Vind Dakkapel specialisten in Deurne

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Deurne? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Deurne

 • JEBO Bouwbedrijf
  JEBO Bouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakkapel specialist in Deurne

  Allround bouw en timmerbedrijf. Gespecialiseerd in hout skelet bouw. Inzetbaar voor al het buiten en binnen timmerwerk. Ruime vakkennis en ervaring. Altijd dezelfde contactpersoon.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Moet nog plaatsvinden maar tot dusver super tevreden over Jessy! Moet tot een goed einde kunnen komen.
  Kom in contact
 • Royaal waterdicht
  Royaal waterdicht
  Beoordeling: 4.7 van 54.75171 reviews
  Dakkapel specialist in Deurne

  Royaal waterdicht is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende daken & dakconstructies. Met al ruim 10 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Royaal waterdicht is een vertrouwd adres voor zowel bedrijven als particulier. 100% tevredenheidsgarantie 100%waterdichtheidsgarantie Prijs = Prijs 10 jaar Garantie op onze werkzaamheden 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte Met vriendelijke groet Royaal waterdicht

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Jan had zeer snel gereageerd op mijn oproep. Direct een offerte van hem gehad. Na akkoord kon hij al op korte termijn het dak kapelletje komen vernieuwen. Gedurende de werkzaamheden ook overleg geweest wat ik wel of niet mooi zou vinden. Ook na de werkzaamheden nog contact geweest of ik tevreden was. Kortom, zeer tevreden dus.
  Kom in contact
 • Schippers Bouw
  Schippers Bouw
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Dakkapel specialist in Deurne

  (Bedrijfsnaam sinds dit jaar veranderd naar Schippersbouw) Tjeerd Schippers Bouw- & Timmerwerken is een nieuwe ( 2017 ) frisse startende onderneming, met veel ervaring. Ik heb 7 jaar met veel plezier bij een bouw/aannemersbedrijf gewerkt en mezelf in deze sector kunnen ontwikkelen. Dit is helaas door de crisis failliet gegaan. Buitentimmerwerken trok mijn aandacht. Hierdoor heb ik via mijn werkgever in 4 jaar tijd vele mooi projecten gemaakt. Zoals (maatwerk) overkappingen/tuinhuizen/vlonders etc... zowel van hout, aluminium en steen. De bouwwereld heb ik gemist en het tuin timmeren spreekt mij nog steeds aan. Ook was ik toe aan een nieuwe stap. Waarom dan geen combinatie van beide?! Het bedrijf is inmiddels gegroeid en door de vaste medewerkers vond ik de bedrijfsnaam niet helemaal meer passend. Sinds dit jaar 2023 is de bedrijfsnaam daarom ook veranderd naar Schippersbouw. Ik ben erg secuur, meedenkend en houd ervan om mijn afspraken na te komen Kortom, ik sta achter mijn werk en doe er alles aan om mijn klanten tevreden te houden!! Voor meer informatie kunt u mij altijd bellen of mailen...

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Top werk geleverd. Snelle communicatie, duidelijke afspraak en goed werk geleverd.
  Kom in contact
 • Van den Eijnden-Van Bree Bouw V.O.F.
  Van den Eijnden-Van Bree Bouw V.O.F.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Dakkapel specialist in Deurne

  vd Eijnden van Bree Bouw is een aannemersbedrijf bestaand uit 2 man wij zijn van huis uit timmerman en door onze allround kennis en jaren ervaring zijn wij op velen terreinen actief van nieuwbouw tot het kleinste onderhoud. Wij kunnen alles realiseren op het gebied van timmerwerk want wij beschikken zelf over een werkplaats dus of u nou een kozijn,prefab dakkapel of op maat gemaakt interieur werk nodig heeft bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn heel flexibel en niet afhankelijk van anderen daardoor kunnen wij snel op u wensen inspelen en in een zo kort mogelijke tijd projecten voor u realiseren. Met vriendelijke groet, Toon vd Eijnden Ruud van Bree

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  Toon en Ruud. 2 zeer ervaren bouwvakkers met een brede kennis. Werken nauwkeurig en netjes. Komen afspraken na en denken mee.
  Kom in contact
 • Verberne bouw & advies
  Verberne bouw & advies

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Deurne

  Welkom bij Bouwbedrijf Verberne

  Kom in contact
 • MilBart Bouwbedrijf

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Deurne

  MilBart Bouwbedrijf

  Kom in contact
 • Sanders timmerwerken

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Deurne

  Timmerweken en deuren afhangen zijn mijn specialiteiten. Allround timmerwerk en veel particulier gedaan in het verleden. 15 jaar ervaring

  Kom in contact
 • AM Montagebedrijf
  AM Montagebedrijf

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Deurne

  AM Montagebedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen wij leveren het materiaal zelf en beschikken over kwaliteits materialen waar we natuurlijk ook de bijbehorende garantie op geven. Waar wij ons ook van onderscheiden is dat we op korte termijn kunnen plaatsen binnen 1 dag.

  Kom in contact
 • Rh klusservice
  Rh klusservice
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Dakkapel specialist in Deurne

  Als je op zoek bent naar een Timmerman/klusjesman in Valkenswaard, Eindhoven, dan kan Rh klusservice je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  Hij heeft onze beide dakkapellen voorzien van nieuwe trespa. Is een betrouwbare, kundige en vriendelijk persoon. Kom zijn afspraken na en werkt met volle inzet en toewijzing.
  Kom in contact
 • DVDE Bouw & Management
  DVDE Bouw & Management

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Deurne

  Mijn naam is Dennis van den Eijnden en ben in 2023 mijn eigen bouwbedrijf en management gestart. Ik heb in het verleden 4 jaar gewerkt bij een groot Bouwbedrijf en tegelijkertijd mijn HBO studie Bouwkunde afgerond. Ik richt mijzelf op nieuwbouwwerkzaamheden van aanbouwen, opbouwen, dakkapellen en vrijstaande bijgebouwen en interne verbouwingen (inclusief verduurzaming). Daarnaast richt ik me ook op bouwbegeleiding, omgevingsvergunningen en bouwkundig tekenwerk.

  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Deurne, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 43 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Deurne

Andere vakmensen in Deurne

Vind vakmensen bij jou in de buurt