Vind stukadoors in Bleiswijk

Op zoek naar stukadoors in Bleiswijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Bleiswijk

 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65316 reviews
  Stukadoor in Bleiswijk

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed werk geleverd. Vriendelijke mensen. En een snelle service.
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9574 reviews
  Stukadoor in Bleiswijk

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Was een spoedklus en is netjes en naar wens gedaan. Kwamen ook netjes op tijd.
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75284 reviews
  Stukadoor in Bleiswijk

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De communicatie was goed en snel, daardoor was de klus binnen no-time gepland. Toen de klus op mijn vraag wellicht nog eerder kon dacht Öz-is mee en was flexibel. Binnen een ochtend was onze muur helemaal klaar, super glad en recht! Tevens initieerde hij zelf nog wat kleine reparaties aan een andere muur te doen, die een scheur had. Super tevreden met het eindresultaat en verloop :)
 • Gulmercan
  Gulmercan
  Beoordeling: 4.7 van 54.75166 reviews
  Stukadoor in Bleiswijk

  Welkom op Stukadoorsbedrijf Gulmercan Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de bouw! Hoe werken wij graag? Duidelijke prijzen, Altijd op afspraken, Rechte wanden & plafonds en Ervarende stukadoors . Wij werken graag met u voor de beste kwalitijd en voor de beste resultaat. Onze werkzaamheden zijn: -Gipsplaat werkzaamheid plafond verlaagd en isolatie,Koofmaken,plafond plaatsen,Stukadoor,Schilder,Timmerwerk, Sloop werk. Voor meer info kunt u met ons contact opnemen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Hebben zeer netjes werk afgeleverd en ook geen rotzooi achtergelaten. Aanrader! Bedankt!
 • Günay Stukadoorbedrijf
  Günay Stukadoorbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55539 reviews
  Stukadoor in Bleiswijk

  Zoekt u een Ervaren Stukadoor die goed,Snel,Vakkundig en niet te duur tegen een aangename prijs Werk Gespecialiseerd in het Stucwerk Voor Binnen en Buiten

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top vakmannen! Super klus geleverd bij mij in Monster. Begon met 1 kleine klusje. Hierna nog twee klussen gegeven en 4e komt er ook aan. Ontzettend tevreden over Günay en zijn mannen.
 • UF Klussenbedrijf
  UF Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Stukadoor in Bleiswijk

  KvK - 76007111 LET OP!!! LET OP!!! graag ons alleen toevoegen aan de selectie als u echt geintereseerd bent in onze diensten dat inverband met de lid kosten voor werkspot !!! Stukadoor UF Klussenbedrijf *Uitsluitend kwalitatief hoogstaand materiaal! * Uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden! *Bent u op zoek naar een stukadoor die snel en kwaliteit kan stuken dan bent u op bij ons op het juiste adres. *Wilt u uw huis netjes en schoon blijft u ben op juiste adres! *Vakbekwaam personeel.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top werk geleverd door de mannen, erg bekwaam en vriendelijk. Ze denken mee en doen er alles aan om je tevreden te stellen. Zeer aanbevolen, je komt zulke bedrijven zelden tegen.
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75247 reviews
  Stukadoor in Bleiswijk

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Een aantal weken geleden heeft Nazif een klus bij ons gedaan in Den Bosch en dat verliep heel soepel. Het contact was snel gemaakt en hij kon al op korte termijn beginnen. Zijn prijs was marktconform en hij heeft heel mooi werk geleverd. Het was ook opvallend dat hij heel netjes werkt, de stucloper was zelfs nog zo schoon dat ik hem kon laten liggen voor het schilderen. Kortom: goed werk - heel tevreden!
 • Amulet Huis
  Amulet Huis
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Bleiswijk

  Amulet Huis kan je helpen met je Stukadoor klus in Schiedam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Amulet Huis om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed werk geleverd. Duidelijke afspraken. Prijs was prima. Zeer tevreden over het eindresultaat en zeker een aanrader.
 • Nadev Bouw
  Nadev Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9587 reviews
  Stukadoor in Bleiswijk

  LET OP!!! LET OP!!! graag ons alleen toevoegen aan de selectie als u echt geintereseerd bent in onze diensten dat inverband met de lid kosten voor werkspot !!! Stukadoor Nadev Bouw *Uitsluitend kwalitatief hoogstaand materiaal! * Uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden! *Bent u op zoek naar een stukadoor die snel en kwaliteit kan stuken dan bent u op bij ons op het juiste adres. *Wilt u uw huis netjes en schoon blijft u ben op juiste adres! *Vakbekwaam personeel. * Minimaal 5 jaar garantie op het stucwerk!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Hele fijne en zorgvuldige communicatie, afspraak was snel gemaakt. De t wee wanden zien er super uit, en alles netjes achtergelaten. Helemaal tevreden, dankjewel!
 • Armin Stukadoor
  Armin Stukadoor
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stukadoor in Bleiswijk

  Armin Stukadoor kan je helpen met je Stukadoor klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Armin Stukadoor om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen Stukadoor en schilderen muur en door en ramen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vakkundig uitgevoerd en vriendelijke man. Staat voor zijn werk en heeft zijn gereedschap en materialen op orde.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Bleiswijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1299 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Bleiswijk

Andere vakmensen in Bleiswijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt