Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Velsen-Zuid

 • Rema Allround
  Rema Allround
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Kozijnspecialist in Velsen-Zuid

  Rema Allround is sinds 2001 een glaszettersbedrijf in oud en nieuw werk. Voor ruitvervanging, spoedreparaties, noodvoorzieningen, ambachtelijke ramen in stopverf, spiegels, achterwand panelen in keukens en al uw overige glaszetwerkzaamheden kunt u terecht bij Rema Allround.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  René heeft super werk geleverd, komt op tijd en werkt netjes. Heel blij met het nieuwe glas!
 • matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55274 reviews
  Kozijnspecialist in Velsen-Zuid

  ons bedrijf bestaat sinds 1989 en wij zijn gespecialiseerd in het afhangen van alle soorten deuren . Voor alles op het gebied van deuren en deurkozijnen bent u bij ons aan het goede adres , tevens plaatsen wij sloten, en veiligheidsbeslag .bijkomend timmerwerk kan ook worden uitgevoerd

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Matthijs is aardig, de nieuwe buitendeur is prima, en hij komt zijn afspraken na. Geen gedoe. Een aanrader aldus.
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85289 reviews
  Kozijnspecialist in Velsen-Zuid

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Great communication. Job was completed quickly and we are very happy with the results.
 • Klussenbedrijf IJmondig
  Klussenbedrijf IJmondig
  Beoordeling: 4.5 van 54.5543 reviews
  Kozijnspecialist in Velsen-Zuid

  Klusser voor alle klusjes in en rond het huis. Ruime ervaring op het gebied van montage, reparatie en onderhoud. Timmeren, loodgieten, elektra, schilder- en klein metselwerk. Alles in goed overleg en samenspraak met de klant. Voor alles een oplossing. Opleiding MTS Bouwkunde en Vol-VCA. Afrekenen op basis van bonnen van materiaal en uurtarief van 30 euro (35 euro buiten de IJmond) met een 'tikkie'. Werk volgens de Kleine Ondernemingen Regeling en reken daarom geen BTW, en bij 2 uren werk en meer, ook geen voorrijkosten van 17,50 euro.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Super snelle service. De communicatie liep soepel waardoor de klus al snel kon worden afgehandeld. Bedankt voor het goede resultaat!
 • Han Buitenhek
  Han Buitenhek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Kozijnspecialist in Velsen-Zuid

  Met ingang van April 2022 ben ik, na ruim 40 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij bedrijven in woning- en projectinrichting, als zzp-er gestart. Ik heb mij gespecialiseerd in het plaatsen/repareren van raambekleding (gordijnrails, binnenzonwering,horren), behangen en repareren van Pvc vloeren. Ook het leggen van laminaat of pvc klik vloeren en het plaatsen van plinten kan ik goed uitvoeren. Ik zou het leuk vinden ook voor u aan de slag te mogen gaan, tegen een alleszins redelijk uurtarief of een vaste aanneemsom.

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Han is een vakman. Hij was op tijd en had alles bij zich wat hij nodig had. De klus was op hoogte dus ik waardeer het zeer dat hij het aandurfde. Het ging goed en hij heeft na de rails te hebben bevestigd ook de gordijnen opgehangen. Het ziet er mooi uit. Ben heel dankbaar en ik raad Han zeer zeker aan.
 • Mixed Solutions
  Mixed Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Kozijnspecialist in Velsen-Zuid

  U heeft via Werkspot een opdracht geplaatst en daar wil ik bij deze op reageren. Ik ben Chris Burger en werkzaam als allround home decorator/renovator. Sinds 2013 sta ik ingeschreven bij Werkspot. Hier vind ik zeer gevarieerde opdrachten die met veel genoegen door mij worden uitgevoerd. Diensten die ik zoal lever: * Montage * Installatie * Vloeren leggen * Diverse klussen in en om het huis * Schilderwerk * Timmerman en meubelbouwer * Badkamer * Keuken Vraag gerust een vrijblijvende offerte op maat. Eerlijke, vakkundige en vlotte projecten. Met vriendelijke groet, Chris Burger Mixed Solutions NB Gaarne in eerste instantie reageren via de chatfunctie zónder uw contactgegevens door te geven i.v.m. kosten die Werkspot hiervoor rekent. Dank u.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Bedankt Chris voor het maken van de dorpels in de gang. Chris is een aardige en vriendelijke man.
 • Glashandel M Guldemond
  Glashandel M Guldemond
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Kozijnspecialist in Velsen-Zuid

  Ik ben Mitch Ik ben 6 jaar glaszetter. Ik heb plezier in mijn werk en help mensen graag met het zoeken naar een passende oplossing voor de ruit schade en ik wil daarbij graag aan de wensen van de klant voldoen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Mitch is prettig in de omgang, denkt goed mee en rekent een nette prijs. We gaan hem weer bellen als we weer een klus hebben.
 • R. Garau Timmerwerken
  R. Garau Timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Kozijnspecialist in Velsen-Zuid

  R. Garau timmmerwerken is gestart in 2001 en heeft veel ervaring in de diverse onderdelen in de bouw. Het plaatsen van kozijnen, alle soorten aftimmerwerk, afhangen van binnen en buitedeuren incl. Hang en sluitwerk monteren, het op maat maken van kasten en eenvoudige meubels, het plaatsen van houten en metalstud wanden met of zonder isolatie, het verlagen en/of vernieuwen van plafonds, het ter plaatse maken van schuren en overkappingen. Het leveren en plaatsen van dakramen met of zonder binnen afwerking. Er is veel mogelijk en ik durf vaak best wel een uitdaging aan. !!Ik doe geen bestrating en of tuin werkzaamheden!! Het meedenken en info geven over materialen en/of indeling vind ik een belangrijke stap in het proces om tot een goede en eerlijke offerte te komen. Uiteindelijk bepaalt de klant wat en hoe het gaat worden en dan gaan we dat vakkundig en netjes in orde maken. We blijven tussendoor ook overleggen en vaak kan er nog wel iets gewijzigd worden tijdens de werkzaamheden als dat in redelijke lijn blijft met wat we hebben besproken. Het netjes en schoon achterlaten van de werkplek is standaard.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, snelle reactie en mooi werk afgeleverd.
 • Warink139
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Kozijnspecialist in Velsen-Zuid

  Na 4 jaar als interieurbouwer en 8 jaar als timmerman gewerkt te hebben voor een werkgever is de keuze gevallen om voor mij zelf te beginnen. werkzaam in: timmerwerken zowel binnen als buiten. kleine, midden of grote verbouwingen/renovatie meubel maatwerk

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Robert heeft een nieuw kozijn + binnendeur geplaatst. Een paar kleine onvoorziene omstandigheden zijn vakkundig opgelost. Heldere communicatie, houdt zich aan afspraken, werkt netjes, is vriendelijk en beleefd. Kortom: een aanrader! Wij zijn zeer tevreden!
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95117 reviews
  Kozijnspecialist in Velsen-Zuid

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Geweldig werk afgeleverd! Voordeur is nog nooit zo gemakkelijk open en dicht gegaan. Echt toppers! Scharnier bleek geheel afgebroken te zijn in de deur van mijn rijksmonument en is keurig vervangen. Goed overleg, let op details, werkt snel en netjes en ik zou David zeker weer vragen bij een nieuwe klus 👌

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Velsen-Zuid, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 616 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Velsen-Zuid

Populaire diensten

Andere vakmensen in Velsen-Zuid

Vind vakmensen bij jou in de buurt