Vind aannemers in Bleiswijk

Op zoek naar aannemers in Bleiswijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Bleiswijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 599 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Bleiswijk

 • S.V.M. bouw & renovatie
  S.V.M. bouw & renovatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6577 reviews
  Aannemer in Bleiswijk

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Jose van S.V.M. bouw & renovatie, inmiddels heb ik al aantal jaar ervaring in bouw. Onze voornaamste werk op het moment is badkamer renovaties en ook kunnen wij werkzaamheden voor u verrichten. Onze werkzaamheden: - Specialist in Badkamers - Loodgieter - Stucen - Sloop - Vloeren - Schilderwerk - Specialist in bestrating Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. De klant staat bij ons centraal, wij luisteren naar uw wensen en doen alles in overleg. De betaling is bij ons achteraf. Wij leveren goed werk met garantie en gaan pas weg als u tevreden bent. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. S.V.M. bouw & renovatie

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Erg goede ervaring met SVM! Communicatie met projectbegeleider was erg goed en continue doorlopend tijdens het proces, alle aanpassingen werden direct opgepakt (want in praktijk zijn zaken toch altijd net even anders). Ze stellen zich ook erg flexibel op. Zo is ons meubelkast vertraagd en ze komen speciaal terug om die alsnog te plaatsen. Kwaliteit is erg goed, we hadden een tegelplan maar teggelzetter kwam met suggesties waardoor het nog mooier is geworden. Al met al erg tevreden! Wij bellen José en zijn team zeker weer in de toekomst.
 • HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf
  HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85138 reviews
  Aannemer in Bleiswijk

  Hallo, mijn naam is Harry Verbeucken. Ik ben sinds begin 2016 mijn eigen bedrijf HVB schoonmaak en onderhoudsbedrijf gestart waar ik tot heden heel tevreden over ben . Ik heb voorheen in dezelfde branche gewerkt waardoor ik inmiddels 8 jaar ervaring heb . Mijn focus ligt grotendeels op de schoonmaakwerkzaamheden en reparaties van pannen en bitumen daken. Dit varieert enorm van het reinigen van u dakgoot tot het gehele dak , van het vervangen van enkele pannen tot een geheel nieuw dak.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snelle reactie en duidelijke offerte voor de klus. Prettig contact en denkt goed mee bij uitvoeren van de klus. Tevreden over het resultaat. Nog even afwachten op een flinke regenbui of dit de problemen heeft verholpen. Heb er vertrouwen in.
 • Drl bedrijf
  Drl bedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Aannemer in Bleiswijk

  Over onze medewerkers 10 jaar ervaring in de bouw sector gebruiken we het om klanten tevreden te stellen. Installatiebedrijf, Stukadoor, Klusbedrijf, Sloopbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist Bouwen, verbouwen en decoratie (ontwerp en uitvoeren ), sloopwerk algemeen, Ontzorgen heeft drl bedrijf vakmannen in dienst die u werkzaamheden naar tevredenheid kunnen uitvoeren. Snelheid, scherpe prijs, hoogkwaliteit

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Wij zijn heel blij mee met hun werk. Het was alles netjes ,ik raad het aan
 • Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan
  Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Aannemer in Bleiswijk

  Welkom op het profiel van Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan. Wij hebben al jaren ervaring met totaal renovaties, verbouwing en onderhoud van panden en woningen van particuliere opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij voldoende ervaring in diverse vakgebieden. Kort en krachtig kunnen wij van A tot Z alle werkzaamheden uitvoeren, hierdoor is geen enkele klus voor ons te groot of te klein. Wij zijn kwalitatief werkzaam en wij bieden ook garantie op onze werkzaamheden. Wij werken ook alleen volgens bouwbesluit regelgeving. De werkzaamheden waarmee wij onder andere in gespecialiseerd zijn: - Timmerwerk - Schilderswerk - Kozijnen plaatsen - Deuren plaatsen - Sloten en beslag vernieuwen - Geisoleerde plafonds en wanden plaatsen - Stucadoorswerk - Plaatsen van neut, plinten, koplat en vensterbanken - Afbouw aftimmerwerk - Loodgieterswerk - Badkamers - Totale woning renovatie! Een offerte kunt u altijd vrijblijvend bij ons aanvragen op ons website er komt dan eerst iemand langs om te kijken voor een exacte prijs opgaven. Als er vragen zijn kunt uw gerust contact opnemen met ons. Vriendelijke groeten Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

  Laatste review:

  Vliering plaatsen of renoveren -

  Klus verlaagd plafond (+/- 45m2) Communicatie: direct, professioneel, meedenkend. Kaygan stond dag en nacht voor ons klaar. Klus zelf: Kaygan en zijn kompanen gingen efficiënt en hard aan het werk, in 3 dagen zat het plafond middels een prachtige metalen constructie, erin. De stukadoors waarmee hij samenwerkt, die een dag later kwamen, waren ook de vriendelijkheid zelve. Wij hadden niet voor de meest ideale werkomstandigheden gezorgd en qua communicatie kon het van onze kant een stuk duidelijker, knap hoe flexibel Kaygan en zijn team daarmee omgingen. Toen achteraf bleek dat wij (zonder dat we dit wisten) per ongeluk 100 euro teveel hadden betaald, meldde Kaygan dit direct en stortte hij dit gelijk terug, Goudeerlijk.
 • Vilayo
  Vilayo
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Aannemer in Bleiswijk

  Vilayo is een ervaren aannemer bedrijf gevestigd in Rotterdam. Wij voeren al uw klussen op een snelle en vakkundige wijze uit. Doordat we meerdere werknemers hebben met ieder zijn eigen expertise zijn we breed inzetbaar voor allerlei werkzaamheden. Onze vakgebieden resulteren zich in: * Onderhoud en renovatie * Cinewall, koof, plafondverlaging * Stucwerk en spachtelputz * Schilderwerkzaamheden * Vloer egalisatie * Loodgieters werkzaamheden * Tuin * Sloopwerkzaamheden Neem contact op voor alle mogelijkheden en de zeer scherpe prijzen.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Vilayo is een bedrijf dat heel veel mogelijk maakt. We hadden een verbouwing van onze veel te kleine zolder, al jarenlang verwaarloosd en niet in gebruik. Zij hebben met ons mee gedacht en ze hebben het weten om te bouwen tot prachtige slaapkamers waar onze kinderen met alle plezier in zullen vertoeven. Bedankt Vilayo
 • NG Bouw
  NG Bouw
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Aannemer in Bleiswijk

  NG bouw is een kleinschalige aannemer in Rotterdam met ruim 20 jaar ervaring in de bouw. We helpen u graag met al uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatiewerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Bij een verbouwing of renovatie komt heel wat te kijken. Sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, schilderwerk, installatiewerk en zo meer. Maak je geen zorgen, wij coördineren en regelen alles voor je.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Wij waren en zijn dolblij met de volledige verbouwing die Nedim en zijn mensen bij ons hebben uitgevoerd. In een periode van zeven weken een volledige badkamer, toilet, kamers samengevoegd stucwerk voor wanden en plafons in het hele huis, verfwerkzaamheden, cinewall, inbouwkast, elektriciteitswerkzaamheden, tegels keuken en hal, vloerverwarming enz, niks was te veel. Met name de korte lijntjes met Nedim en de vriendelijkheid (ook van de medewerkers) zijn als zeer prettig ervaren en daarnaast natuurlijk ook de kwaliteit van het werk die top is. Ik kan niet anders zeggen dat de verhalen over bepaalde slechte aannemers voor Nedim totaal niet gelden. Wij mogen ons gelukkig prijzen!!
 • I.K. Raev
  I.K. Raev
  Beoordeling: 3.9 van 53.9515 reviews
  Aannemer in Bleiswijk

  Hello, my company deals with major home renovations in the Netherlands. We have a team of 20 professionals in several fields. 1 group of masters of masonry and building walls with any kind of material. 1 group of putty and plaster. 1 group of waterproofing. The boys are experienced and speak several languages.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Het was best een grote opdracht die ze op korte termijn hebben kunnen uitvoeren. Communicatie ging wat moeilijker omdat de mannen van Ivan (op 1 na) geen Engels spreken, maar daarin probeerde Ivan goed te ondersteunen. Ze dachten ook echt mee. Als ik ga mierenneuken zie ik qua afwerking wel dingen die we zelf anders zouden hebben gedaan. Daarbij kan ik die dingen niet zelf en was het nou eenmaal een grote klus, met niet heel veel tijd! Tijdens een gekke hittegolf: dat ook nog! Dus zijn we zeker tevreden!
 • RiPa Sloopwerken
  RiPa Sloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75175 reviews
  Aannemer in Bleiswijk

  Hallo, Ik ben Johan Hensen. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk Renovatie sloopwerkzaamheden. U kunt ook bij mij terecht voor betonboringen, zagen van trapgaten, muur- en kozijnsparingen en infrezen van bijv. electriciteits- waterleidingen. Na gedane werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten en opgeruimd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Snel gehandeld en de klus naar behoren uitgevoerd!
 • Van Yperen Onderhoud
  Van Yperen Onderhoud
  Beoordeling: 4.3 van 54.35162 reviews
  Aannemer in Bleiswijk

  Geachte aanbieders, Van Yperen Onderhoud is een dynamisch bedrijf wat werkt met verschillende vaklieden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit totale gevelrenovatie, restauratie ornamenten, schilderwerk, metselwerk en timmerwerk. Ook op het gebied van heien en funderen hebben wij de juiste vaklieden in huis. Bij alle werkzaamheden bieden wij 100% garantie. Indien gewenst komen wij graag bij u langs voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte. Mvg Van Yperen Onderhoud.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Van een betonnen latei naar een stalen latei, dit wist ik van te voren niet, het ziet er wel netjes uit. Alles keurig netjes achter gelaten. Ton en collega waren wel erg aanwezig. Berichtje voor Ton. Ton de muur die er bij mij uit moest was géén dragende muur.
 • Ero Onderhoud
  Ero Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6550 reviews
  Aannemer in Bleiswijk

  Wij hebben veel ervaring onze kwaliteit is onze garantie en wij houden onze klanten altijd tevreden!

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Ergun (Ero Onderhoud) heeft samen met zijn broer en overig team onze zolder opgeknapt. Hij heeft eerst alles netjes afgeplakt in huis en is daarna begonnen met de werkzaamheden. De werkzaamheden bestonden uit het plaatsen van tussenwanden, kozijnen+deuren, nieuwe deurtjes bij de dakschotten, een nieuw dakraam en een nieuwe radiator. Ook heeft hij de gehele zolder gestuukt. Ik ben tevreden over het resultaat. Ergun denkt goed met je mee en doet zijn best om alles netjes af te werken.

Populaire lokale aannemers in Bleiswijk

Andere vakmensen in Bleiswijk

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur