Vind Grondwerkers in Deurne

Op zoek naar Grondwerkers in Deurne? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Deurne

 • Gras en Tuin Quba
  Gras en Tuin Quba
  Beoordeling: 4.8 van 54.8597 reviews
  Grondwerker in Deurne

  Gras en Tuin Quba is een jong klein bedrijf in Eindhoven, waardoor we snel kunnen schakelen en in staat zijn om zeer scherpe tarieven aan te bieden. Jakub Carba, eigenaar van Gras en Tuin Quba, heeft in de loop der jaren een passie ontwikkeld voor gras. Hij kan oprecht blij worden van een goed aangelegd gazon. Maar niet alleen dat. Een tevreden klant, dat maakt hem pas echt gelukkig! Door zijn jarenlange ervaring bij diverse bedrijven, zowel in Nederland als in Tsjechië, is hij op de hoogte van de laatste trends, heeft hij alle vakkennis in huis en weet hij waar de beste kwaliteit graszoden te verkrijgen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in graszoden leggen, maar we kunnen ook kunstgras leggen, schutting plaatsen, bomen verwijderen , bestrating en ander werk in de tuin uitvoeren.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer tevreden over de diensten. Jakub is vriendelijk en komt zijn afspraken na! Het was een kleine klus, maar hij heeft ons daarmee enorm geholpen.
  Kom in contact
 • J.Cuppen grond- tuin- & sierstraatwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Grondwerker in Deurne

  Een goede dag Je kunt me bellen of mailen voor, grondwerk, beregening, straatwerk, Machine verhuur, kunststof rijplaten verhuur tijdelijke verharding, Het rooien en snoeien van hagen, struiken en bomen. Uitgraven van bouwput of aanbouw. Het aanleggen, repareren van rioolstelsel En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden. M.v.g. Jeroen Cuppen J.Cuppen Grond-Tuin- & Sierstraatwerk

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Beste prijs, snelle communicatie en snel geleverd. Alleen het ophalen ging moeizaam, waarschijnlijk omdat hij dit zelf ook had uitbesteedt. Maar gezien de prijs en snelle levering, gaan wij daar verder echt niet over klagen
  Kom in contact
 • Vaes Klus en Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Grondwerker in Deurne

  Mijn bedrijf is vooral gericht op klussen in en rondom huis . Regio Limburg en Brabant . Door jarenlang ervaring opgedaan bij kleine bouwonderneming. Waarbij wij zeggen gewoon nadenken en beginnen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snel, vriendelijk, vakkundig. Ik zou zeker weer gebruik maken van deze dienst.
  Kom in contact
 • Ekokreatie Tuinservice
  Ekokreatie Tuinservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Grondwerker in Deurne

  Johan van Dooren Johan is gespecialiseerd in Tuinwerk en Opruimservice en werkt bij grote klussen samen met duurzame en betrouwbare partners. In goed overleg met de opdrachtgever werkt Johan een gestructureerd plan uit. Het meedenken en dialoog is voor hem een voorwaarde en dat draagt bij aan het uiteindelijke resultaat. Ecologisch. Duurzaam. Hovenieren Als vakkundig en zelfstandig Hovenier kijkt Johan van Dooren graag naar de lange termijn. Hij houdt van een duurzame tuin die in de toekomst alleen maar mooier en sterker wordt en dit alles in harmonie met de bestaande natuur.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prettig. Komt afspraken na. Heeft goede ideeën. Werkt nauwkeurig. Tuinliefhebber in hart en nier. Prijs/kwaliteit in orde.
  Kom in contact
 • D van den Berg Grondwerken
  D van den Berg Grondwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Deurne

  D. v.d. Berg grondwerker is een bedrijf gespecialiseerd in het grondwerk met minigraver (3 ton) en midigraver (9 ton). Mini loader (2½ ton) Enkele werkzaamheden zijn: -uitgraven bouwput -uitgraven inrit -tuin spitten -aanpassen tuin -bomen en struiken rooien -uitgraven zwembad of vijver -aanbrengen halfverharding -sleuven graven beregening -bestrating -infiltratie systemen -riool -infra -gww -regie werk Wij werken voor particulieren en bedrijven

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snel en goed geholpen. Denkt mee in wat de mogelijkheden zijn
  Kom in contact
 • Mooren tuinonderhoud
  Mooren tuinonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Grondwerker in Deurne

  Mooren tuinonderhoud is een jong bedrijf actief in de groensector (hovenier) U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van het hoveniersvak. Ook voor klein grondverzet zit je bij ons aan het juiste adres. Remco heeft zelf tuin&landschapsinrichting gestuurd & beschikt over meerdere certificaten omtrent veilig werken met verschillende machines.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Laatst door Mooren de tuin laten doen, grond afgraven en nieuw gras. Goed en net werk afgeleverd en komt de afspraken na.
  Kom in contact
 • Berkers Tuinprojecten
  Berkers Tuinprojecten
  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews
  Grondwerker in Deurne

  Mijn naam is Frank Berkers eigenaar van Berkers tuinprojecten. Wij leggen complete tuinen aan van A tot Z. Alle voorkomende werkzaamheden die in de tuin gerealiseerd kunnen worden, realiseren wij. Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf, ik wil niet de goedkoopste zijn maar wel de beste in het uitvoeren van onze werkzaamheden. Wij leveren uitsluitend vakwerk, wij bieden garantie op het werk dat we afleveren en we geven 100% goede service. Mochten er problemen geven, lossen wij dit direct op. Wij denken 100% met onze klanten mee. Hierdoor hebben wij een tal van vaste klanten opgebouwd. Bij ons is afspraak = afspraak. Kan ik u ergens bij helpen? Wij staan vrijblijvend voor u klaar. Neem direct contact op met Berkers Tuinprojecten om je klus te bespreken, en een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Hou er aub rekening mee dat wij een professioneel hoveniersbedrijf zijn dat tevens lid is van de VHG (Koninklijke vereniging van hoveniers en groenvoorzieners) Wij leveren uitsluitend kwaliteit werk af.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Keurige offerte, maar toen het op uitvoerig aankwam op de lang van te voren afgesproken datum, werd de klus afgezegd. Zeer teleurstellend.
  Kom in contact
 • Minigraver verhuur Klomp
  Beoordeling: 4.9 van 54.95113 reviews
  Grondwerker in Deurne

  Minigraver verhuur Klomp is een eenmanszaak die vanaf 2010 actief is met minigravers in het grondwerk. In totaal ruim 9 jaar werkzaam met grondwerkzaamheden. Graag kom ik vrijblijvend de opdracht bezichtigen voor een exacte prijsopgaaf.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Binnen een dag geregeld. Top netjes zoals afgesproken. Aanrader!
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf Dijk in groen

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Deurne

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Sloopbedrijf in Deurne, dan kan Hoveniersbedrijf Dijk in groen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf Niels van Houts
  Hoveniersbedrijf Niels van Houts
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Grondwerker in Deurne

  Niels van Houts Hoveniers is gestart in 2013 met de aanleg en het onderhoud van tuinen. Als hoveniersbedrijf helpen wij u graag van ontwerp tot realisatie en onderhoud van uw tuinwensen. We hebben nog nooit op twee plaatsen dezelfde tuin gemaakt en dat maakt ons vak zo speciaal. Elk project is uniek en ieder heeft zijn eigen wensen. Omdat we trots willen zijn op onze tuinen, helpen we u graag naar ontwerp en aanleg met het onderhoud. Volg ons ook op Facebook en Instagram!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Goede communicatie en snel alles gerealiseerd! Wij zijn blij met onze nieuwe tuin!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Deurne, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 23 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Deurne

Andere vakmensen in Deurne

Vind vakmensen bij jou in de buurt