Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Venray

Op zoek naar hoveniers in Venray? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Venray

 • Jos Jacobs

  Hovenier in Venray

  Beoordeling: 4.8 van 54.8577 reviews

  Voor uw airco's en groenverzorging. Ik ben werkzaam in Split airco voorzieningen en boom en struik verzorging. Omdat deze beroepen allebei redelijk seizoensgebonden zijn is dit ideaal te combineren! Airco: Of het nu gaat om een nieuwe installatie of een standaard onderhoudsbeurt, voor deze klussen kunt u bij mij terecht. Omschrijf zo duidelijk mogelijk wat uw wensen of problemen zijn en ik zal reageren op uw advertentie om het zo snel mogelijk in orde te maken! Bomen onderhoud: Bomen snoeien kan niet altijd, het is belangrijk om dit in de juiste periode van het jaar te doen om zo gezonde bomen te behouden. Fruitbomen in de wintermaanden ( januari / februari / maart ) De leibomen en knotbomen, zoals de wilg, populier, es, eik en els kun je snoeien in de winter ( half oktober tot half maart ) Groenblijvende hagen zijn het hele jaar door te snoeien. Indien gewenst kan het tak en stamhout worden afgevoerd. Bomen kappen: Wil je een deel van de boom (bijvoorbeeld als deze overhangt naar de buren) of de gehele boom verwijderen dan kan dit het hele jaar door. Wel dien je in sommige gevallen een vergunning hiervoor nodig te hebben. Check dit van te voren bij je gemeente en voorkom een bekeuring! Stronken frezen: Na het kappen van de boom blijft er een vervelende stronk in de grond zitten. Deze kan worden weg gefreesd met behulp van een stronkenfrees. Hiermee word de stronk ongeveer 20cm onder het maaiveld weg gefreesd, genoeg om hierna opnieuw aan te planten of gras/bestrating te leggen. Zelf heb ik hiervoor een compacte frees die door de deur heen past en met het behulp van luchtbanden ook geen schade aanbrengt indien deze door jullie huis heen moet. Hagen verwijderen: Als je een haag verwijderd wilt hebben om later een schutting te plaatsen is het belangrijk dat de stronk volledig weg is. Ik gebruik hiervoor een stronkentrekker. Hiermee verwijder je de stronk volledig en kunnen er daarna makkelijk palen worden geboord. Om een scherpe prijs aan te kunnen bieden is het prettig om enkele foto's te ontvangen van jullie situatie.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Snel contact opgenomen. Snel en vakkundig alles uitgevoerd.
 • Janssen Uitsleepbedrijf

  Hovenier in Venray

  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews

  Beste allemaal willen jullie alleen reageren bij serieuze interesse omdat wij voor iedere reactie op advertentie moeten betalen. Wie zijn wij !! Uitsleepbedrijf Janssen is een eerlijke betrouwbare en ervaren bos en groen bedrijf in Noord-Limburg, met name op het gebied van bosbouw. Wij hebben verschillende diensten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Wij zijn 30 jaar geleden begonnen in de bosbouw en hebben gewerkt voor verschillende opdrachtgevers waaronder Staatsbosbeheer. Wat doet mijn bedrijf als groen voorziening: Haag snoeien, Snoeien en frezen van bomen, Grasmaaien, Onkruid verwijderen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Prima ervaring, goede communicatie en goede kwaliteit!
 • NT Schutting

  Hovenier in Venray

  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews

  Hallo, Ik ben al een aantal jaren werkzaam in het plaatsen van Hout/Beton schuttingen. Na een lange tijd voor een opdrachtgever gewerkt te hebben, is het nu echt daar om een eigen bedrijf te starten. Werkspot bied hier een goede mogelijkheid om daar een start in te maken. Er zijn een aantal foto's beschikbaar, waarin u kunt zien wat voor iets u kunt verwachten. Verder zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen van poorten. Zowel enkele als dubbele poorten plaatsen we. We plaatsen door heel 't land. Wat u kunt verwachten van ons is: Het plaatsen van de schutting en/of poorten. Garantie op hout/beton rot Plaatsing op korte termijn We zijn direct in contact met de klant, geen tussenpersoon. Kunnen de schutting inmeten daar waar nodig is. Er zijn mogelijkheden om de oude schutting te laten verwijderen en af te laten voeren. Prijs-Kwaliteitverhouding We horen graag van u en uiteraard is alles te bespreken. Neem gerust contact op

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Ik probeer al hele week contact te op te nemen en ze reageren niet. Ik wacht nog steeds op een offerte. Natuurlijk is niet meer nodig. Niet betrouwbaar genoeg om me te werken. Zo jammer dat geeft werkspot geen goed naam.
 • Schalk Tuinonderhoud Overloon

  Hovenier in Venray

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Hallo, Ik verricht tuinonderhoud in de omgeving; Overloon, Sint Anthonis, Boxmeer, Venray, Gemert, Deurne, Bakel... Denk hierbij aan tuin opschonen, hagen snoeien, onkruidbeheersing, periodiek onderhoud. Ik werk met hand-en motorgereedschap(pen). Mogelijkheid om tuinafval af te voeren met aanhanger. Ik werk graag bij mensen waar de koffie lekker smaakt. Met vriendelijke groet, Michiel Schalk

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Michiel is een hovenier waar je van op aan kunt. Netjes de heggen geknipt.
 • Montage & Klusbedrijf Gerwin Kuijpers

  Hovenier in Venray

  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews

  De werkzaamheden die ik verricht zijn het aanleggen van tuinen in de breedste zin van het woord, de bestraten van u oprit of terras, het plaatsen van een schutting is geen probleem voor me. Maar ook het leeg halen van u tuin of rooien van een boom ga ik niet uit de weg. Wij voeren alles na wens af. Ik kom altijd vooraf kijken en overleggen wat u wensen zijn, en maken een vaste prijs afspraak. Groetjes Gerwin

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Super werk afgeleverd Gerwin Kuijpers! Super Super Super!!!
 • Schuttingen van Soriano

  Hovenier in Venray

  Beoordeling: 4.7 van 54.7534 reviews

  Schuttingen van Soriano is een klein familie bedrijf en is al jaren specialist in het plaatsen en vervangen van schuttingen. Wij hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit en service, dat tegen een voordelige prijs. Schuttingen van Soriano staat voor 3 kernwaarden: 1) Kwaliteit 2) Garantie 3) Maatwerk 4) Service Kwaliteit  Schuttingen van Soriano vindt het erg belangrijk dat de kwaliteit van de schuttingen optimaal is, daarom werken wij alleen met de beste materialen en zijn wij iedere dag opzoek naar goede deals. Garantie Wij garanderen een goed opgeleverde schutting, wij gaan pas weg als u ons aangeeft helemaal tevreden te zijn. Zou er na oplevering toch nog iets niet naar wens zijn, kunt u dit binnen 72 bij ons kenbaar maken en zullen wij zonder extra kosten kijken naar een oplossing. Uiteraard komen wij na 72 uur ook graag eventuele ongemakken verhelpen dit is na 72 uur niet meer kosteloos. Daarnaast zijn wij overtuigd van onze goede kwaliteit en bieden wij 10 jaar garantie op hout- en betonrot. Maatwerk Van Schuttingen van Soriano mag u extra service verwachten. Heeft u bijvoorbeeld een andere afmeting van uw schutting nodig dan de standaard maten? Dan maakt  Schuttingen van Soriano dit mogelijk. Maak een omschrijving en situatieschets, geef duidelijk aan waar de andere maten en/of poorten moeten komen en bespreek dit. Schuttingen van Soriano zal er alles aan doen om uw droom schutting werkelijkheid te laten worden. Service Om onze kwaliteit, garantie en maatwerk te waarborgen, komen wij altijd na een tijdje terug om te kijken of alles nog naar wens is. Daarnaast is een afspraak op locatie ook mogelijk. Onze specialisten komen graag bij u thuis om samen met u uw wensen te bespreken, zodat wij uw droom kunnen waar maken! Een schutting voor iedere tuin!

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Keurige poort geplaatst
 • B. van de Looverbosch Voegwerken V.O.F.

  Hovenier in Venray

  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews

  Wij zijn een gespecialiseerd gevelrenovatiebedrijf en hanteren een no-nonsens mentaliteit. Wij verzorgen uw opdrachten van a tot z, zodat u nergens geen omkijken naar heeft, aan de hand van duidelijke afspraken doen wij u een passende maar vooral concurrerende offerte toekomen, zodat er op een later tijdstip geen onenigheden en of meerwerken kunnen ontstaan. We zijn in het bezit van alle eigen materialen We zijn voor alle risico's verzekerd We geven standaard 20 jaar schriftelijke garantie op ons voegwerk. De prijs van een gevelrenovatie is vooral afhankelijk van de hardheid van de oude voeg en Uw wensen. Derhalve verzoeken wij onze toekomstige opdrachtgevers dan ook om eerst een kijkafspraak te maken. We zijn al sinds 1984 werkzaam in de gevels en zijn sinds 1996 gevestigd als voegersbedrijf. Ook zijn wij actief in het verzorgen van een gevelinspectie. GEVELINSPECTIE Een gevelinspectie kan voor U duidelijkheid verschaffen m.b.t. wat er nu werkelijk met uw gevel gaande is en wat de mogelijkheden zijn m.b.t uw wensen tegenover het uit te voeren werk. Een gevelinspectie kan vaak leiden tot een goedkopere oplossing voor uw opdracht. Verder garanderen wij, dat U voor de door ons ingeschatte acceptabele aanneemsom de opdracht kan laten uitvoeren. Mocht U bepalen om de opdracht door ons laten uitvoeren dan worden de kosten van een gevelinspectie van de uiteindelijke factuur in mindering gebracht. Wij hopen op een goede toekomstige samenwerking. Met vriendelijke groet, Namens: B. van de Looverbosch Voegwerken V.O.F Berry en Shirley van de Looverbosch

  Laatste review:

  Gevel voegen -

  Prima uitgevoerd, het bedrijf dacht actief mee en had een goed inzicht in wat nodig was voor deze klus. Ook op extra wensen van ons (bekleden schoorsteen) werd snel en adequaat ingespeeld. Zelfs droevige familieomstandigheden leverden weinig vertraging op. We zijn er blij mee!
 • Penders Totaal Service

  Hovenier in Venray

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Penders Totaal Service is vooral werkzaam rondom Venray. De voornaamste werkzaamheden zijn timmerwerk, renovatiewerk en andere klussen in en rondom het huis.

  Laatste review:

  Proffesioneler, prijs/kwaliteit , vriendelijk je kan in alle vertrouwen de klus aan hem toevertrouwen !! Nu nog steeds profijt van mijn mooie voordeur !!
 • Tuhman dakbedekkingen

  Hovenier in Venray

  Beoordeling: 4.7 van 54.75103 reviews

  Welkom op onze Site, Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in provincie Limburg, Brabant- en Gelderland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Venray en in een straal van 50 km. Sinds 2009 is Tuhman Dakbedekkingen een begrip in de regio met meer dan 30 jaar ervaring in de branche. Onze diensten bestaan uit aanbouw, opbouw, daken, dakgoten, isolatie, dakkapellen- en dakramen in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in dakbedekkingen- dakkapellen en Terras overkappingen. Onze diensten: - Onderhoud van daken en reparaties - Platte Daken Bitumen en EPDM - Nieuwbouw en renovatie - Camera inspectie: -- het opsporen en herstellen van dak lekkages van binnen uit -- het opsporen en verhelpen van verstoppingen in de afwatering (riool) -- Schoorsteen kanalen inspecteren op scheuren of gebreken - Reinigen en schoonmaken van pannendaken ontmossen en impregneren - Schoorstenen impregneren, restaureren, herstellen - Schoonmaken, repareren en vernieuwen van dakgoten - Een 24/7 service - Dak Inspectie - Onderhoudscontracten op maat gemaakt voor U - Lood en Zinkwerken - Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar - Kwaliteit service en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak!!!!

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Tuhman is betrouwbaar, komt de afspraken na en levert gewoon goed werk.
 • Adventure & Altitude

  Hovenier in Venray

  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews

  Heeft u een plek die te hoog is om zelf te bereiken of laat u dat gewoon liever over aan een specialist? U kunt me met een gerust hart een klus laten klaren op hoogte: daken, bomen, gebouwen, masten etc. Het soort werk maakt me niet uit, ik zorg dat ik middels touwen (rope access) veilig de klus voor u klaar. Denk aan het snoeien van uw tuin, rooien van bomen, ophangen van een spandoek op een hoog gebouw, schoonmaakwerk op uw dak, constructiewerk aan het plafond in uw bedrijfshal, schilderwerk op hoogte etc. Neem gerust contact op wanneer u twijfelt of ik de klus voor u kan uitvoeren. adventure & altitude

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Lennert kwam met een nette prijs voor het verwijderen van 100 meter dode buxusheg. De communicatie verliep prima en exact op het afgesproken tijdstip was hij ter plaatse om de werkzaamheden te verrichten. Met behulp van een mini-graver was de heg rap verwijderd. Lennert heeft vervolgens eea afgevoerd en de tuin netjes achtergelaten. Lennert is een aardig persoon die ik zeker aanraad voor allerlei tuinwerkzaamheden.

Populaire lokale hoveniers in Venray

Andere vakmensen in Venray

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur