Vind dakdekkers in Deurne

Staat jouw woning in Deurne of één van de omringende dorpen, zoals Liessel, Vlierden of Helenaveen? En heb je last van een daklekkage of liggen er dakpannen los op je dak? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een ervaren dakdekker uit de omgeving van Deurne die dit probleem voor je kan verhelpen. Waar je rekening mee moet houden en wat de gemiddelde kosten van een dakdekker uit Deurne zijn, vind je hier.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Deurne

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55597 reviews
  Dakdekker in Deurne

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Fijne communicatie en snel te plekke. Werk is goed uitgevoerd en er wordt goed meegedacht met de klant/situatie. Heel erg bedankt en tot de volgende keer!
 • Paul van den Heuvel Open Haardenbouw
  Paul van den Heuvel Open Haardenbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Dakdekker in Deurne

  voor het plaatsen en of leveren van alle gas en hout haarden rookkannaalen plaatsen bestaand of nieuwbouw tevens klein schalig metselwerk

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Paul heeft bij ons een Dik Geurts geleverd en geïnstalleerd. Ook het rookkanaal heeft hij naar tevredenheid aangelegd. Hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. Goed werk!
 • Franken en Kuijpers Pannendekkersbedrijf B.V.
  Franken en Kuijpers Pannendekkersbedrijf B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65124 reviews
  Dakdekker in Deurne

  Franken & Kuypers BV is een bedrijf dat sinds 1998 gespecialiseerd is in pannendaken zowel particulieren en bedrijven renovatie en nieuwbouw goede adviezen en scherpe prijzen we geven 10 jaar schriftelijk garantie we leveren en maken ook u dakgooten en we leveren al u dakmaterialen tegen zeer scherpe prijzen vraag vrijblijvend een offerte op

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Wij zijn tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden (vervangen dakgoten aan beide zijden van onze woning +-16 meter). De klus kon binnen een kort tijdsbestek ingepland worden in minder dan 3 weken na het eerste contact voor een scherpe prijs. Het werk is goed uitgevoerd en alle afval is na afloop meegenomen.
 • Zeegers Dak- en Isolatiewerken
  Zeegers Dak- en Isolatiewerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.85273 reviews
  Dakdekker in Deurne

  Zeegers Dak-en isolatiewerken is een bedrijf dat gevestigd is sinds 1994 en zich vooral richt op de particuliere markt. Onze werkzaamheden bestaan uit; Zink-, koper- en loodverwerking m.b.t. het aanbrengen van dakgoten, bekleden van dakkapellen tot komplete fels- en roevendaken. Verder zijn wij gespecialiseerd in bitumineuse dakbedekking en traditionele leipannen, dakshingles en dakpannen. Voor aantoonbare kwaliteit; Zeegers Dak- en isolatiewerken voor wie geen opdracht te groot en reparatie te klein is !

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Samen met de buren de dakgoten laten vervangen. Ton is een fijne man die samen met zijn collega netjes werk levert. Zeer tevreden zijn we. Zeker een aanrader.
 • Nick Maas Dakbedekkingen
  Nick Maas Dakbedekkingen
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Dakdekker in Deurne

  Hallo, Ik ben Nick Maas. Vanaf mijn 16de ben ik het dak opgegaan en heb hiervoor ook mijn opleidingen gevolgd. Inmiddels sta ik dan ook alweer 10 jaar op het dak. Sinds maart 2019 ben ik als zzp'er begonnen omdat ik de uitdaging zag zitten om eigen werken aan te nemen en zelf te maken met veel passie voor het vak . Dus voor al uw platte daken en al uw dakbedekkingen bent u bij mij aan het goede adres . Met vriendelijke groet Nick Maas Dakbedekkingen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Nick is vriendelijk en echte vakman. Heeft mij geholpen met het dekken van een nieuwe aanbouw, voor een eerlijke prijs vergeleken met andere bedrijven. Denkt mee met mij als klant en stelt zich flexibel op. Dank Nick en wellicht tot ziens!
 • MD Daktechniek
  MD Daktechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Deurne

  MD Daktechniek is uw speciallist in het renoveren van uw oude hellende, platte daken & het isoleren van uw bestaande dak. Wij bieden u een breed scala aan disciplines op het gebied van dakrenovatie. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden: Daken isoleren Daken renoveren Daken vervangen Boeidelen en/of goten vernieuwen Bestaande dakkapel aanpassen Platte daken vervangen Hwa bijplaasten Overstort plaatsen Veel schades kunnen voorkomen worden door tijdig onderhoud uit te voeren. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht

 • KlusbedrijfVDG
  KlusbedrijfVDG
  Beoordeling: 4.3 van 54.3559 reviews
  Dakdekker in Deurne

  KlusbedrijfVDG is 24/7 geopend Dakwerk Schilderwerk Loodgieterswerk/ontstoppingen Heeft u spoed kunt u ook bij ons terecht al u problemen kunnen bij ons binnen een dag opgelost worden heeft u vragen kunt u contact op nemen

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  AFRADER! In eerste instantie heldere afspraken gemaakt. Ter plaatse bleek hij het probleem niet helemaal op te kunnen lossen, maar het volledige bedrag moest wel direct betaald worden anders wilde hij niet vertrekken. Als compromis betaalde ik direct, maar hebben we een gereduceerd tarief afgesproken indien een volgende ingreep noodzakelijk zou blijken. De wc functioneerde in de dagen erna slechter dan voor de ingreep en vanaf dat moment is het onmogelijk om een afspraak met VDG in te plannen. Hij is moeilijker bereikbaar, komt beloftes niet na en 2 weken later is hij nog steeds niet langsgekomen. Ook wist hij zich de compromis niet ter herinneren, ondanks dat die netjes op de app staat. Kortom, zodra er geld te halen valt zit hij er bovenop, maar verantwoordelijkheid nemen bij slecht geleverd werk is ver te zoeken. Absolute afrader om met VDG in zee te gaan!
 • Schoonmaker Pawel
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Dakdekker in Deurne

  Ik: maak bedrijven schoon, trappenhuis, sport centrum, Ramen wassen

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Op tijd en het dak netjes schoongemaakt! Bedankt!
 • Timmer- en Montagebedrijf Jos Penninx
  Timmer- en Montagebedrijf Jos Penninx
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Dakdekker in Deurne

  Welkom op de werkspot pagina van Timmer- en Montagebedrijf Jos Penninx Mijn naam is Jos Penninx en ik ben 61 Jaar, woonachtig in De Mortel. Momenteel ben ik al 42 jaar werkzaam in de Bouw, waarvan 28 jaar als zelfstandige. Jarenlang heb ik voor verschillende bouwbedrijven gewerkt en heb ik alle facetten in de bouw doorlopen. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw, verbouw, renovatie. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in alle soorten timmerwerkzaamheden voor binnen en buiten huis. Wij maken alles op maat en realiseren dit in onze eigen werkplaats. Een greep uit ons werk is; - Kozijnen, ramen en deuren - Schuif kasten maken - Kap constructies maken Daarnaast bewerken wij ook eiken kapconstructies, carports en veranda's. Met pen en gat verbindingen op de traditionele manier. Wij werken met een speciale inmeet mal van HMB. Dit maakt het deuren afhangen makkelijker, waardoor we efficiënt te werk gaan. Nog belangrijker de deuren hangen precies op maat. Voor informatie en of vrijblijvend advies kunt u contact opnemen. We helpen u graag.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Snel afgehandeld met een goed resultaat!
 • Klusbedrijf JDL allround
  Klusbedrijf JDL allround

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Deurne

  Klusbedrijf JDL allround is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Deurne en omstreken. We zijn gespecialiseerd in dakwerken lekkages bitumen en pannen lekage of een nieuw dak doorvoer plaastwn enz alles Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen..

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Deurne, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1010 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Deurne

Wat kost een dakdekker uit Deurne?

De prijs van een dakdekker uit Deurne is niet eenvoudig te geven. Heb je last van een daklekkage in Deurne dan voert de dakdekker vaak eerst een inspectie uit om te kijken wat het probleem precies is. Vervolgens kan de professional je helpen met het oplossen hiervan. Maar misschien heb je wel helemaal geen last van een lekkage, maar wil je juist verduurzamen door over te stappen naar een groendak. Daar zijn weer heel andere kosten mee gemoeid. Voor een aantal veelvoorkomende klussen aan het dak hebben we de gemiddelde prijzen voor je verzameld. Staat jouw klus hier niet bij? Kijk dan eens op onze themapagina. Daar vind je nog veel meer mogelijkheden.

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Waar let je op bij het zoeken naar een dakdekkersbedrijf uit Deurne?

Weet je niet goed waar je op moet letten bij het vinden van een goede dakdekker? We geven je een aantal tips. Let allereerst op de standplaats van de professional. Een dakdekker uit Deurne en omgeving kost jou minder voorrijkosten dan iemand die niet uit de buurt komt. Lees daarnaast ook altijd reviews over de dakdekker die jij voor ogen hebt. Zo krijg je een goed beeld van de kwaliteit en werkwijze van de dakdekker uit Deurne. Op Werkspot checken we altijd alle vakmensen die zich bij ons willen aansluiten. Ook vind je hier veel ervaringsverhalen van andere klanten. Je kunt er dus van op aan dat onze dakdekkers betrouwbaar zijn en over de juiste ervaring beschikken.

Vind een dakdekker uit Deurne op Werkspot

Ga je voor een complete dakrenovatie aan jouw woning in Deurne? Of wil je slechts de regenpijp laten vervangen? Voor iedere klus aan het dak kun je op Werkspot terecht. Hier kom je snel in contact met professionele en betrouwbare vakmensen uit de regio. Plaats je klus vandaag nog online en vind de dakdekker uit Deurne die het beste past bij jouw eisen en wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Deurne

Vind vakmensen bij jou in de buurt