Vind stratenmakers in Hoogland

Op zoek naar stratenmakers in Hoogland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Hoogland

 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45163 reviews
  Stratenmaker in Hoogland

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Keurig werk geleverd en alles volgens wens en afspraak.
 • vd Born tuinaanleg
  vd Born tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Stratenmaker in Hoogland

  Een hoveniers bedrijf die van alle markten thuis is

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Prima. Nog in de voorbereidingsfase.
 • Groenhart Dienstverlening
  Groenhart Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9578 reviews
  Stratenmaker in Hoogland

  Non actief

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heeft verwachting overtroffen en is zeer klantvriendelijk. Een team die alle lof van ons krijgt.
 • D. Moerman Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Stratenmaker in Hoogland

  D. Moerman Dienstverlening kan je helpen met je klussen in Barneveld en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over het bestraten van tuin of het afgraven/egaliseren van je tuin te beantwoorden. Neem direct contact op met D. Moerman Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed werk en snel uitgevoerd
 • De Grasspecialist
  De Grasspecialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.8539 reviews
  Stratenmaker in Hoogland

  Wilt u uw gras laten verticuteren of bemesten? U kunt natuurlijk ook uw totale grasmat laten vervangen door ons. Ook voor graszoden kunt u bij ons terecht. We bezorgen door heel Nederland. Wij zijn professionals met meer dan 10 jaar ervaring in binnen- en buitenland die het werk voor een goede prijs kunnen verrichten. Schakel ons daarom vandaag nog in! Wij bieden een totaal pakket voor uw buitenruimte met regulier hoveniers, boomverzorging en bestratingswerk.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Awesome! Our new grass looks amazing, and we were given great advice on maintenance as well :)
 • Aka Bestratingen
  Aka Bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Stratenmaker in Hoogland

  Aka bestratingen Voor alle straatwerk in en rondom uw huis & tuin Ik lever ook het materiaal. Ik werk samen met een timmerman en hovenier dus van alles is mogelijk!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Terras ligt er mooi bij. Zeer tevreden. Aanrader.
 • Leermans Tuiniert
  Leermans Tuiniert
  Beoordeling: 3.7 van 53.7510 reviews
  Stratenmaker in Hoogland

  Leermans tuiniert voor alle klussen rondom uw huis! Gespecialiseerd in het maken van: - [ ] Renovatie tuinen! - [ ] Schutting/poorten. - [ ] Verwijderen van bomen. - [ ] Tuinhuizen. - [ ] (Houten) overkapping. - [ ] Blokhut. - [ ] Belichting. - [ ] Camera installatie. - [ ] Vijvers. - [ ] Bestrating. - [ ] Sloop werkzaamheden.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Enthousiaste jongens, die vlot aan de slag gaan en zetten de extra stap om te zorgen dat de klus goed komt.
 • De Boer bestrating en grondwerk
  De Boer bestrating en grondwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6546 reviews
  Stratenmaker in Hoogland

  De Boer bestrating & grondwerk is een jong bedrijf gespecialiseerd in sierbestrating, schuttingen, buiteninrichting en tuinonderhoud. Wij leveren goed werk voor een scherpe prijs en geven daarom garantie op al onze werkzaamheden. De klant betaald bij ons alleen naar tevredenheid. Wij hebben een ruime keus aan materialen en hebben vaak kortingen op sierstenen en schuttingen. Bij ons komt de klant altijd op de eerste plek en afspraken worden altijd nagekomen. NIEUW SINDS 2023 Irina een gedreven architect die graag mee denkt in het ontwerp van u nieuwe droomtuin Wilt u een tekening laten maken , u laten verrassen of laten inspireren met de nieuwste trends voor de complete buiteninrichting dan hebben wij een vrouwlijke architect die u graag helpt en adviseert met het bedenken van een plan om u droomtuin te realiseren voor een scherpe prijs Mvg. Bas de Boer De Boer bestrating & grondwerk

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Bas is een oude bekende van ons, een topper als het erop aan komt. Naar wederom volle tevredenheid een mooi klusje geklaard. Erg blij met de aangelegde border in de achtertuin. Dankjewel Bas & team!
 • Loonwerker Arie van de Beek
  Loonwerker Arie van de Beek
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Stratenmaker in Hoogland

  Mijn naam is Arie van de Beek en ik ben eigenaar van het bedrijf Loonwerker Arie van de Beek. Loonwerker Arie van de Beek is een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Hoveniers werkzaamheden - Sloopwerkzaamheden - Bestrating aanleggen Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Klustech over de voorwaarden. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Arie van de Beek

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Alles volledig naar tevredenheid uitgevoerd. Top.!
 • Jacobsen Tuinen
  Beoordeling: 3.8 van 53.8513 reviews
  Stratenmaker in Hoogland

  Hallo ik ben ber-jan Jacobsen en ik ben een jaar geleden mijn eigen hoverniersbedrijf gestart. Ik doe vooral complete tuinaanleg met alles erop en eraan. Maar ook voor onderhoud kunt u ons bellen. Wij zijn aan het werk in de buurt van Gelderland en omstreken. Stuur mij graag een berichtje!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima contact

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Hoogland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 276 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Hoogland

Andere vakmensen in Hoogland

Vind vakmensen bij jou in de buurt