Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind sloopbedrijven in Hoogland

Op zoek naar sloopbedrijven in Hoogland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Hoogland

 • RPP Services

  Sloopbedrijf in Hoogland

  Beoordeling: 4.8 van 54.85103 reviews

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Uitstekend werk geleverd, reageert snel en is zeer vriendelijk. Kan ik iedereen aanraden!
 • SA Bouwen en Slopen

  Sloopbedrijf in Hoogland

  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze eerste doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Een zeer zeker aan te bevelen bedrijf, het weghalen van het rookkanaal is netjes en snel gedaan. De grootste klus was in twee dagen gedaan en netjes opgeruimd. Zij beginnen wel wat later, zo rond 11:00 maar gaan wel door tot 19:00, op zich was dat voor ons geen probleem. Kwaliteit is goed en daar gaat het om.
 • E.B. Schoonmaak & Dienstverlening

  Sloopbedrijf in Hoogland

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Wij bij E.B. Schoonmaak & Dienstverlening staan voor een fijne en duidelijke samenwerking met de klant. Wij maken vooraf altijd een duidelijke offerte met prijsopgave van uw klus zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten. Mochten er onvoorziene werkzaamheden bij komen zal dit vooraf altijd overlegd worden met de klant. Wij werken met een dynamisch en flexibel team met veel ervaring en kennis over de vakgebieden die we op onze website aanbieden. Wij zetten de klant altijd op één en denken graag met u mee over de slimste en beste plan van aanpak voor uw klus. Wij zijn zowel doordeweeks, in de avonduren en in de weekenden inzetbaar en kunnen ons dus altijd aanpassen aan de gewenste tijd van de klant. Wij helpen u heel graag verder met uw klus en kijken uit naar een fijne samenwerking. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid! Afspraak=Afspraak Meedenkend gepassioneerd Milieubewust Flexibel Professioneel

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Binnen een paar uur (ze waren toevallig in de buurt) waren alle spullen opgehaald, ingeladen en afgevoerd. Heel vriendelijke heren, gingen voorzichtig te werk en in de avond een keurige factuur in de mail. Top!
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Sloopbedrijf in Hoogland

  Beoordeling: 4.9 van 54.95423 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 7 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Prachtig werk geleverd, bezemschoon, snel en alles conform afspraak. Heb geen enkel constructie moeten geven en er niet bij hoeven zijn. Ik raad hem zeer aan, jullie zullen geen spijt krijgen. Bedankt naamgenoot, helaas niet kennis kunnen maken wellicht de volgende klus.
 • TECH ENGINEERING

  Sloopbedrijf in Hoogland

  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews

  TECH ENGINEERING -Jaren lang ervaring in allround werkzaamheden -Erkend om zijn betrouwbaarheid en vakkennis -Van kleine klussen tot aan grote projecten -Binnen en buiten werk -Goede communicatie en goede prijzen en

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Prima, keurig en snel geregeld, kan dit bedrijf van harte aanbevelen
 • Sloopteam

  Sloopbedrijf in Hoogland

  Beoordeling: 5 van 55545 reviews

  Sloopteam! Een renovatie-sloopbedrijf, opgericht en aangestuurd door 3 oud Mariniers. Momenteel met meerdere teams door heel Nederland inzetbaar. Gespecialiseerd in renovatie sloopwerkzaamheden || met beleid demonteren en afvoeren. Sloopteam is een team/bedrijf dat staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, snel en doelgericht. Wij werken voor de meest gunstige prijzen, netjes - effectief en gestructureerd zodat de klus zo goed en snel mogelijk geklaard wordt. Werkzaamheden: Renovatie sloop - keuken - badkamer - toilet - muren - tuin - schoorsteen - aanbouw - schuur - overige —> alles is bespreekbaar. Ophalen / demonteren / wegbrengen: - puin - meubels - tegels - tuin - bestrating - etc. Wij komen u met heel veel plezier helpen. Graag tot snel! @Sloopteam🔹

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Het Sloopteam heeft vakwerk geleverd. Naast dat het leuke en gezellige jongens zijn hebben zij de schoorsteen vakkundig gesloopt en het dak weer professioneel dicht gemaakt en voorzien van dakpannen. Daarnaast hebben zij ook ons toilet ontdaan van tegels en granito vloer. Ik zal zeker nog een keer gebruik maken van hun diensten.
 • Bouwbedrijf VBS

  Sloopbedrijf in Hoogland

  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews

  Bouwbedrijf VBS opereert vanuit het hart van Nederland. Door de centrale ligging kan ik actief zijn door het hele land. Bouwbedrijf VBS realiseert nieuwbouw, verbouw en renovatie. Ik werk dagelijks met veel plezier en toon mijn vakmanschap aan onze opdrachtgevers. Bouwbedrijf VBS staat en gaat voor kwaliteit en maatwerk. Ik denk in elk stadium van het bouwtraject mee. Door veelvuldig met u als klant te overleggen, wordt de bouw geheel naar uw wensen gegarandeerd. Daarnaast denk ik mee over hoe iets wellicht beter of goedkoper kan en deel ik mijn ervaring met u. Door mijn kleine organisatie ben ik uiterst flexibel en kan ik marktconforme prijzen hanteren. Ieder bouwproject is voor mij weer een uitdaging om binnen het gestelde budget en de voorwaarden tot een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam eindproduct te komen.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Niels en Peter hebben goed werk geleverd. Goed over de offerte kunnen praten en een goede prijs kunnen afspreken. Tijdens de uitvoeringwas er ruimte voor aanpassingen waarbij we ook heldere prijs afspraken hebben. Vbs werkt professioneel met goed gereedschap. Ze hebben vakmensen in hun netwerk. Wat ik een goed teken vind is dat ze einde van de dag de bouwplaats opruimden. De verbouwing was een loft van 120m2. Casco werd door de woningbouw vereniging opgeleverd waarna vbs het afgebouwd heeft tot het punt dat ik het verder zelf afmaak. Vbs werkt met kennis van zaken, de regelgeving en de normen. Ik ben erg tevreden. Ze kunnen klussen van deze omvang in ieder geval goed aan. Heb even moeite met fotos invoegen dat volgt later. Wat oa gedaan is - isolerende voorzetwanden - electriciteit aanleggen - water aanleggen - infrarood verwarmingspanelen - complete badkamer en toilet - binnenwanden en deuren - plafonds inclusief spots - aansluitpunten keuken - verzwaarde vloer richting benedenburen - electrische boiler en mechanische ventilatie - stucen - etc
 • Reek Producties

  Sloopbedrijf in Hoogland

  Nog geen reviews

  Reek Bouw Producties is een eenmansbedrijf wat zich sinds kort 100% richt op de sloop/afbouw van uw woning. Na 4 jaar voor een baas te hebben gewerkt was het nu tijd om het zelf te gaan doen. Mijn motto "komt goed gaat goed wordt mooi"

 • JoBouw & Onderhoud

  Sloopbedrijf in Hoogland

  Nog geen reviews

  JoBouw&Onderhoud is in diverse diciplines gespecialiseerd zoals elektra, cv, schilderwerken en kleine verbouwingen. Door de vele contacten zijn eventueel ook grotere projekten te realiseren.

 • Thijsebaard Sloopwerken

  Sloopbedrijf in Hoogland

  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews

  Hallo, Ik ben Martijn uit De Bilt en heb een 1-mans klus bedrijfje. Voor sloopwerk, verwijderen van bestrating, sjouw werk en afvoeren van van alles :-) kunt U bij mij terecht. Bij mij krijgt u goed werk (met garantie) voor een eerlijke prijs. Vooraf geef ik U een duidelijk kosten-overzicht zodat U achteraf niet voor verassingen komt te staan. Graag tot ziens! vriendelijke groet, Martijn Thijsebaard.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Martijn heeft super resultaat opgeleverd. Goede communicatie, eerlijke offerte en hield zich aan de afspraken. Omdat hij eerder klaar dan verwacht was, heeft hij nog een aantal andere kleine klusjes gedaan en zelfs korting gegeven op de factuur (waar vind je ze nog?!). Hij heeft hard en netjes gewerkt en alles keurig achter gelaten. Dikke aanrader en de volgende keer dat er wat gesloopt moet worden, nemen we zeker weer contact op!

Populaire lokale sloopbedrijven in Hoogland

Andere vakmensen in Hoogland

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur