Vind Tuinmannen in Deurne

Op zoek naar Tuinmannen in Deurne? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Deurne

 • Berkers Tuinprojecten
  Berkers Tuinprojecten
  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews
  Tuinman in Deurne

  Mijn naam is Frank Berkers eigenaar van Berkers tuinprojecten. Wij leggen complete tuinen aan van A tot Z. Alle voorkomende werkzaamheden die in de tuin gerealiseerd kunnen worden, realiseren wij. Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf, ik wil niet de goedkoopste zijn maar wel de beste in het uitvoeren van onze werkzaamheden. Wij leveren uitsluitend vakwerk, wij bieden garantie op het werk dat we afleveren en we geven 100% goede service. Mochten er problemen geven, lossen wij dit direct op. Wij denken 100% met onze klanten mee. Hierdoor hebben wij een tal van vaste klanten opgebouwd. Bij ons is afspraak = afspraak. Kan ik u ergens bij helpen? Wij staan vrijblijvend voor u klaar. Neem direct contact op met Berkers Tuinprojecten om je klus te bespreken, en een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Hou er aub rekening mee dat wij een professioneel hoveniersbedrijf zijn dat tevens lid is van de VHG (Koninklijke vereniging van hoveniers en groenvoorzieners) Wij leveren uitsluitend kwaliteit werk af.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Keurige offerte, maar toen het op uitvoerig aankwam op de lang van te voren afgesproken datum, werd de klus afgezegd. Zeer teleurstellend.
  Kom in contact
 • Klusbedrijf V.A de groot
  Klusbedrijf V.A de groot
  Beoordeling: 4.2 van 54.2524 reviews
  Tuinman in Deurne

  Mijn naam is vincent de groot Ik ben begonnen met een hoveniersbedrijf , en ben erg handig ik zit al jaren in verschillende sectoren zoals tuin en straatonderhoud

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Onverwacht moest ik zelf weg, na een telefoontje was het erg fijn thuiskomen en zien dat de voortuin en oprit lekker kort, schoon en opgeruimd waren. Jongens bedankt ✌️👍
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf Niels van Houts
  Hoveniersbedrijf Niels van Houts
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Tuinman in Deurne

  Niels van Houts Hoveniers is gestart in 2013 met de aanleg en het onderhoud van tuinen. Als hoveniersbedrijf helpen wij u graag van ontwerp tot realisatie en onderhoud van uw tuinwensen. We hebben nog nooit op twee plaatsen dezelfde tuin gemaakt en dat maakt ons vak zo speciaal. Elk project is uniek en ieder heeft zijn eigen wensen. Omdat we trots willen zijn op onze tuinen, helpen we u graag naar ontwerp en aanleg met het onderhoud. Volg ons ook op Facebook en Instagram!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Goede communicatie en snel alles gerealiseerd! Wij zijn blij met onze nieuwe tuin!
  Kom in contact
 • Ruitenbeek milieutechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Tuinman in Deurne

  Gespecialiseerd in renovatie sloopwerken, hoveniers werkzaamheden. En straatwerkzaamheden. Altijd netjes te werk met vele jaren ervaring .snel beschikbaar op kort termijn

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Buitengewoon goed
  Kom in contact
 • PL Tuin & Terrein
  PL Tuin & Terrein
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinman in Deurne

  Betrouwbaar en vriendelijke hovenier, gespecialiseerd in onderhoud en aanleg van vaste planten borders en daarbij behorende beregening.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Erg prettig, goed werk en advies. Klus snel en goed uitgevoerd
  Kom in contact
 • Ekokreatie Tuinservice
  Ekokreatie Tuinservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Tuinman in Deurne

  Johan van Dooren Johan is gespecialiseerd in Tuinwerk en Opruimservice en werkt bij grote klussen samen met duurzame en betrouwbare partners. In goed overleg met de opdrachtgever werkt Johan een gestructureerd plan uit. Het meedenken en dialoog is voor hem een voorwaarde en dat draagt bij aan het uiteindelijke resultaat. Ecologisch. Duurzaam. Hovenieren Als vakkundig en zelfstandig Hovenier kijkt Johan van Dooren graag naar de lange termijn. Hij houdt van een duurzame tuin die in de toekomst alleen maar mooier en sterker wordt en dit alles in harmonie met de bestaande natuur.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Johan heeft de klus snel en nauwkeurig geklaard. Netjes in de communicatie en het meedenken in oplossingen.
  Kom in contact
 • Ron Bombeeck groen en grondwerk
  Ron Bombeeck groen en grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Deurne

  Een jaar of 10 geleden ben ik begonnen met rooien en klimmend snoeien van bomen. Vrij snel hierna heb ik hiervoor een spin hoogwerker en de eerste snippermachine aangeschaft. Door continu te blijven investeren en activiteiten uit te breiden heb ik inmiddels de beschikking over een uitgebreid en zeer goed uitgerust machinepark, waarmee een zeer breed scala aan werkzaamheden verricht worden. Het machinepark: -10 tons mobiele graafmachine met een 10 tons kieper er achter. Uitgerust met div. bakken en grijpers, vlakraam, schaaf, knipper(tot 20cm), zaagkop ( tot 55cm ), ripper, palletlepels. -1,6 tons minigraver. Uitgerust met div bakken, sorteergrijper, sloophamer, wortelriek, ripper, hark. -1 tons mini shovel. Uitgerust met bak, div. grijpers, palletlepels, stobbenfrees, maaidek. -spinhoogwerker, werkhoogte 16m -snippermachine (max 30cm) -compacte snippermachine (max 8cm) -minitraktor. Uitgerust met triltand cultivator, overtopfrees, kilverbord, mestverspreider, zaaimachine Een greep uit de werkzaamheden: -Rooien en snoeien van bomen. -Leegruimen van tuinen -algemeen sloop- en grondwerk -aanleg van gazon en beregeningsinstallaties Neem gerust contact op voor meer informatie, foto’s of recensies.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Zeer professioneel, alles netjes achtergelaten. Enige puntje …jammer om 17:00 uur aan de klus begonnen, waardoor het nodig was om de volgende dag terug te komen , waardoor mijn tuin de hele nacht open was ( inkijk 😩 ). Heel naïef dacht ik dat ‘t in paar uren gebeurt zou zijn, als ik dit had geweten, was ik niet met de aangegeven tijd akkoord gegaan. Maar wel zeer tevreden en zeker een aanrader !!!!!!! Dank voor het harde werken en mooie aflevering !!!!!
  Kom in contact
 • MCK Service
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Deurne

  MCK Service kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Helmond en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met MCK Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zeer kundig. En prettige vakman. Krijgt in de toekomst andere klusjes rondom de tuin. Een goede eerste ervaring met Werkspot.
  Kom in contact
 • Hofstede Natuurlijk
  Hofstede Natuurlijk
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Tuinman in Deurne

  Hofstede Natuurlijk staat voor eerlijk en goed werk rond uw bomen. Gecertificeerd boomveiligheidscontroleur en klimmend snoeien van bomen. Graag ben ik u van dienst met advies, snoeien van bomen / knotbomen / lei-bomen, verkleinen van hoge struiken of bomen of andere tuin-bezigheden in overleg. Soms is verwijderen van een boom noodzakelijk en ook daarvoor kunt u bij Hofstede Natuurlijk terecht.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  de opdracht 2 struiken verwijderen is netjes volgens afspraak keurig afgewerkt! met vriendelijke groet R. Latour
  Kom in contact
 • J.Cuppen grond- tuin- & sierstraatwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tuinman in Deurne

  Een goede dag Je kunt me bellen of mailen voor, grondwerk, beregening, straatwerk, Machine verhuur, kunststof rijplaten verhuur tijdelijke verharding, Het rooien en snoeien van hagen, struiken en bomen. Uitgraven van bouwput of aanbouw. Het aanleggen, repareren van rioolstelsel En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden. M.v.g. Jeroen Cuppen J.Cuppen Grond-Tuin- & Sierstraatwerk

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Beste prijs, snelle communicatie en snel geleverd. Alleen het ophalen ging moeizaam, waarschijnlijk omdat hij dit zelf ook had uitbesteedt. Maar gezien de prijs en snelle levering, gaan wij daar verder echt niet over klagen
  Kom in contact

4.5

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Deurne, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 109 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Deurne

Andere vakmensen in Deurne

Vind vakmensen bij jou in de buurt