Schoonmaakbedrijven in Deurne

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde schoonmaakbedrijven in Deurne. Plaats je klus om gratis offertes te ontvangen van de schoonmakers van Werkspot in Deurne

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Deurne

 • Anir Cleaning Service
  Anir Cleaning Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9551 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Deurne

  -schoonmaak kantoren -schoonmaak oplevering/nieuwbouw/ renovatie -schoonmaak gebouwen -schoonmaak sanitair -behang verwijderen -nicotine verwijderen van wanden, deuren en kozijnen -laminaat en tapijt weghalen -Schoorsteenvegen

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Fast response, nice quality of cleaning. Very clear knowing what customer want.
  Kom in contact
 • Dirteraser
  Dirteraser
  Beoordeling: 4.9 van 54.9575 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Deurne

  Ooit begonnen als schoonmaakbedrijf voor het reinigen van (professioneel) keukenapparatuur, bieden we inmiddels een breed pakket schoonmaakdiensten aan. Waaronder zonnepanelen schoonmaken. Daarnaast zijn we een schoonmaakbedrijf voor onder andere het reinigen van daken en dakgoten, glasbewassing en het schoonmaken van huizen en kantoren. Ook kun je nog altijd ovens, BBQ’s en keukens door ons op professionele wijze laten schoonmaken. Bij Dirt Eraser nemen we ons werk zeer serieus. We zien alle details en slaan er geen enkele over. Daarnaast kiezen we bij al ons schoonmaakwerk voor milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Voor het schoonmaken van zonnepanelen en ramen gebruiken we telescoopgereedschap met een zachte borstel en reinigen we met osmosewater. Dit water is ontdaan van alle vormen van mineralen en droogt vlek- en streeploos op.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Vriendelijk, en de ramen waren en het houtwerk was schoon.
  Kom in contact
 • Flitsrecruiters & Facility Support
  Flitsrecruiters & Facility Support
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Deurne

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Eindhoven of omgeving? Flitsrecruiters & Facility Support kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals: -Schoonmaak rolluiken, daken of dakgoten. -Glazen wassen (inclusief telewash en osmose) -Schoonmaak huis, kantoor of bedrijfspand -Tuinonderhoud -Auto detaillering En nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. En altijd met een glimlach, omdat onze medewerkers plezier hebben in werk. Een structurele schoonmaakster voor uw huis? Dan komen wij uiteraard eerst even samen langs om persoonlijk kennis te maken, en te kijken of er een goede klik is. Kinderen? Leuk. Huisdieren? Nog een bonus. Een gezellig praatje maken? Uiteraard, maar er moet wel gewerkt worden :-) Heeft u wellicht enkel handjes nodig om samen met uw medewerkers de klus te klaren? Ook daarin kunnen wij u prima van dienst zijn. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Wij als flitsrecruiters & facility support zorgen voor een helder moment. mvg Patrick

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Kwam keurig op tijd, netjes gewerkt, vriendelijk
  Kom in contact
 • Sandy Commerce
  Sandy Commerce
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Deurne

  Gespecialiseerd in dakreiniging Dakcoating Verf/graffiti verwijderen Gevel reiniging Gevel chemisch reinigen Terras reiniging Voeg herstel bij reiniging Softwash Impregneren Hakken Voegen

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Keurige jongen. Vriendelijk, schoon en komt zijn afspraken na. Geeft goede adviezen. Echt goede prijs voor vakkundig werk.
  Kom in contact
 • Schoonmaker Pawel
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Deurne

  Ik: maak bedrijven schoon, trappenhuis, sport centrum, Ramen wassen

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Patrick heeft voor een hele eerlijk prijs alle ramen keurig netjes gewassen. Ook de vensterbanken en de omliggende kozijnen zijn grondig schoon gemaakt. Patrick was ook in de omgang zeer prettig en voorkomend. Ook niet opdringerig. Voor herhaling vatbaar.
  Kom in contact
 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 555102 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Deurne

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Dakgoten goed gereinigd en tegelijk dakinspectie gedaan. Super advies gehad
  Kom in contact
 • V.Berger Onderhoud
  V.Berger Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Deurne

  Gevelreiniging +gevelrenovatie dakrenovatie en dakwerken

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Aardige mensen, zou ze zo nog een keer inhuren. Hebben mijn zijgevel geïmpregneerd
  Kom in contact
 • Schoon huis 4U
  Schoon huis 4U
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Deurne

  Schoon huis 4U is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Helmond en omgeving. We zijn gespecialiseerd in , Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Ziet er netjes uit als ze geweest is.
  Kom in contact
 • Pro-S Group
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Schoonmaakbedrijf in Deurne

  Zovaste is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Helmond en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Vriendelijke dames die goed door werkten en ook netjes werkten. Af en toe een hoekje vergeten, maar ben zeer tevreden
  Kom in contact
 • Klusbedrijf JDL allround
  Klusbedrijf JDL allround

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Deurne

  Klusbedrijf JDL allround is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Deurne en omstreken. We zijn gespecialiseerd in dakwerken lekkages bitumen en pannen lekage of een nieuw dak doorvoer plaastwn enz alles Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen..

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Deurne, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 291 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Deurne

Andere vakmensen in Deurne

Vind vakmensen bij jou in de buurt