Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Velsen-Zuid

 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Dakdekker in Velsen-Zuid

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  TOp, snel en goed resultaat!
 • Dakzaken
  Dakzaken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Dakdekker in Velsen-Zuid

  Dakzaken is een dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring waarbij kwaliteit gaat voor kwantiteit. 24/7 bereikbaar Wij geven garantie op het geleverde werk. U bent altijd welkom om vrijblijvend contact op te nemen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Aernoud heeft prima werk geleverd met zijn team.eerlijk transparant. Goed in de omgang. Mensen mocht u een goeie betrouwbaar dakdekker.zoek dan niet verder.maar neem contact met Dakzaken.nl Aernoud bedankt voor alles 👍
 • Amorf Diensten
  Amorf Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9592 reviews
  Dakdekker in Velsen-Zuid

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 5 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Netjes en snel 3 zinken dakgoten vernieuwd
 • JCB Ventilatie
  JCB Ventilatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.55219 reviews
  Dakdekker in Velsen-Zuid

  Welkom bij JCB Ventilatie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met ventilatie en rookkassystemen te maken heeft. Ook leveren/monteren en verplaatsen wij de bijbehorende dak doorvoeren. JCB is CO gecertificeerd en werkt alleen met VCA gecertificeerde collega's. Ons bedrijf is werkzaam door heel Nederland. Zoekt u een betrouwbaar partner die zeer klant gericht te werk gaat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u vooraf duidelijk wat de kosten zijn en berekenen nooit onverwachte kosten achteraf! Ook bieden wij op alle materialen en de montage hiervan 5 jaar garantie. Graag tot ziens. JCB Ventilatie

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Even op mooi weer moeten wachten, maar de jongens waren vakkundig en snel voor elkaar.
 • Dakdekkersbedrijf Déka Dak
  Dakdekkersbedrijf Déka Dak
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Dakdekker in Velsen-Zuid

  Dakdekkersbedrijf Dékadak, is gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden o.a bitumendaken,shinglesdaken,zinkwerk,goten e.t.c. loodwerk,pannendaken,alle voorkomende dakwerkzaamheden. bel voor een vrijblijvende offerte,ik kom graag langs voor gratis advies. 10 jaar garantie op al u dakwerkzaamheden,geen voorrijkosten. ruim 35 jaar ervaring. Elders een offerte? vergelijken is zeker de moeite waard.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Hij was snel ter plaatse, gaf meteen een overzichtelijke offerte en kon nog dezelfde week de klus klaren. De omgang was erg plezierig en hij dacht goed met ons mee.
 • Multiservice Moonen
  Multiservice Moonen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Velsen-Zuid

  Multiservice Moonen kan je helpen met je Dakdekker klus in IJmuiden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakramen plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Voor mijn werk zie de fb pagina facebook : multiservicemoonen !!!! Geen voorrijkosten !!!! !! 10 jaar garantie !! Neem direct contact op met Multiservice Moonen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Goed contact, meegedacht, duidelijk, snelle afhandeling, goede prijs, dus heel erg tevreden over dit bedrijf!
 • Hullup
  Hullup
  Beoordeling: 4.5 van 54.5568 reviews
  Dakdekker in Velsen-Zuid

  Hullup brengt mensen verder in de plannen en (samen) uitvoeren van renovatie of kleine vaak complexe werkzaamheden Hullup betekent nu vrijwel dagelijks aan het werk met houtkachels en rookkanaal aansluitingen Heeft u Hullup nodig?

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Wij hebben Willem ingeschakeld om een geheel nieuw rookkanaal te installeren voor een houtkachel. Het aantal goede reviews schepte hoge verwachtingen. De klus duurde langer dan was voorzien (verkeerde materialen/lastige plafondaansluiting) maar het eindresultaat is toch teleurstellend. We hebben hierover veelvuldig whatsapp contact gehad en Willem scheen in het begin wel mee te willen werken, maar in zijn laatste whatsapp gaf hij aan dat hij er genoeg energie heeft ingestoken en we het zelf mogen opknappen. De hele plafondaansluiting ziet er niet uit. (zie foto's) ook de kap aan het plafond was gekit en heeft losgelaten. Willem vind dat wij dit wel zelf met een schroefje mogen oplossen. Ook maakt de kachel het geluid van een Boeing als er wind buiten is. Dit wordt ook niet opgelost. Voor iemand die zich zelf neerzet als een specialist in zijn vak, vind ik dit erg onprofessioneel en teleurstellend.
 • Prodakraam B.V.
  Prodakraam B.V.
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Dakdekker in Velsen-Zuid

  Een specialist in het monteren van dakramen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Fijne communicatie en de klus kon snel worden geklaard! Zeker een aanrader!
 • Boed B.V.
  Boed B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Dakdekker in Velsen-Zuid

  Boed b.v. Ons werkgebied beslaat regio noord-holland en zuid-holland. Onze werkzaamheden en producten bestaan uit: Kachels en haarden. Rookkanalen. Ventilatie systemen Dak: bitumen, pannen, zink, lood en koper. En het onderhoud van al het bovenstaande. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van kachels en haarden en het onderhoud hiervan. Wij werken uitsluitend met opgeleide en gecertificeerde vakmannen. Onze werkzaamheden worden alleen uitgevoerd conform wetgeving. Op al onze werkzaamheden geven wij garantie, en zullen ten alle tijden volgens bouw/installatie voorschriften worden gebouwd. Producten en materialen waarmee gewerkt word is uitsluitend van gekwalificeerde producenten.

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Boed heeft ons rookkanaal vakkundig gerenoveerd. Van te voren de klus netjes opgenomen en een offerte gekregen. Vervolgens alles perfect volgens afspraak uitgevoerd. Eerste keer samen de kachel opgestookt om alles te testen. Heel blij met het resultaat en al veel gebruik gemaakt van de houtkachel. Boed krijgt van ons 100 punten!
 • Bouwbedrijf Fleminks
  Bouwbedrijf Fleminks
  Beoordeling: 4.4 van 54.4524 reviews
  Dakdekker in Velsen-Zuid

  Bouwbedrijf Fleminks is gespecialiseerd in nieuwbouw,verbouw, aanbouw, renovatie & turnkey-projecten. Wij nemen eigenlijk elke klus aan die binnen ons vak gebied ligt, de juiste manier van bouwen en het leveren van kwaliteit staat voorop. Voor het realiseren van grote projecten hebben wij contacten met andere aannemers denk aan Electriciens,loodgieters,tegelzetters,stukadoors etc. Maar ook voor kleinere klussen bent u bij ons aan het juiste adres. En wij zijn VCA gecertificeerd. Met vriendelijke groet, Bouwbedrijf Fleminks

  Laatste review:
  Dakterras aanleggen-
  Professioneel aangepakt door de mannen van Bouwbedrijf Fleminks. Niets is te min en werken hartstikke netjes. Dakluik en dakterras liggen er helemaal strak in. Bedankt!

4.8

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Velsen-Zuid, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 433 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Velsen-Zuid

Populaire diensten

Andere vakmensen in Velsen-Zuid

Vind vakmensen bij jou in de buurt