Vind loodgieters in Velsen-Zuid

Op zoek naar loodgieters in Velsen-Zuid? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Velsen-Zuid, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 637 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Velsen-Zuid

 • Nonstoppingsdienst

  Loodgieter in Velsen-Zuid

  Beoordeling: 4.8 van 54.85254 reviews

  Op zoek naar een professionele loodgieter met transparante tarieven, die eerlijk is over zijn werk en ook nog eens werkt met hoge standaarden en hoogwaardige materialen? Dan is Nonstoppingsdienst de loodgieter die je zoekt! Met onze jarenlange ervaring als ontstopper en loodgieter hebben wij alle mogelijke scenario’s mee gemaakt. Hoe erg de situatie ook lijkt, Nonstoppingsdienst heeft altijd een oplossing! Mijn naam is Oktay. Met mijn opvallende busje (waar ik ook eerlijk mijn tarief communiceer) rijd ik met name in Noord en Zuid-Holland langs bedrijven en particulieren om hun snel van een verstopping of ander rioolprobleem af te helpen! Met mijn 24/7 service kunnen klanten mij altijd bereiken, ook als het zon of feestdagen betreft. Hierbij bied ik al mijn klanten vooraf een vaste prijs zonder verborgen kosten en zonder voorrij kosten. Bij mij zijn klanten verzekerd van vriendelijke service en volledige ontzorging. Over de jaren heb ik alle mogelijke verstoppingen en rioolproblemen gezien waar men serieus overlast van kan ervaren. Daardoor begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om snelle service te verlenen en heb ik Nonstoppingsdienst hier volledig op ingericht. Omdat een verstopping of rioolprobleem op zichzelf al vervelend genoeg is, zorg ik ervoor dat de klant achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Hierdoor weten steeds meer klanten Nonstoppingsdienst te vinden als betrouwbare ontstoppingspartner. Bij Nonstoppingsdienst kunt u terecht voor: - hoogwaardige rioolinspectie - Rioolprobleem - Het opsporen en verhelpen van een lekkage - Afvoer verstopping ontstoppen - Riool ontstoppen Ook voor u sta ik 24/7 klaar. Ik ben bereikbaar op mobiel om bij spoed direct in actie te komen. Blijf niet onnodig lang met een rioolprobleem of verstopping zitten en schakel Nonstoppingsdienst in! Graag tot snel! Vriendelijke groet, Oktay, Nonstoppingsdienst

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Work goed gedaan. Zeer professioneel werk zonder actetaf problemen. We raden dit bedrijf en Oktay ten zeerste aan.
 • J.H. Rioolservice

  Loodgieter in Velsen-Zuid

  Beoordeling: 4.8 van 54.85133 reviews

  Goede middag, fijn dat u een kijkje neemt op mijn profiel van werkspot, ik zal mij zelf even voorstellen. Mijn naam is Jordy Hartman, en ik ben al 15 jaar loodgieter van beroep. Ik ben 3 jaar geleden mijn eigen rioleringsbedrijf / loodgieters bedrijf begonnen en voer dit met veel passie uit. Ik heb ook echt affiniteit met het werk en sta voor elke klus open. Door de jaren heen heb ik diversen opleidingen gevolgd en een aantal extra certificaten behaald, waaronder VCA-vol, veilig werken met de hoogwerker, kraan en installatie techniek 3. Dit omdat het verzekering technisch verplicht is. U kunt tussen 17.00 en 07.00 ook gebruik maken van de 24/7 service die ik aan bied, omdat ik uit ervaring weet dat ongelukjes meestal niet gebeuren tijdens 07.00 en 17.00. Ik heb mij de laatste jaren vooral gespecialiseerd in riool renovatie, dus is uw riool toe aan deel-vervanging, herstel of dient deze geheel gerenoveerd te worden, dan is dat uiteraard mogelijk. Ik heb mijn werkbus zodanig ingericht dat ik van alle gemakken ben voorzien. Zo kan ik een camera inspectie voor u uitvoeren, om het riool zo zorgvuldig mogelijk op te zoeken ben ik in het bezit van een tracer. U kunt uw riool laten door spuiten door mijn hogedrukreiniger, deze is tot 200bar. Tevens in het bezit van 8mm veer t/m 16mm veren. Ook als u problemen ondervindt met vocht of lekkage kan ik deze traceren met een thermodetector -40'C tot +1000'C (graden Celsius). Ook een rooktest kunt u door mij laten uitvoeren, om zo precies mogelijk de lekkage te kunnen opsporen. Met mijn Upenor en Viega tang kan ik zo goed mogelijk uw waterleidingwerk / CV aanpersen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch of via werkspot contact met mij opnemen. Mvg Jordy Hartman, J.H. Rioolservice.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Heb vaker met Jordy gewerkt, altijd fijne communicatie en vakmanschap!
 • Klusser bedrijf S.Arends

  Loodgieter in Velsen-Zuid

  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews

  Goedendag, Mijn naam is Stephan Arends. Ik heb veel ervaring in veel verschillende soorten klussen. Heeft u interesse, dan kom ik u graag zo snel mogelijk helpen! Graag maak ik een vrijblijvende offerte met een goede prijs voor u. Met vriendelijke groeten, Klusser bedrijf S.Arends Voor al uw huis tuin en keuken klussen.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Stephan geeft goed advies, werkt snel en komt afspraken na. Hij is specialist in het opsporen en verhelpen van lekkage. Hij zoekt naar een oplossing zonder hoge kosten.
 • Bertus installatietechniek

  Loodgieter in Velsen-Zuid

  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews

  Bertus Installatietechniek kent geen tijd! Een eenmanszaak in onder andere loodgieterswerk en 24/7 beschikbaar! Mijn naam is Roberto en ik ben sinds mijn 17e al aan het werk in de bouw. Ik heb werkervaring in onder andere waterleiding, gasleideiding, CV-installaties maar ook dakwerk, zinkwerk en loodwerk. Nu ben ik 11 jaar later, begonnen als zzper. Ik ben eerlijk, reageer snel en hou van een goede communicatie. Verder ben ik erg gemotiveerd, oplossingsgericht en kom altijd mijn afspraken na. Bent u niet tevreden? Dan is de klus nog niet geklaard! Tevens ben ik bereid om overal heen te rijden in Nederland. Ik ben woonachtig in noord Holland, Beverwijk maar geen afstand is mij te ver! Wie weet tot snel.

  Laatste review:

  Radiatorkranen plaatsen of vervangen -

  Goede communicatie vooraf, kwam op tijd, deed zijn werk schoon, netjes en snel. Ondertussen gaf hij nog wat tips voor andere loodgietersklusjes die ik zelf in huis ga doen. Kortom, prima werk geleverd.
 • Rijskamp dienstverlening

  Loodgieter in Velsen-Zuid

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Rijskamp ontstoppingsservice staat voor zekerheid ervaring met alle verstoppingen, u betaald een vast tarief vooraf afgesproken dus geen uur Tarief of meter prijs. Als de verstopping niet is verholpen betaald u ook niet,

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Very professional and fast service, and the job was well done.
 • Installatiebedrijf van der Ben

  Loodgieter in Velsen-Zuid

  Beoordeling: 5 van 55513 reviews

  Mijn naam is Martin van der Ben, zelfstandig ondernemer handelend onder de naam Installatiebedrijf van der Ben. Veelal werk ik voor Nederlands grotere bouw en installatiebedrijven samen met enkele bevriende ondernemers. Tussen de klussen door maak ik graag tijd voor verschillende werkzaamheden bij u thuis. Ik geloof in transparantie en het achterlaten van een goed eindresultaat. U weet van te voren waar u aan toe bent en ik zal u zeker niet in de kou laten staan. Ik bespreek dan ook graag eventuele garantie voor de aanvang van de klus. Ik heb ruim 12 jaar ervaring in de installatie en bouwwereld. Door verschillende opleidingen te volgen ben ik gediplomeerd en bevoegd voor de meeste werkzaamheden waaronder het werken aan gasleidingen en verbrandingstoestellen.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Martin heeft perfect werk geleverd ondanks problemen bij het levering bedrijf van de cv ketel (dit was een fout/vergissing van het levering bedrijf en dus niets te maken met bedrijf van der Ben). Martin is vriendelijk en hardwerkend en zorgt voor een goede communicatie en heldere uitleg. Wij zouden Martin zeker aanraden voor een klus!
 • Onderhoudsbedrijf Martin van der Zee

  Loodgieter in Velsen-Zuid

  Beoordeling: 4.2 van 54.2528 reviews

  Wij doen standleidingen,rioolwerkzaamheden,Hwa aansluitingen,wateraansluitingen,putten verwijderen/herstellen,tiolet en douche afvoer aansluiten/herstellen tevens herstelwerkzaamheden zoals stucwerk,tegelwerk en witten,en tevens betonboringen en luiken inzagen

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Mijn ervaring was prima. Hij kwam leidingen leggen om een wasbak aan te sluiten. De leidingen waren in dezelfde ruimte aanwezig en makkelijk te bereiken. Een niet te moeilijke klus, wat je zelf zou kunnen doen wanneer je zelf handig bent, maar wat prijzig wordt, omdat je niet beschikt over de juiste gereedschappen. Martin had dit wel. Hij wilde weten wat precies mijn idee was, hoe ik de leidingen wilde hebben en hij heeft dit zelfstandig uitgevoerd. Nadien heeft hij ook gevraagd of het naar mijn zin was en of ik het ook zo in gedachte had. Ik ben blij dat Martin interesse toont in deze kleine klussen, omdat er geen andere geïnteresseerden waren.
 • Evertman meubel- & interieurbouw

  Loodgieter in Velsen-Zuid

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Welkom op het profiel van Evertman meubel- en interieurbouw. Voornamelijk gespecialiseerd in timmerwerk als meubels maken en overige interieurbouw. Recente projecten zijn te vinden op de Facebook pagina van Evertman meubel-en interieurbouw en zijn onder andere wandmeubels, oppottafel, salontafel met glazen blad en lounge set van steigerhout. Voor foto's van de opdrachten verwijs ik graag naar Facebook. Gevestigd in Beverwijk en werkzaam in de regio (max 50KM).

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Snel, vakkundig en denkt met je mee. Was keurig op tijd volgens afspraak aanwezig en heeft het werk netjes gedaan en de plek ook netjes achter gelaten. Prijs was reëel en vooraf afgesproken.
 • IJmond klussenbedrijf

  Loodgieter in Velsen-Zuid

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  8 jaar werkzaam als loodgieter, 5 jaar bij een aannemersbedrijf gewerkt, waarin ik verschillende werkzaamheden heb verricht, zoals timmerwerk, sloopwerk, en schilderwerk. Momenteel een eigen klussenbedrijf. Heb veel ervaringen opgedaan. Werk omgeving Noord - Holland, eventueel in overleg buiten Noord - Holland Loodgieter opleiding afgerond Gespecialiseerd in loodgieter werk

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Het is een geweldige jongen met gouden handen.
 • Julian de Rooij Installatie & Service

  Loodgieter in Velsen-Zuid

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Welkom bij Julian de Rooij Installatie & Service Julian de Rooij Installatie & Service is een installatiebedrijf gevestigd in Velserbroek , wat zich bezig houdt met alle voorkomende installatie- en loodgieters werkzaamheden. Van het repareren van een kraan tot het installeren van een volledige badkamer, bij ons bent u aan het goede adres. Advies Graag zijn wij u van dienst bij het adviseren over alle voorkomende installatiewerkzaamheden. Duurzame energie Het plaatsen van zonnepanelen, voor het opwekken van elektra en het plaatsen van zonnecollectoren en boilers voor opslag van warm water. Tevens zijn wij gespecialiseerd in alternatieve verwarming , zoals palletkachels en houtgestookte cv-installaties en het aanleggen van rookkanalen voor hout en palletkachels. CV- installatie Graag geven wij uw advies over de meest geschikte cv-ketel , wij kunnen deze voor u leveren en plaatsen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor storingen en het jaarlijkse onderhoud aan uw ketel. Dakwerkzaamheden Voor het vervangen van uw oude dakbedekking en uw dakgoot, in zowel zink als kunststof , het opsporen en verhelpen van lekkages en het aanbrengen van nieuwe dakbedekking voor bijvoorbeeld uw aanbouw. Riool, water & gas Denkt u hierbij aan al het leidingwerk in en om uw huis, voor bijvoorbeeld het leidingwerk verleggen/aanleggen voor uw nieuwe keuken. Verwarming U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten verwarming, denkt u hierbij aan het leveren en plaatsen van radiatoren en vloerverwarming. Sanitair Voor het vervangen van uw toilet tot het renoveren of nieuw te bouwen badkamer, wij helpen u graag. Wij hebben goede contacten bij diverse sanitair leveranciers, waardoor wij een goede prijs een mooi product kunnen afleveren.

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Julian heeft bij ons een airco geplaatst en dat is prima verlopen, ik kan u deze vakman aanbevelen. Helaas is hij wel erg druk dus hou daar rekening mee.

Populaire lokale loodgieters in Velsen-Zuid

Andere vakmensen in Velsen-Zuid

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur