfstandig onderhoudsbedrijf gevestigd in Zoeterwoude. Tuin timmerwerk / Bestratingen / Tegels zetten. Gespecialiseerd in vlonders/veranda’s / overkappingen. Tevens vrijwel alle tuinwerkzaamheden zoals: schuttingen en hekwerken Schuren/stallen Gevelbekleding BESTRATING Graszoden leggen. Onderhoud en timmerwerk in en buitenshuis Tegels zetten /wanden en vloeren. Het belangrijkste is altijd de communicatie met de klant, duidelijke afspraken over de wensen en de verwachtingen is de basis voor uw tevredenheid. Flexibel en effectief zijn belangrijke speerpunten, hiermee kunnen we de tijd en daarmee de kosten onder controle houden. Indien u geïnteresseerd bent om een klus door mij te laten bekijken kunnen we altijd een afspraak maken zodat we een goed beeld krijgen van de klus en ik u dan een passende offerte kan aanbieden. Met vriendelijk Groet, Chris van Kampen, B.M.S

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Reageede snel en na een goed gesprek gelijk begonnen. Gaan het zien als het klaar is.
 • M. van Vliet Grond-Weg-Waterwerken
  M. van Vliet Grond-Weg-Waterwerken
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Valkenburg, Zuid-Holland

  M. van Vliet Grond-Weg-Waterwerken, Jonge ondernemer. Werkzaam in Voorschoten en omstreken. Beschikt over divers groot en klein materieel. Te contacten voor o.a. grond/egalisatiewerk, tuinaanleg, straatwerk, beschoeiingswerk etc. In overleg is er veel mogelijk.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Met Mees kon snel 'geschakeld' worden zodat er snel gestart kon worden. Hij heeft de beschikking over 'state-of-the-art' machines. De souplesse en precisie waarmee hij die bestuurt, toont echt zijn vakmanschap. Ik ben bijzonder te spreken over interactie met hem en tevreden met het resultaat en kan hem daarom van harte aanbevelen!
 • JSM Aannemersbedrijf
  JSM Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Valkenburg, Zuid-Holland

  Wij zijn JSM Aannemersbedrijf Met trots kunnen wij delen dat wij al bijna 40 jaar een toonaangevende rol spelen in de wereld van bestratingen, tuinaanleg en infrastructuur. Onze jarenlange ervaring heeft ons een diepgaand inzicht gegeven in alle aspecten van deze vakgebieden. Of het nu gaat om het creëren van prachtige bestratingen die zowel functioneel als esthetisch zijn, het ontwerpen en realiseren van adembenemende tuinen, of het plannen en uitvoeren van infrastructuurprojecten, wij hebben bewezen dat wij de expertise en het vakmanschap bezitten om aan de hoogste normen te voldoen. Onze onderneming is gedurende de afgelopen decennia gegroeid en geëvolueerd, en we blijven streven naar excellentie in alles wat we doen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en we streven ernaar om projecten op tijd en binnen budget af te leveren. Onze gepassioneerde vakmensen zijn getraind en ervaren, en we omarmen innovatieve technologieën om onze diensten voortdurend te verbeteren. Bestrating Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten bestratingen die u zich kunt bedenken. Niks is ons te gek & wij gaan voor 100! Bij ons weet u dat het resultaat uitmuntend is Tuinaanleg Tuin werkzaamheden kunt u in vele soorten manieren bekijken. Wij weten als bedrijf zijnde met bijna 40 jaar ervaring altijd iets moois te creëren in en rond uw tuin. Infra Infra is voor velen een breed begrip, maar voor ons betekend dat wij alles aanpakken wat hier maar onder valt! Wij weten elke klus goed af te ronden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of een kijkje op onze website. Ook in 2024 voeren wij uw afvalstoffen af Co2 neutraal bij Speld Afvalinzameling. Ons Certificaat vind u terug tussen onze Portfolio. Tevens levering van alle alle soorten materialen tegen onze inkoopsprijs. Onze partners; Excluton..Kijlstra..Red sun..Marlux..MBI..

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  We zijn zeer tevreden met het verloop van het project en het eindresultaat mag er zijn echt top. Bij ons ging het om het opnieuw aanleggen van een terras, nadat we zelf het voorbereidende graafwerk hadden gedaan. Vriendelijke vakmannen die goed meedenken met de klant. Ik zal Marcel van JSM Aannemersbedrijf bij gelegenheid zeer zeker aanbevelen. C.S. Rijnsburg
 • D Redel Bestratingen
  D Redel Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Stratenmaker in Valkenburg, Zuid-Holland

  D Redel bestratingen heeft 20 jaar ervaring in de bestrating en tuinaanleg. Wij overleggen goed met de klant wat de wensen zijn en voeren deze vakkundig uit. Bij ons staat kwaliteit voorop

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  nette lui , afspraak nagekomen
 • de Raad bestrating, tuinaanleg en onderhoud
  de Raad bestrating, tuinaanleg en onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Valkenburg, Zuid-Holland

  .

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Valkenburg, Zuid-Holland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 209 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Valkenburg, Zuid-Holland

Andere vakmensen in Valkenburg, Zuid-Holland

Vind vakmensen bij jou in de buurt