Vind dakspecialisten in Hoogland

Op zoek naar dakspecialisten in Hoogland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Hoogland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 240 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Hoogland

 • CC BOUW

  Dakspecialist in Hoogland

  Beoordeling: 4.7 van 54.7544 reviews

  Aannemer

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Topgasten. Harde werkers. Beleefd. Ruimte netjes achter gelaten. Wij zijn erg blij met ons nieuwe dakraam. Opeens hebben we licht op zolder. Volgende dakraam nemen we zeker weer contact met ze op.
 • Safe Dakonderhoud

  Dakspecialist in Hoogland

  Beoordeling: 4.7 van 54.7576 reviews

  Safe Dakonderhoud is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Ik ben zeer tevreden, komen snel, houden zich aan de afspraken, zijn heel beleefd en werken netjes.
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud

  Dakspecialist in Hoogland

  Beoordeling: 4.3 van 54.35312 reviews

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Zeer professioneel in omgang en afspraken en communicatie. Jammere was dat het raam best wel scheef zat, iets van 2 a 3 cm verloop op c.70 cm lengte totaal. Dat zie je net wel. Nog een paar keer gevraagd of hij er nog naar kon kijken maar dat is helaas niet meer gebeurd.
 • SA Bouwen en Slopen

  Dakspecialist in Hoogland

  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze eerste doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goed overleg, goede prijs, goede communicatie en goede kwaliteit van werk!
 • Demakerallround

  Dakspecialist in Hoogland

  Beoordeling: 4.3 van 54.3538 reviews

  Bij De Maker Allround Specialist bent u bij ons voor het juiste adres voor platte daken, pannendaken, schoorstenen en daklekkeges. Wij werken volgens de normen van VCA en zijn gecertificeerd om u een veilige oplossing te bieden. Wij hebben ruim 7 jaar ervaring en kennis om uw deskundig van dienst te zijn. Onze dakdekkers zijn breed inzetbaar en werken zowel aan daken bij woonhuizen als aan daken van kantoren. Wij zijn tevens 24/7 beschikbaar voor al uw spoedklussen! De specialist in en rondom al uw dakzaken.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede ervaring. Ze wisten wat ze deden en werkten snel en netjes alle werkzaamheden af.
 • Bouwbedrijf VBS

  Dakspecialist in Hoogland

  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews

  Bouwbedrijf VBS opereert vanuit het hart van Nederland. Door de centrale ligging kan ik actief zijn door het hele land. Bouwbedrijf VBS realiseert nieuwbouw, verbouw en renovatie. Ik werk dagelijks met veel plezier en toon mijn vakmanschap aan onze opdrachtgevers. Bouwbedrijf VBS staat en gaat voor kwaliteit en maatwerk. Ik denk in elk stadium van het bouwtraject mee. Door veelvuldig met u als klant te overleggen, wordt de bouw geheel naar uw wensen gegarandeerd. Daarnaast denk ik mee over hoe iets wellicht beter of goedkoper kan en deel ik mijn ervaring met u. Door mijn kleine organisatie ben ik uiterst flexibel en kan ik marktconforme prijzen hanteren. Ieder bouwproject is voor mij weer een uitdaging om binnen het gestelde budget en de voorwaarden tot een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam eindproduct te komen.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Niels en Peter hebben goed werk geleverd. Goed over de offerte kunnen praten en een goede prijs kunnen afspreken. Tijdens de uitvoeringwas er ruimte voor aanpassingen waarbij we ook heldere prijs afspraken hebben. Vbs werkt professioneel met goed gereedschap. Ze hebben vakmensen in hun netwerk. Wat ik een goed teken vind is dat ze einde van de dag de bouwplaats opruimden. De verbouwing was een loft van 120m2. Casco werd door de woningbouw vereniging opgeleverd waarna vbs het afgebouwd heeft tot het punt dat ik het verder zelf afmaak. Vbs werkt met kennis van zaken, de regelgeving en de normen. Ik ben erg tevreden. Ze kunnen klussen van deze omvang in ieder geval goed aan. Heb even moeite met fotos invoegen dat volgt later. Wat oa gedaan is - isolerende voorzetwanden - electriciteit aanleggen - water aanleggen - infrarood verwarmingspanelen - complete badkamer en toilet - binnenwanden en deuren - plafonds inclusief spots - aansluitpunten keuken - verzwaarde vloer richting benedenburen - electrische boiler en mechanische ventilatie - stucen - etc
 • EU Prefab Solutions

  Dakspecialist in Hoogland

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Wij als Prefab Solutions zijn een bedrijf die sinds 2008 actief is in nieuwbouw, verbouw en renovatiewerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Verbouw-, uitbouw-, nieuwbouw, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan gebouwen en woningen. Wij hebben een strak schema en werken heel vlot met het beste kwaliteit! Bij ons telt "Afspraak is afspraak" De projecten worden binnen de afgesproken tijd afgerond zonder tussentijdse onderbrekingen. Wij willen u bij deze alvast bedanken voor de interesse in ons bedrijf en graag tot ziens.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Professioneel, sympathiek, meedenkend, nauwkeurig, probleemoplossend, snel, flexibel: in één woord top. Van harte aanbevolen om mee samen te werken! Dat gaan wij hopelijk zeker nog doen komende tijd.
 • Rish Klussenbedrijf

  Dakspecialist in Hoogland

  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews

  Rish Klussenbedrijf is een ambitieus bedrijf dat zich richt op particulieren en bedrijven. Wij voeren al uw bouw-, onderhouds- en kluswerkzaamheden met gevoel voor kwaliteit en met oog voor detail uit. We opereren vooral in het midden en het noorden van Nederland. Onze specialismen: - Timmerwerk - Badkamers - Onderhoud - Verbouwingen - Renovatie - Uitbouwen - Tegelwerk. Wij voeren complete projecten uit voor particulieren, maar ook collega-bedrijven kunnen een beroep doen op het vakmanschap van Rish Klussenbedrijf. Referenties: Op aanvraag

  Laatste review:

  Aanbouw of opbouw plaatsen -

  Rish heeft hier een complete uitbouw gerealiseerd. Hij werkt netjes, komt de gemaakte afspraken na, denkt mee in oplossingen, kan heel veel zelf van en is betrouwbaar. Bij de klussen die ik zelf heb uitgevoerd (in de rest van het huis) heeft hij de tijd genomen om mij te helpen wat erg fijn was. Hij is altijd vrolijk en een goede bouwvakker. Zeker een aanrader!
 • Thuis in huis en tuin B.V.

  Dakspecialist in Hoogland

  Beoordeling: 5 van 55510 reviews

  Ben je zoek naar een dakdekker voor een nieuwbouw- of renovatieproject? Wij werken onder andere met kunststof en bitumineuze dakbedekking, shingles en dakpannen. Daarnaast dakisolatie, zink- en koperwerk, daglichtsystemen en nog veel meer. Voor schade of lekkage komen we graag bij je langs om het probleem te verhelpen. Neem contact met ons op zodat wij spoedig een afspraak kunnen plannen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Fijne en heldere communicatie. Altijd beschikbaar voor vragen en overleg. Werk netjes en snel uitgevoerd.
 • AC Flexworks B.V.

  Dakspecialist in Hoogland

  Nog geen reviews

  Voor al u sloop en verbouw

Populaire lokale dakspecialisten in Hoogland

Andere vakmensen in Hoogland

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur