Vind stratenmakers in Roelofarendsveen

Op zoek naar stratenmakers in Roelofarendsveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Roelofarendsveen

 • RS Bestratingen
  RS Bestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.65103 reviews
  Stratenmaker in Roelofarendsveen

  Welkom op het profiel van RS Bestratingen. Met mijn ervaring en expertise kan ik u een goed advies geven. Onze specialisaties zijn oa bestrating met alle steensoorten en onze ervaring hierin is ruim 26 jaar.hierop geven wij standaard een garantie.Wij staan voor een goede Prijs/kwaliteit verhouding en de klant-tevredenheid staat dan hoog in de vaandel. Wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Richard Schonewille

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super samenwerking. Niet alleen de planning van de klus, maar ook tijdens de uitvoering werd goed meegedacht. Fijne mensen om mee te werken. Erg tevreden!
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85112 reviews
  Stratenmaker in Roelofarendsveen

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Leek allemaal prima. Totdat hij zijn geld had. Heel slordig gewerkt. Afval achtergelaten. Zou hij paar dagen later ophalen...moet nog gebeuren. Heeft grind en grond op gemeentegrond gestort terwijl hij dit ook zou afvoeren. Kapotte tegels gebruikt terwijl er genoeg over waren. Slecht snijwerk. Tegels liggen er niet goed in. Voegwerk is mislukt. Rampzalige ervaring en meneer heeft mij nu geblokt. Geen contact mee te krijgen. Trap er niet in. Echt schandalig. Ik overweeg stappen te ondernemen. Update: Joey zegt nu de klus niet gedaan te hebben. Maar ik heb alle screenshots van onze overeenkomst. En zelfs de vraag van hem of ik een review wilde plaatsen. Toch Joey. Maar dat wilde je toch liever niet. De reden laat ik nog even in het midden....all about money. Je kunt echt niet ontkennen dat jij deze klus gedaan hebt. Heb nog een foto toegevoegd. En zo heb ik er meer.
 • AC Cardol klusbedrijf
  AC Cardol klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Roelofarendsveen

  AC Cardol klusbedrijf gevestigd in Lisse, gespecialiseerd in klussen in en om het huis. denk hierbij aan straatwerk, complete tuin aanleg tot aan een lamp installeren in de woonkamer.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De opdracht is professioneel en grondig uitgevoerd. Het communicatieverloop was aangenaam, met snelle reacties. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en deze werden nauwgezet nagekomen. Ik kan AC Cardol van harte aanbevelen.
 • TrilplaatHuren
  TrilplaatHuren
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stratenmaker in Roelofarendsveen

  Doordat wij een bekend verhuurbedrijf zijn bezitten wij ook enkele (mini-) Graafmachines en Grondverzetmachines die wij inclusief Bestuurder / Machinist inzetten voor werkzaamheden via Werkspot. Wij komen met de nieuwste machine en vakkundige machinist om uw klus uit te voeren. Dien uw klus in en wij zorgen voor een concurrerend tarief zonder in te leveren op kwaliteit van zowel de machines als de vakman. Wij doen o.a: - Uitgraven van tuinen - Bestrating tuinen - Graven van sleuven - Aanbrengen van zand - Verwijderen gras, bomen en of struiken En alle overige werkzaamheden met onze Graafmachine en andere grondverzetmachines.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Very well done!
 • Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews
  Stratenmaker in Roelofarendsveen
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  goede vakman, denkt mee hoe het resultaat nog beter is dan verwacht. kwam op tijd en heeft de klus afgemaakt foto's van voor en na de klus
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65168 reviews
  Stratenmaker in Roelofarendsveen

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Kwam alleen even kijken en heeft het gelijk opgelost ..Ik ben tevreden !!
 • R.D.A. Bestratingen
  R.D.A. Bestratingen
  Beoordeling: 4.3 van 54.3510 reviews
  Stratenmaker in Roelofarendsveen

  R.D.A.Bestratingen maakt van een tuin u tuin wij kunnen alles realiseren op t gebied van u tuin van bestrating tot schuttingen u roept wij draaien tegen scherpe prijzen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heeft prima kwaliteit geleverd bij aanleg van ons terras en pad. Reageert echter niet meer toen er later nog iets bijgesteld moest worden. Reken er dus niet op dat ze ooit terugkomen..Daarvoor hebben ze het waarschijnlijk te druk.....
 • PSM Bouw
  PSM Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7527 reviews
  Stratenmaker in Roelofarendsveen

  PSM Bouw kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Halfweg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met PSM Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Vriendelijke man, snel en betrouwbaar. Eigenlijk wat je hoopt te vinden op werkspot. Wij hadden een flinke sjouw klus met tegels uit de tuin. Pavel kon dezelfde dag nog komen en een dag later was alles weg.
 • Averink Boomverzorging
  Averink Boomverzorging
  Beoordeling: 4.8 van 54.8541 reviews
  Stratenmaker in Roelofarendsveen

  Averink Boomverzorging Specialist in klimmend snoeien en kappen van bomen. Ook voor tuinaanleg kunt u contact opnemen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Offerte werd uitgebracht volgens gevraagde opzet. Communicatie over opdracht en afspraak verliep soepel. Ruben is vriendelijk en correct. De boom is snel en veilig verwijderd, alle afval netjes verwijderd en de tuin netjes achtergelaten.
 • AA+ Klussen
  AA+ Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Stratenmaker in Roelofarendsveen

  Welkom bij AA Klussen Sierbestrating, tuinaanleg en meer!! We werken inmiddels een ruime tijd voor onszelf en het werkgebied is 40 km vanuit Haarlem. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u/jullie mee. Klussen die wij doen zijn onder andere: * Tuinaanleg bestrating aanleggen of verwijderen * Schutting plaatsen * Straat of muur schoonmaken met hogedrukreiniger Ga naar onze website u kunt daar een whatsapp (voorkeur) bericht sturen, een e-mail zenden, bellen voor een vrijblijvende afspraak of om uw vragen te beantwoorden. Op onze site vind u verder onze tuin make-overs, contactgegevens, reviews, een uitleg van onze diensten en portfolio. Team AA Klussen - Klussen met klinkers! KvK nr: 72272546

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bestrating op oprit mooi gedaan en goede communicatie

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Roelofarendsveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 230 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Roelofarendsveen

Andere vakmensen in Roelofarendsveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt