Vind hoveniers in Deurne

Op zoek naar hoveniers in Deurne? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Deurne

 • Klusbedrijf Nimo
  Klusbedrijf Nimo
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Hovenier in Deurne

  Sinds mijn jeugd al ervaren in tuinieren zoals : bestrating leggen & graszoden + kunstgras leggen & tuinaanleg ect ...

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  In het begin ging het een beetje stroef qau contact en dit besproken te hebben. Ging het een stuk beter. We zijn bijna 2 weken verder en ze hoeven alleen nog wat tegelsnijwerk te doen en het laatste beetje van het afdak te doen en alles is klaar. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Ondanks de "moeilijke " start.
 • van Leeuwen Transport
  van Leeuwen Transport
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Deurne

  VALEE TUINEN - ZORGELOOS VAN A TOT TUIN - Projectbasis Onbezorgd een nieuwe tuin, dat is nú al genieten! Wij helpen levensgenieters die niet meer blij zijn met hun tuin met het aanleggen van een nieuwe, zodat ze zelf geen tijd en energie eraan kwijt zijn. Geen geregel. Meer genieten. Ons familiebedrijf is ontstaan vanuit passie voor creëeren en liefde voor de buitenlucht. Wij geloven sterk in samenwerken. De één begrijpt jouw wens en kan dit visualiseren en de ander adviseert je over passende, maar ook praktische bestrating. Daarom hebben wij al deze talenten aangeschakeld en staat er een team voor je klaar om de creatie van jouw tuin van A tot Tuin te verzorgen. Specialisatie: tuininrichting, van ontwerp naar realisatie. Tuinontwerp, overkappingen, schuttingen, tuinhuizen, bestrating.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Maurice heeft bij het eerste bezoek uitgebreid de tijd genomen voor ons en dacht ook goed mee bij het ontwerp van de tuin. De werkzaamheden van de tuin heeft hij nauwkeurig en altijd in overleg uitgevoerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en kwaliteit die hij heeft geleverd. De tuin ligt er netjes bij en de prijs kwaliteitsverhouding is goed.
 • Boomleuk
  Boomleuk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews
  Hovenier in Deurne

  Boomleuk is gespecialiseerd in het ruimen van bomen die op moeilijke plaatsen staan. Bijvoorbeeld vlak bij bebouwing, schutting of erfgrens. Als de boom daardoor niet in zijn geheel om kan vallen, zullen wij de boom door middel van klimmen en afvangen, stukje voor stukje, vakkundig en veilig demonteren. Omzagen, kortzagen, kluiven, versnipperen, opruimen, afvoeren en stronkfrezen in overleg. Afhankelijk van de wensen van de klant en de situatie ter plaatse, kan een kostenplaatje worden gemaakt. Ook voor andere werkzaamheden zoals afkorten en snoeien zijn wij natuurlijk inzetbaar. Op onze website meer informatie over onze activiteiten.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  2 bomen inclusief stronk verwijderd: snel een afspraak kunnen plannen en de klus was ook snel klaar. We zijn erg blij met het resultaat!
 • Schuttingen van Soriano
  Schuttingen van Soriano
  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews
  Hovenier in Deurne

  Schuttingen van Soriano is een klein familie bedrijf en is al jaren specialist in het plaatsen en vervangen van schuttingen. Wij hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit en service, dat tegen een voordelige prijs. Schuttingen van Soriano staat voor 3 kernwaarden: 1) Kwaliteit 2) Garantie 3) Maatwerk 4) Service Kwaliteit  Schuttingen van Soriano vindt het erg belangrijk dat de kwaliteit van de schuttingen optimaal is, daarom werken wij alleen met de beste materialen en zijn wij iedere dag opzoek naar goede deals. Garantie Wij garanderen een goed opgeleverde schutting, wij gaan pas weg als u ons aangeeft helemaal tevreden te zijn. Zou er na oplevering toch nog iets niet naar wens zijn, kunt u dit binnen 72 bij ons kenbaar maken en zullen wij zonder extra kosten kijken naar een oplossing. Uiteraard komen wij na 72 uur ook graag eventuele ongemakken verhelpen dit is na 72 uur niet meer kosteloos. Daarnaast zijn wij overtuigd van onze goede kwaliteit en bieden wij 10 jaar garantie op hout- en betonrot. Maatwerk Van Schuttingen van Soriano mag u extra service verwachten. Heeft u bijvoorbeeld een andere afmeting van uw schutting nodig dan de standaard maten? Dan maakt  Schuttingen van Soriano dit mogelijk. Maak een omschrijving en situatieschets, geef duidelijk aan waar de andere maten en/of poorten moeten komen en bespreek dit. Schuttingen van Soriano zal er alles aan doen om uw droom schutting werkelijkheid te laten worden. Service Om onze kwaliteit, garantie en maatwerk te waarborgen, komen wij altijd na een tijdje terug om te kijken of alles nog naar wens is. Daarnaast is een afspraak op locatie ook mogelijk. Onze specialisten komen graag bij u thuis om samen met u uw wensen te bespreken, zodat wij uw droom kunnen waar maken! Een schutting voor iedere tuin!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Top bedrijf met top mensen. De jongens waren heel gezellig en vakkundig. Wij hebben ze in totaal 3x ingehuurd voor de achtertuin en voortuin, wij zijn dik tevreden👍. Ook wil ik de vrouw achter de administratie een pluimpje geven zij heeft mij heel goed geholpen.
 • Ruitenbeek milieutechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Hovenier in Deurne

  Gespecialiseerd in renovatie sloopwerken, hoveniers werkzaamheden. En straatwerkzaamheden. Altijd netjes te werk met vele jaren ervaring .snel beschikbaar op kort termijn

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zijn nog bezig,ziet er prima uit,goede prijs kwaliteit verhouding. Komen afspraken na,hovenier goede vakman. Geeft goede adviezen en denkt mee. Ben zéér tevreden een echte aanrader dit bedrijf. Mag bij mij het onderhoud blijven doen. Prima communicatie,snel en goed.
 • D.D bouw tuin & montage
  D.D bouw tuin & montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Hovenier in Deurne

  D.D bouw tuin & montage kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Sloopbedrijf klus in Nijmegen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Metaalbewerking, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met D.D bouw tuin & montage om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en goed geregeld
 • Gras en Tuin Quba
  Gras en Tuin Quba
  Beoordeling: 4.8 van 54.8573 reviews
  Hovenier in Deurne

  Gras en Tuin Quba is een jong klein bedrijf in Eindhoven, waardoor we snel kunnen schakelen en in staat zijn om zeer scherpe tarieven aan te bieden. Jakub Carba, eigenaar van Gras en Tuin Quba, heeft in de loop der jaren een passie ontwikkeld voor gras. Hij kan oprecht blij worden van een goed aangelegd gazon. Maar niet alleen dat. Een tevreden klant, dat maakt hem pas echt gelukkig! Door zijn jarenlange ervaring bij diverse bedrijven, zowel in Nederland als in Tsjechië, is hij op de hoogte van de laatste trends, heeft hij alle vakkennis in huis en weet hij waar de beste kwaliteit graszoden te verkrijgen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in graszoden leggen, maar we kunnen ook kunstgras leggen, schutting plaatsen, bomen verwijderen , bestrating en ander werk in de tuin uitvoeren.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Hele harde werkers. Goede eerlijke prijs. Aanrader!
 • Eco trees
  Eco trees
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Hovenier in Deurne

  Ecotrees is een bedrijf dat actief is in de boomverzorging. wij zijn gespecialiseerd in het klimmend snoeien en weghalen van bomen. Ook kunnen wij zorgen voor het afvoeren van het vrijkomende snoei en stamhout. Wij kunnen eventueel ook snoei afval versnipperen en stronken wegfrezen. Met vriendelijke groet, Ecotrees

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed werk afgeleverd.
 • B & K Onderhoud- en Schoonmaakbedrijf
  B & K Onderhoud- en Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Hovenier in Deurne

  bouw onderhoud-en schoonmaak

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima geholpen op vakkundige manier en in korte tijd
 • van Hoogstraten Boomverzorging B.V
  van Hoogstraten Boomverzorging B.V
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Hovenier in Deurne

  Van Hoogstraten Boomverzorging kan u van dienst zijn met de volgende werkzaamheden: • Snoeien van bomen • Rooien van bomen • Boomstronken frezen • Takhout versnipperen / hout kloven • Boomveiligheidscontrole en boomadvies • Kroonverankering • Verwijderen van processierupsen Ons team heeft ruime ervaring in de boomverzorger. Wij werken voor particulieren, hoveniers, aannemers en gemeente/provincie. We zijn European Treeworker (climbing) gecertificeerd door de Europese organisatie EAC. Wij zoeken altijd naar de meest gunstige manier van werken voor u als klant. Bij grotere klussen overwegen wij de inzet van hoogwerkers, kranen en andere grote machines, maar in bepaalde situaties is klimmen de beste uitkomst. Voor een afspraak voor advies of offerte voor uw bomen of meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Super snelle reactie kon de 2 dagen later al beginnen. Betrouwbaar en aardig, wij zijn er blij mee!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Deurne, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 252 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Deurne

Andere vakmensen in Deurne

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt