Vind stukadoors in Roelofarendsveen

Op zoek naar stukadoors in Roelofarendsveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Roelofarendsveen

 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.35121 reviews
  Stukadoor in Roelofarendsveen

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Fantastisch! Gister online en vandaag is de klus alweer gedaan! Goed resultaat. Ben vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Bij de volgende klus zal ik zeker als eerste weer aan Expert bouwbedrijf denken.
 • MvdWilden BOUW
  MvdWilden BOUW
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Stukadoor in Roelofarendsveen

  Een jongen ondernemer die met passie zijn werk wilt verrichten na 10 jaar in de bouw zou ik graag voor particulieren willen werken.

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Mitchell heeft bij mij een binnenmuur die open was gebroken en behandeld i.v.m. vocht weer dicht gestuct. Mitchell komt afspraken na, werkt zeer netjes en werkt lekker door. Het is niet meer te zien dat de muur open gebroken is geweest, ik ben zeer tevreden en kan Mitchell van harte aanbevelen.
 • Betaklussenbedrijf
  Betaklussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5543 reviews
  Stukadoor in Roelofarendsveen

  Stukadoor

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Binnen 1 dag na opdracht al met werkzaamheden begonnen. Kwam precies op tijd. Het was wel wat meer werk dan gedacht door alle extra hoeken. Prijs werd daarom ook wat hoger, maar dat is dan ook wel te verklaren. Resultaat, mooie strakke muren
 • At LEM
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Stukadoor in Roelofarendsveen

  Wij staan klaar voor u!

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Na vlot contact kwam Maro al snel om te overleggen. Hij kon dezelfde dag beginnen en binnen twee dagen stond er een nieuwe muur. De snelheid waarmee ze hebben geleverd is zeer te prijzen, de muur ziet er ook heel strak uit. Wel lieten ze beide dagen de boel niet zo netjes achter. Ik kan me voorstellen dat als ze even een bouwstofzuiger meenemen en die op hun apparatuur aansluiten het voor de klant minder opruimwerk oplevert. Ze hebben ook een stopcontact en lichtschakelaar geplaatst naar tevredenheid. Wel moet er nog een ander stopcontact gefixt worden, maar daarvoor komt Maro gelukkig nog terug. Wij zijn heel blij met onze nieuwe muur!
 • Tutma Stukadoors & Totaal Onderhoud
  Tutma Stukadoors & Totaal Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6535 reviews
  Stukadoor in Roelofarendsveen

  STRAKKER DAN UW VERWACHTING prijzen en bereken zelf wat het gaat kosten OF Bel voor meer informatie. Prijzen: Saus klaar (zeer gladde muren) Met materiaal--Saus klaar (zeer gladde muren): € 15,00p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Saus klaar (zeer gladde plafond): € 15,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte Zonder materiaal --Saus klaar (zeer gladde muren): € 13,00 p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Saus klaar (zeer gladde plafond): € 13,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte De stukprijzen zijn gebaseerd op: 1.Overal goed afplakken/afdekken 2.Voorstrijken met voorstrijker 3.Stuccen met KNAUF MP75 of Goldband 4.Sponzen/messen (5x herhalen) (zeer glad) 5.Vloer afplakken met stucloper (waterdicht) 6.Hoekprofielen 7.Goed laten drogen (minimaal 2 dagen) 8.Resultaat: Spiegelglad Latex spuiten of rollen : € 5;00 p/m2 per laag dikte, SchuurwerkMet materiaal Raapwerk De prijs voor raapwerkzaamheden verschillen tussen € 15,- p/m2 en € 20,- p/m2 .De prijs voor raapwerkzaamheden verschilt per opdracht. Voor een exacte prijs is het noodzakelijk om de klus te bezichtigen. Creëer nieuwe ruimtes in uw woning Wanneer u een nieuwe woning aankoopt dan kan het nog wel eens zo zijn dat niet alle ruimtes geheel naar uw zin zijn. Dit is eenvoudig op te lossen door sommige wanden weg te halen of juist toe te voegen. Daarmee creëert u nieuwe, grotere, of misschien wel kleinere ruimtes. DLM stukadoors en totaal onderhoud kijkt en denkt graag samen met u mee over de mogelijkheden. Met de beste materialen voor het plaatsen van nieuwe wanden zorgen wij ervoor dat uw woning weer als nieuw is en u kunt geniet van u eigen gekozen ruimtes. Uiteraard zorgen wij, indien gewenst, ook voor een strakke afwerking van de nieuwe ruimtes door middel van strak stucwerk, mooi tegelwerk of een prachtige laag nieuw schilderwerk. Professionele verlaagde plafonds en scheidingswanden DLM stukadoors en totaal onderhoud is het juiste adres om scheidingswanden te laten plaatsen en uw ruimtes te laten voorzien van een verlaagd plafond. Dat wordt gemaakt door middel van een metal stud constructie. Belangrijk!! Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren. Bij ons is het zo : Bent u niet tevreden dan hoeft u niet te betalen Wij zijn werkzaam in heel Nederland van maandag t/m zondag van 07:00 tot 22:00 (dus ook in de avonden) Voor meer informatie over onze prijzen, producten en diensten kunt u ons vinden via w w w. dlmbouw. nl Mohamed Bakhtiar DLM Bouw & Stukadoors B.V. Tutma Stukadoors & Totaal Onderhoud

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mohamed en zijn team gevraagd voor 2 opdrachten: stuken enkele kamers en spuitverven van trapgat en plafond in de woonkamer. Met het eindresultaat ben ik redelijk tevreden, maar ik vond het wel veel gedoe. Ten eerste zaten er na het spuitverven van het plafond vele bruine vlekken. Dat wilde ze met aanstippen weghalen, maar dat zag er niet uit. Uiteindelijk zijn ze teruggekomen en hebben opnieuw gespoten (top!) Meeste vlekken weg gekregen, goed genoeg voor ons omdat we bijna moesten verhuizen. Het trapgat zou gespoten worden, maar werd met de hand gerold; op zich niet erg, wel vreemd dat dit niet vooraf besproken werd. Het stukwerk is best okee, al kwam op sommige plekken het gaasband er doorheen en ik had meer schuurwerk dan gedacht. Tot slot: prijzen op werkspot zijn EX BTW! Dit was mij niet duidelijk. Conclusie: prijs-kwaliteit is goed (want betaalbaar!) en Mohamed wil alle problemen voor je oplossen. Dat is wat écht telt. 3 sterren (betekent gemiddeld) is in ons geval fair.
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.6 van 54.65243 reviews
  Stukadoor in Roelofarendsveen

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Pagina 2. Nadat hij bij mij klaar was heb ik hem gebeld en ik heb hem filmpje en foto's gestuurd van zijn verrichte werk aan mij woning. Het zag er niet uit en daarna afspraak gemaakt voor terugkeer. Waneer hij terug kwam ik heb hem duidelijk gemaakt dat hij moet niet weer afrafelen en moet gewoon netjes stuken en verven. Maar was weer een puinhoop gemaakt en daarna kreeg ik hem niet meer aan de lijn en hij wou niet meer luisteren. Ik heb ook de hoofdprijs betaald en zo is hij met mij omgegaan. Ik vind hem een ondankbare... . Ik heb hem heel netjes behandel. Ik hoop dat jij door deze review genoeg gewaardeerd bent. Denk en vraag 2 keer na voordat jij deze irritante mannetje in dienst wil nemen. Als jij denkt dat ik lieg kan je mij vragen om bewijs. Ik stuur alles via WhatsApp. Ik heb genoeg filmpje en foto's deze man. Hij is een oplichter.
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.5 van 54.55236 reviews
  Stukadoor in Roelofarendsveen

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Klus verliep zeer goed. Erg vriendelijke mensen. Alles netjes opgeleverd volgens afspraak en op tijd.
 • Creatief Stuc
  Creatief Stuc
  Beoordeling: 5 van 55572 reviews
  Stukadoor in Roelofarendsveen

  Ik heb hart voor de zaak en oog voor de perfectie!! Wij kunnen ook, indien gewenst, voorafgaand een afspraak met u maken om de werkplek te bezichtigen en uw wensen te bespreken. De voorrijkosten hiervoor bedraagt 100 euro. Deze wordt bij het uitvoeren van de opdracht verrekend met de totale kosten Ik hoop op een fijne samenwerking met u. LET OP: Voor opdrachten minder als 20m2, wordt er een dagprijs doorberekend van €400. (Voorrijkosten en materiaal inbegrepen) Met vriendelijke groet, Creatief stuc

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Afspraken worden nagekomen, snelle communicatie en daarnaast leveren zij vakwerk. Alles leveren zij schoon en netjes op. Kortom een aanrader!
 • JK Home and advice
  JK Home and advice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Stukadoor in Roelofarendsveen

  Mijn naam is Jeroen Knape en ik ben de eigenaar van JK Home and advice. JK Home and advice is een allround onderhoudsbedrijf voor diverse klussen en schilderwerken. Ik heb ruime ervaring met verschillende klussen zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten (VVE's en bedrijven). Wij werken uitsluitend met professionele materialen. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Lees ook onze reviews.

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  We needed to get window stickers removed in our office space, and Nander was able to dot he job quickly and perfectly. Communication was also good. We will keep him in mind for other projects around the office. Definitely recommend!
 • K.B.C. Mulder Stukadoorsbedrijf
  K.B.C. Mulder Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Stukadoor in Roelofarendsveen

  Mijn naam is Kevin Mulder. Sinds 7 jaar ben ik werkzaam als stukadoor en ik heb hier dan ook mijn passie in gevonden. Ik heb zowel de opleiding tot stukadoor gevolgd als meerdere cursussen om aan de wensen van de klant te kunnen blijven voldoen. Het kunnen voldoen aan alle wensen van de klant staat bij mij dan ook erg hoog in het vaandel. K.B.C. Mulder Stukadoorsbedrijf is een jong, groeiend bedrijf die vooral gericht is op het opleveren van geperfectioneerde werken. Hierbij wordt er altijd netjes gewerkt en gaan wij pas naar huis wanneer de klant voor 100% tevreden is. Elk project zal dan ook vakkundig worden afgerond. Om ons te onderscheiden van andere bedrijven zijn wij lid van de Noa en hebben we een mooi keurmerk voor stukadoors genaamd STUCKEUR.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zondag oproep geplaatst en dinsdag was mijn wandje gestukt. Kevin is prettig in de omgang, netjes en niet onbelangrijk heeft mooi werk afgeleverd.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Roelofarendsveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1173 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Roelofarendsveen

Andere vakmensen in Roelofarendsveen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur