Vind Installatiebedrijven in Hoogland

Op zoek naar Installatiebedrijven in Hoogland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Hoogland

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95299 reviews
  Installatiebedrijf in Hoogland

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prima
 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.85433 reviews
  Installatiebedrijf in Hoogland

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Really satisfied from Ravino’s work. Gave advice on getting the right model/size for our bathroom. Douche set with rain shower replaced neatly. Also covered old holes and made sure it’s clean. I highly recommend RRR services.
 • Everard Van Den Hoven
  Everard Van Den Hoven
  Beoordeling: 4.9 van 54.951.011 reviews
  Installatiebedrijf in Hoogland

  Gespecialiseerd in de aanleg van Buitenkranen en Buitenstopcontacten. Vaste prijzen incl. btw en materiaal. Zie website: buitenkraanaanleggen(punt)nl Indien tijd over ook aanleg/aanpassen leidingwerk (water, afvoer, elektra) voor keuken, vaatwasser, wasmachine, Amerikaanse koelkast. Aanleg van elektra aanleg o.a. stopcontacten in meterkast, berging, schuur, overkapping, enz. Verricht geen freeswerk in beton en graaf- en straatwerk in de tuin. Inplannen meestal binnen één week na akkoord. Garantie 1 jaar. Betaling, met factuur, na oplevering werkzaamheden. U kunt mij ook direct (per mail of telefoon) benaderen. Everard van den Hoven

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Everard had op korte termijn tijd voor het plaatsen van de buitenkranen. Hij werkt snel en netjes.
 • Laaribi Installatietechniek
  Laaribi Installatietechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Installatiebedrijf in Hoogland

  Laaribi Installatietechniek: Kwaliteit is onze prioriteit Gepassioneerde installatiebedrijf, met oog op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij gaan pas weg als alles werkt en zodra u tevreden bent.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snelle en duidelijke communicatie. Klus kon snel gedaan worden en vriendelijke net werkende persoon. Kortom een succes.
 • OmegaFixit
  OmegaFixit
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Installatiebedrijf in Hoogland

  OmegaFixit staat garant voor klein klusjes waar grote bedrijven niet voor komen of te duur voor zijn. De garantie dat het goed wordt gedaan en als er iets niet naar wens is kunt u kosteloos terugkomen op veranderingen of herstel! OmegaFixit, de beste voor een schappelijke prijs!

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Opnieuw voegen van vloertegels badkamer netjes uitgevoerd. Aardige man.
 • Brooster
  Brooster
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Installatiebedrijf in Hoogland

  Brooster kan je helpen met je Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Amersfoort en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met Brooster om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle reactie en beschikbaar. Goed en netjes gewerkt. Vriendelijk.
 • Spoed-Ontstoppingsdienst
  Spoed-Ontstoppingsdienst
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Installatiebedrijf in Hoogland

  Ontstoppen vanaf € 99,- inclusief voorrijkosten, exclusief btw. Het ontstoppen van toiletten, riool, afvoeren of leidingen kan een lastige klus zijn waarvoor professionele expertise en apparatuur vereist is. Daarom is het raadzaam om Spoed ontstoppingsdienst in te schakelen die gespecialiseerd is in het oplossen van verstoppingsproblemen. Onze vakmensen hebben de juiste kennis en gereedschappen om snel en efficiënt elke verstopping aan te pakken. Repareren of vervangen van afvoerleidingen. Aanpassen of vervangen keukenafvoer. Sifon repareren of vervangen. Gootsteen ontstoppen. Wasbak ontstoppen. Toilet/wc ontstoppen. Doucheputje / drain ontstoppen. Hemelwaterafvoer / regenpijp ontstoppen Rioolpijp repareren / vervangen. Rioolcamera inspectie.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Supersnel ter plaatse en direct goed geholpen. Daarbij ook adviezen wat te doen om herhaling te voorkomen en als het toch weer optreedt, wat de vervolgstappen zijn.
 • Stevigmans Handel & Bouw
  Stevigmans Handel & Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Installatiebedrijf in Hoogland

  Wij zijn een ambitieuze bedrijf die gespecialiseerd is in: -Zonnepanelen Installeren/Verkopen/Demonteren/Onderhouden. Wij doen daarnaast ook -Storingen in bestaande installaties opzoeken/verhelpen, Vogelwering bij de bestaande installaties plaatsen, Lekkages opzoeken/verhelpen. U kunt bij ons ook terecht voor: -Elektra(aanleg & renovatie, Dak doorvoer, Dakbedekking, Laadpalen. Voor vele bovengenoemde werkzaamheden verlenen wij garantie in overleg.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Geweldige ervaring echt top,top Burat en collega professioneel team Keurige nette vakmensen niets is te veel halen op vakkundige en veilige wijze de zonnepanelen van ons mansarde dak En stellen dan ook nog voor om ondanks het late tijdstip ook nog de scheuren in enkele pannen te repareren echt een aanbeveling waard Ik beveel ze iedereen aan Een ZEER tevreden klant uit Culemborg
 • Westerveld Totaal Afbouw
  Westerveld Totaal Afbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Installatiebedrijf in Hoogland

  Welkom bij westerveld totaal afbouw, ik ben Matthijs Westerveld en sinds 1987 werkzaam als tegelzetter in de bouw, ik ben in 1994 mijn eigenbedrijf begonnen en ook samen met mijn broer's stucadoorswerkzaamheden gaan doen. vanaf 2002 is klein onderhoud toegevoegd aan de werkzaamheden en is de bedrijfsnaam verandert in westerveld totaal afbouw mijn bedrijf is ingescheven bij de kamer van koophandel te amersfoort onder nummer 53579828 ik beschouw mijzelf als vakman die kwaliteit hoog in het vandel heeft zowel op de vakgebieden van tegelzetten, stucadoren, en kleinonderhoud. door onze jarelange ervaring weten wij als geen ander uw wensen om te zetten in tegelwerk,stucwerk en onderhoudswerk van hoge kwaliteit. wij zijn trots op ons klantenbestand die door de jaren heen is opgebouwd mede dankzij onze service gerichte houding, prijs en zeer hoge kwaliteits verhouding. wij adviseren u over de beste materialen,de afwerking en de behandeling en de mogelijkheden die er zijn om tot een zo mooi mogelijk eind resultaat te komen 5 jaar schriftelijke garantie op al onze werkzaamheden zowel binnen als buiten en ook via werkspot. met vriendelijke groet, Matthijs Westerveld .

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Matthijs heeft in onze badkamer de oude tegels verwijderd en vakkundig nieuwe tegels geplaatst. Achter de oude tegels bleek de watertoevoer te lekken, ook dit probleem is gelukkig door Matthijs netjes opgelost.
 • Van den Brul techniek
  Van den Brul techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Installatiebedrijf in Hoogland

  Welkom op onze pagina Van den Brul Techniek. Bent u ook klaar met de hoge energierekening❌ en opzoek naar hoe u kunt besparen op uw energiekosten?💡 Wij adviseren en installeren op het gebied van verduurzaming voor zowel bedrijven als particulieren🌿 Door jarenlang elektrotechnische ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van elektrische installaties⚡ We zijn onder andere gespecialiseerd in het installeren van: - airco's ❄️ - warmtepompen♻️ - zonnenpanelen☀️ - overige elektronische werkzaamheden🔌

  Laatste review:
  Onderhoud en reparatie zonnepanelen-
  Snel en goed!

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Hoogland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3143 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Hoogland

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hoogland

Vind vakmensen bij jou in de buurt