Vind elektriciens in Hoogland

Op zoek naar elektriciens in Hoogland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Hoogland

 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.7 van 54.75367 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten vanaf € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Topper snel gemaakt en alles werkt! Heel vriendelijk!!
 • Installatietechniek Hoogland
  Installatietechniek Hoogland
  Beoordeling: 5 van 55557 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Installatietechniek Hoogland Gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: - Oplossen van storingen in de elektrische installatie (o.a. kortsluiting) - Aanpassingen en vervangen van groepenkasten - Verleggen van leidingwerk: zowel gas, water, cv, afvoer en elektra - Plaatsen, uitbreiden of verplaatsen van stopcontacten en schakelaars - Trekken van kabels voor televisie en netwerk punten - Plaatsen van scheidingswanden inclusief (deur) kozijnen - Boilers en Quookers plaatsen - Plaatsen of verplaatsen van radiatoren De volgende meet en test apparatuur heb ik in eigendom. Optioneel kan er natuurlijk worden gehuurd. - Fluke 1664 FC multifunctionele installatietester - Fluke 368 FC True RMS-lekstroomstang - Fluke 175 digitale multimeter True RMS - Megger TDR1000/3 Time Domain Reflectometers - Beha Amprobe AT-8020-EUR Geavanceerde industriële kabelzoeker Leidingen pers ik middels een persmachine. Standaard kan ik het volgende persen. Andere merken in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid bij de groothandel. - Viega Profipress (12mm, 15mm, 22mm, 28mm) - Viega Smartpress en Pexfit (16mm, 20mm en 25mm) - Viega Megapress (3/8”, 1/2") - Wavin Tigris (16mm) - Uponor (16mm) - Henco (16mm) - Tece TeceFlex (16, 20, 25mm)

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Prettig in omgang. Goede en duidelijke communicatie. Super!
 • Van den Brul techniek
  Van den Brul techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Welkom op onze pagina Van den Brul Techniek. Bent u ook klaar met de hoge energierekening❌ en opzoek naar hoe u kunt besparen op uw energiekosten?💡 Wij adviseren en installeren op het gebied van verduurzaming voor zowel bedrijven als particulieren🌿 Door jarenlang elektrotechnische ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van elektrische installaties⚡ We zijn onder andere gespecialiseerd in het installeren van: - airco's ❄️ - warmtepompen♻️ - zonnenpanelen☀️ - overige elektronische werkzaamheden🔌

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Na reactie op Werkspot klus eerst de mogelijkheden telefonisch besproken: - Zonnepanelen leggen (16x) + omvormer aansluiten - Nieuwe meterkast (8 groepen) - Extra groep naar keuken via kruipruimte. Foto’s doorgestuurd van aanwezige materiaal (zonnepanelen pakket zelf aangeschaft) en daarop een nette offerte ontvangen. Vervolgens klus ingepland, wat al vrij snel mogelijk was. ‘S ochtend 07:30 waren de mannen aanwezig. Vanwege de regen zijn ze begonnen met het binnenwerk (meterkast, etc) en zijn voorbereidingen getroffen voor aansluiten bekabeling: doorvoer door fundering geboord en kabels door kruipruimte getrokken. Daarna zijn de panelen gelegd (Click-Evo) en is alles netjes aangesloten. Extra materiaal zoals pvc pijpen/klemmen, ontbrekende solar connectors en extra grondkabel hadden ze bij zich in de bus. Installeren en opstarten van omvormer zelf uitgevoerd via online tool. Net werk uitgevoerd, aardige en hardwerkende mannen. Factuur op basis van offerte, zeer tevreden!
 • Everard Van Den Hoven
  Everard Van Den Hoven
  Beoordeling: 4.9 van 54.95953 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Gespecialiseerd in de aanleg van BUITENKRANEN en BUITENSTOPCONTACTEN. Vaste prijzen incl. btw en materiaal. Zie website: buitenkraanaanleggen(punt)nl Indien tijd over ook aanleg/aanpassen leidingwerk (water, afvoer, elektra) voor keuken, vaatwasser, wasmachine, Amerikaanse koelkast. Aanleg van elektra aanleg o.a. stopcontacten in meterkast, berging, schuur, overkapping, enz. Verricht geen freeswerk in beton en graaf- en straatwerk in de tuin.. Inplannen meestal binnen één week na akkoord. Garantie 1 jaar. Betaling, met factuur, na oplevering werkzaamheden. U kunt mij ook direct (per mail of telefoon) benaderen. Everard van den Hoven

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Everard was netjes op tijd. Hij heeft de klus vervolgens zeer netjes uitgevoerd. Ik zou hem zo weer inhuren. Een aanrader voor iedereen.
 • SCAV-IT
  SCAV-IT
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Ben je op zoek naar een specialist die jouw huis of bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Zoek dan niet verder! Bij SCAV-IT in het prachtige Amersfoort staan we klaar om jou te voorzien van ongeëvenaard vakmanschap en service. Of je nu droomt van een geavanceerd alarmsysteem dat jouw gemoedsrust garandeert, een deurbel of intercomsysteem dat je veiligheid verbetert, TV-satellietverbindingen voor een ultieme entertainmentervaring, of zelfs de meest complexe databekabeling om je connectiviteit te optimaliseren, wij hebben het allemaal in de vingers. Ons toegewijde team staat paraat om naar jouw specifieke behoeften te luisteren en de perfecte oplossing voor je te vinden. We zijn er trots op dat we jouw visie tot leven kunnen brengen en de Domotica-ervaring van je dromen kunnen creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten welke klus je voor ogen hebt. Samen maken we jouw dromen werkelijkheid!

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Ik ben zeer tevreden met de service van Scav-IT. Hicham heeft mijn Ring Pro2 deurbel geïnstalleerd en toonde zich zeer creatief in het oplossen van eventuele uitdagingen die zich voordeden.
 • Midland Elektrotechniek
  Midland Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Midland elektrotechniek. Midland Elektrotechniek is gespecialiseerd in het aanleggen en aanpassen van elektrotechnische installaties, data etc.Een goed aangelegde, elektrotechnische installatie is maatwerk. Midland elektrotechniek staat altijd voor u klaar met goed advies. Wij zorgen ervoor dat de elektrotechnische installatie voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Snelle antwoorden. Vriendelijk. Issue was snel opgelost. Ze laten alles netjes achter.
 • Stevigmans Handel & Bouw
  Stevigmans Handel & Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in installeren/verkoop/onderhoud/verplaatsen/demonteren, schoonmaken van zonnepanelen, met alle toebehorende certificatie en valbeveiliging. Grotendeels van de week werken wij voor een vaste opdrachtgever, maar wij streven om onze eigen netwerken te verbreden. De huidige opdrachtgever eist veel kwaliteit in ons werk, en wij willen dit kwaliteit delen met onze eigen klanten. Ook willen wij proberen om lekkages te verhelpen. Bij nieuwe installaties gelden de gebruikelijke: 2jaar installatie garantie, en voor materiaal geldt de fabrieksgarantie dat meestal vanaf 15 tot 25 jaar is.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  It was a pleasure to work with Burak. I am very satisfied with the work. I needed 7 panels to be reinstalled after they were removed to install dakkapel. Communication with Burak went very smooth, he responds in a timely manner and was open to discussing various possibilities/options. He came around for a no obligation inspection and quickly arranged for a day to install. On installation day, Burak came on time, quickly got to work and finished everything with top quality workmanship and materials. Burak was very competitive and honest with his quote, compared to some other quotations this was less than half. It was cheaper to install the panels including material with Burak than it was to remove them previously.
 • Connective Solutions
  Connective Solutions
  Beoordeling: 5 van 55573 reviews
  Elektricien in Hoogland

  In september 2018 ben ik begonnen met Connective Solutions. Mijn doel is om mensen aan te sluiten op het netwerk, dit netwerk kan bestaan uit een coax netwerk voor uw televisie, een utp netwerk voor uw computer of draadloos internet. Ik zorg er graag voor dat u al uw apparatuur zorgeloos kunt gebruiken. Dit doe ik door vanuit de hoofdaansluiting in uw woning elke kabel op de juiste manier te monteren en te verbinden met uw apparatuur. Door een slechte montage, een oude/versleten connector, een versterker die een slecht signaal versterkt e.d. kan het zijn dat er storingen ontstaan. Mocht u last hebben van een dergelijke storing, dan wil ik u hierbij helpen. Als u contact met mij opneemt kom ik graag een keer langs om een analyse te maken van uw situatie en zo te komen tot een passende oplossing.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Kevin was really quick with the installation. Very professional and adviced me with good option and helped me fix my network cable Issue. I would definetly recommend!
 • DraaiDoor
  DraaiDoor
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Elektricien in Hoogland

  DraaiDoor kan, in de woning klussen en reparaties voor u uitvoeren, zoals: - Oplossen elektrische storingen ( bij storingen aan de huisinstallatie geld ‘no cure no pay’) - Repareren, vervangen van verlichting - Repareren, plaatsen en vervangen van schakelaars en stopcontacten - Repareren, trekken en vervangen van elektrische bedrading - Repareren, trekken en vervangen netwerkkabels, coaxkabels etc. - Voorwerpen aan muur of plafond monteren - Monteren, vervangen klein sanitair - Overige reparaties, montagewerkzaamheden Verbouwingen en werkzaamheden in de kruipruimte vallen niet onder ons aanbod. We frezen dus ook niet in de muur voor leidingen en inbouwdozen. Maximale hoogte werkzaamheden is 2,9 m. DraaiDoor helpt daarnaast mensen met brede technische ondersteuning, zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dit op de gebieden veiligheid, comfort en communicatie. Het uurtarief is €39,50 per uur voor de werkzaamheden. Er wordt altijd minimaal één uur in rekening gebracht. Daarna wordt er per 15 minuten gerekend. Over dit uurtarief wordt geen btw meer berekend! Er zijn geen voorrijkosten. Wel wordt er €0,30 per kilometer gerekend. De te installeren producten worden, tenzij anders overeengekomen, aangeschaft door de klant. DraaiDoor zorgt wel voor het montage/ verbruiksmateriaal. Vertrouwen en veiligheid is natuurlijk heel belangrijk. Ik ben dan ook in het bezit van onder andere de onderstaande certificaten. VCA basisveiligheid – geldig tot april 2026 NEN 3140 VOP – toegekend april 2021 VOG – profiel Gezondheidszorg en Welzijn – afgegeven april 2021 BHV (inclusief AED) – toegekend augustus 2021

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Vakkundig en rustig. Goede vakman met veel kennis. Helemaal tevreden.
 • Vos Totaal
  Vos Totaal
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Vos Totaal kan je helpen met je Installatie en, Elektricien klussen in Amersfoort en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Thermostaat plaatsen of vervangen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Vos Totaal om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Laurens weet goed wat hij doet en heeft veel kennis van zaken. Hij meet snelheden door en bekijkt de mogelijkheden van diverse kanten. En voordat hij iets beslist laat hij je 2 of 3 mogelijke opties zien met de bijbehorende contracten en wat financieel de investeringen en consequenties zijn. Meet alle snelheden en het wifi bereik van begane grond tot in de nok en heeft alles zo optimaliseert dat we op alle verdiepingen goed bereikbaar zijn en goed kunnen werken. Mijn jongste zoon - op de 2de verdieping - vraagt namelijk nogal wat van het netwerk met zijn 3d designs en het renderen daarvan. Als je Laurens inhuurt weet je 100% zeker dat je de beste opties voor jou uitgezocht krijgt. Binnen no time alles geïnstalleerd ook. Ik kan hem dan ook van harte echt aanbevelen! Hij is bij mij een graag geziene gast en zal altijd alles voor je doen!

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Hoogland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1197 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Hoogland

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hoogland

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt