Vind elektriciens in Hoogland

Op zoek naar elektriciens in Hoogland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Hoogland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 799 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Hoogland

 • Manpowersupply
  Manpowersupply
  Beoordeling: 4.8 van 54.85216 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Mijn naam is Adrian , ik heb 35 jaar en mijn bedrijf is gevestigd in Hilversum. Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als elektricien. In middels heb ik meerdere cursussen gevolgd om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Een greep uit de opdrachten die ik uitvoer: - Groepenkasten vervangen - Licht/Stopcontacten plaatsen - meubelinstallatie / montage

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  He was very good. Very efficient and friendly. I would definitely recommend him.
 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.6 van 54.65323 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten bij € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Moest een nieuwe ventilator in, moest besteld worden, ging heel snel, vakkundig ingebracht . Ben heel tevreden. Goede vakman Gelukkig geen lawaai meer.
 • Hawi elektrotechniek
  Hawi elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Mijn naam is Yaman, eigenaar van Hawi elektrotechniek. We zijn gediplomeerde en ervarende monteur. Klanten tevredenheid, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats. wat wij doen: - keuren elektrische installaties -volledige elektra vervangen/vernieuwen -Aanleg elektra in keuken en badkamer -Draad vervangen -Extra groep aanleggen in keuken of op zolder -Groepenkasten / stoppenkast vervangen -storing zoeken -Stopcontacten plaatsen en verplaatsen verleggen voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Yaman en zijn collega’s hebben het elektrawerk bij ons aangelegd voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Ik ben erg blij met het werk dat hij heeft gedaan. Daarnaast is hij zeer behulpzaam, denk mee en helpt snel. Ik zal hem zeker aanraden!
 • Installatietechniek Hoogland
  Installatietechniek Hoogland
  Beoordeling: 4.9 van 54.9542 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Installatietechniek Hoogland Gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: - Oplossen van storingen in de elektrische installatie (o.a. kortsluiting) - Aanpassingen en vervangen van groepenkasten - Verleggen van leidingwerk: zowel gas, water, cv, afvoer en elektra - Plaatsen, uitbreiden of verplaatsen van stopcontacten en schakelaars - Trekken van kabels voor televisie en netwerk punten - Plaatsen van scheidingswanden inclusief (deur) kozijnen - Boilers en Quookers plaatsen - Plaatsen of verplaatsen van radiatoren De volgende meet en test apparatuur heb ik in eigendom. Optioneel kan er natuurlijk worden gehuurd. - Fluke 1664 FC multifunctionele installatietester - Fluke 368 FC True RMS-lekstroomstang - Fluke 175 digitale multimeter True RMS - Megger TDR1000/3 Time Domain Reflectometers - Beha Amprobe AT-8020-EUR Geavanceerde industriële kabelzoeker Leidingen pers ik middels een persmachine. Standaard kan ik het volgende persen. Andere merken in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid bij de groothandel. - Viega Profipress (12mm, 15mm, 22mm, 28mm) - Viega Smartpress en Pexfit (16mm, 20mm en 25mm) - Viega Megapress (3/8”, 1/2") - Wavin Tigris (16mm) - Uponor (16mm) - Henco (16mm)

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Joeri, is echt een vakman die weet waar die het over heeft en denkt ook echt met je mee zonder daarom gevraagd te hebben (positief). Tevens is het ook prettig met hem te communiceren. In het belangrijkste is dat hij snel reageert en zijn afspraken meer dan waar maakt. Dus zoek niet verder neem Joeri.
 • Everard Van Den Hoven
  Everard Van Den Hoven
  Beoordeling: 4.8 van 54.85870 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Gespecialiseerd in de aanleg van BUITENKRANEN en BUITENSTOPCONTACTEN. Vaste prijzen incl. btw en materiaal. Zie website Daarnaast aanleg/aanpassen leidingwerk (water, afvoer, elektra) voor keuken, vaatwasser, wasmachine, Amerikaanse koelkast. Aanleg van elektra aanleg o.a. stopcontacten in meterkast, berging, schuur, overkapping, enz. Verricht geen freeswerk in beton en graaf- en straatwerk in de tuin.. Inplannen meestal binnen één week na akkoord. Garantie 1 jaar. Betaling, met factuur, na oplevering werkzaamheden. U kunt mij ook direct (per mail of telefoon) benaderen. Everard van den Hoven

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Everard werkt netjes en geeft helder en eerlijk aan wat wel en wat niet kan. Absoluut tevreden over het resultaat.
 • Connective Solutions
  Connective Solutions
  Beoordeling: 5 van 55568 reviews
  Elektricien in Hoogland

  In september 2018 ben ik begonnen met Connective Solutions. Mijn doel is om mensen aan te sluiten op het netwerk, dit netwerk kan bestaan uit een coax netwerk voor uw televisie, een utp netwerk voor uw computer of draadloos internet. Ik zorg er graag voor dat u al uw apparatuur zorgeloos kunt gebruiken. Dit doe ik door vanuit de hoofdaansluiting in uw woning elke kabel op de juiste manier te monteren en te verbinden met uw apparatuur. Door een slechte montage, een oude/versleten connector, een versterker die een slecht signaal versterkt e.d. kan het zijn dat er storingen ontstaan. Mocht u last hebben van een dergelijke storing, dan wil ik u hierbij helpen. Als u contact met mij opneemt kom ik graag een keer langs om een analyse te maken van uw situatie en zo te komen tot een passende oplossing.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Uiterst vriendelijke jongeman die de klus vakkundig klaart voor een uitstekende prijs! Communiceert netjes. Hartelijk dank Kevin! Ik heb je opgeslagen in mijn contacten voor eventueel toekomstige klussen.
 • DraaiDoor
  DraaiDoor
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Elektricien in Hoogland

  DraaiDoor helpt mensen met brede technische ondersteuning, zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dit op de gebieden veiligheid, comfort en communicatie. DraaiDoor is kort geleden gestart en heeft, op dit moment, dan ook nog tijd voor andere korte technische klussen in de woning. Het uurtarief is €37,50 per uur voor de werkzaamheden. Er wordt altijd minimaal één uur in rekening gebracht. Daarna wordt er per 15 minuten gerekend. Over dit uurtarief wordt geen btw meer berekend! Er zijn geen voorrijkosten. Wel wordt er €0,30 per kilometer gerekend. Vertrouwen en veiligheid is natuurlijk heel belangrijk. Ik ben dan ook in het bezit van onder andere de onderstaande certificaten. VCA basisveiligheid – geldig tot april 2026 NEN 3140 VOP – toegekend april 2021 VOG – profiel Gezondheidszorg en Welzijn – afgegeven april 2021 BHV (inclusief AED) – toegekend augustus 2021

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Very friendly and efficient service received from Ap. Would definitely recommend and use again in future.
 • De samenwerkelektricien
  De samenwerkelektricien
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in Hoogland

  De samenwerkelektricien, dat ben jij. Ik vind het geen probleem als je meehelpt bij jouw klus: graag zelfs! Zo bespaar je in de kosten en leer je zelf ook wat bij. Je mag de materialen ook zelf inkopen, dat is helemaal aan jou. Ik doe dit werk naast mijn werk als ambtenaar. Vanwege het part-time karakter gebruik ik de Kleine Ondernemersregeling, waardoor ik geen BTW hoef te rekenen over het werk. Dat voordeel zie je terug in de lagere prijs. Dat maakt wel dat je mijn factuur niet kunt opvoeren bij de BTW-aangifte. Mijn werkgebied is Amersfoort en omliggende dorpen: niet verder dan dat helaas. Specialisatie: aanleggen fornuisgroepen en laadpalen. Heb je vragen? Neem gewoon contact op.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  No nonsense persoon en kundig.
 • Elektrabedrijf Ahmad
  Elektrabedrijf Ahmad
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Elektriciteit werkzaamheden

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Goede communicatie voor en na het besluit om met Ahmad in zee te gaan. Keurige klus gedaan en professioneel. aanbevolen !
 • MeM Elektra
  MeM Elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Elektricien in Hoogland

  Bedrijf: MeM elektra Woonplaats: Zeist Ervaring: 13 jaar Opleiding: - HBO opleiding IB&E - MBO Elektrotechniek - NEN3140 VP - VCA Vol Garantie: 1 jaar

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Prima. Goede communicatie, snel en redelijke prijs

Populaire lokale elektriciens in Hoogland

Andere vakmensen in Hoogland

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur