Stucadoren muren woonkamer en keuken 76 m2

Opdrachtnummer:
2486990
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Woonkamer, Keuken
Te stucen muren (m²):
70
Te stucen plafonds (m²):
6
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
2018-01-22

Gedetailleerde omschrijving:

Wij willen de keuken (plafond en muren) en woonkamer (muren) laten stucen. Het gaat om ca 70 m2 muur en ca 6 meter plafond. De muren zijn 2,95m hoog. Momenteel zit er grof stucwerk op. We willen graag glad stucwerk laten aanbrengen.

Startdatum kan zijn de laatste week van januari 2018. De opdracht is in Dordrecht. Graag ontvangen we een prijsindicatie.

De klus is uitgevoerd door A.H. Gogov

Bekijk profiel

Review van Tim von Harras

02-03-2018

De familie Gogov heeft eerst onze woonkamer en keuken gestuct en later nog de rest van het huis, omdat we erg tevreden waren met het werk.

Het zijn snelle, harde en eerlijke werkers tegen een erg lage prijs. Het eindproduct is erg goed, ze hebben goede materialen gebruikt (hoekprofielen, acrylkit, voorstrijk, brander en knaufgips) en het is erg strak geworden. Ons huis komt uit 1907 en heeft nogal wat lastige hoekjes, maar dat is goed gedaan. Het kan voor sommigen misschien wat overweldigend zijn dat een halve familie in je huis komt klussen die alleen Bulgaars spreken, maar ze zijn erg vriendelijk. Ze hebben mij zelfs geleerd hoe ik moet stucadoren. Koop wel wat cola in, dat drinken ze liever dan koffie. Noteer van tevoren ook waar je stopcontacten zitten, want die kunnen ze mee stucen.

Al met al zijn wij enorm tevreden. Hartelijk dank!

4 bijlagen

Gerelateerde vakmannen