Vind dakspecialisten in Zwaanshoek

Op zoek naar dakspecialisten in Zwaanshoek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Zwaanshoek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 244 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Zwaanshoek

 • De Veger Dak- en Schoorsteenonderhoud

  Dakspecialist in Zwaanshoek

  Beoordeling: 4.6 van 54.6579 reviews

  Geachte opdrachtgever, Welkom op het bedrijfsprofiel van De Veger. Mijn naam is Roman en zit al ruim 20 jaar in het vak. Ik ben op mijn 18de begonnen en ben uiteindelijk in 2008 voor mezelf begonnen. Ik heb een landelijk werkend bedrijf en ben werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Ik heb me gespecialiseerd in o.a.: ∎ Vegen en reinigen van rook- en ventilatiekanalen ∎ Dak- en dakgootreiniging ∎ Reparatie van dak, schoorsteen en dakgoten ∎ Aanleg van rookkanalen ∎ Dakinspectie ∎ Nesten verwijderen ∎ Lood- en zinkreparaties ∎ Voeg- en metselwerken van de schoorsteen Met vriendelijke groet, Roman Pattiruhu

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Uitstekende vakman. Denkt mee en levert mooi werk af.
 • Safe Dakonderhoud

  Dakspecialist in Zwaanshoek

  Beoordeling: 4.7 van 54.7576 reviews

  Safe Dakonderhoud is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Prima gasten, kwamen al de dag na het eerste contact voor reparatie van mijn dak. Duidelijk in de communicatie en vlotte service. Er werden foto,s genomen van voor en na de reparatie, die gedeeld werden met mij. Prima aan te bevelen
 • Dakdekkersbedrijf Déka Dak

  Dakspecialist in Zwaanshoek

  Beoordeling: 4.8 van 54.8570 reviews

  Dakdekkersbedrijf Dékadak, is gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden o.a bitumendaken,shinglesdaken,zinkwerk,goten e.t.c. loodwerk,pannendaken,alle voorkomende dakwerkzaamheden. bel voor een vrijblijvende offerte,ik kom graag langs voor gratis advies. 10 jaar garantie op al u dakwerkzaamheden,geen voorrijkosten. ruim 35 jaar ervaring. Elders een offerte? vergelijken is zeker de moeite waard.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Fijn zaken doen, punctueel, netjes, vriendelijk en goede kwaliteit.
 • Installatiebedrijf Vosse B.V.

  Dakspecialist in Zwaanshoek

  Beoordeling: 3.8 van 53.85163 reviews

  Al meer dan 80 jaar bestaat ons bedrijf en daar zijn wij erg trots op. In de loop der jaren is dit bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is; betrouwbaar, professioneel, innovatief en nog steeds dynamisch. Onze goed opgeleide en enthousiaste medewerkers werken iedere dag met veel plezier aan en met onze producten en staan garant voor een perfecte installatie waar u jarenlang veel plezier aan zult beleven. Wij werken met gerenommeerde merken. Uiteraard zijn wij aangesloten bij Uneto-VNI welke u als klant extra zekerheden en garantie geeft. Wij nodigen u van harte in onze showrooms uit of u kunt een afspraak maken met een van onze specialisten die bij u thuis vrijblijvend advies kunt geven. Of het nu gaat over CV ketels, loodgieterswerk of dakbedekkingen.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Is NIET uitgevoerd, bedrijf afgezegd.
 • PESEDA

  Dakspecialist in Zwaanshoek

  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews

  PeSeDa is een oer Hollands Haarlems bedrijf dat als sinds de jaren negentig actief is in de regio Kennemerland. Alle bouw- en verbouwwerkzaamheden kunnen door PeSeDa worden aangenomen. Geen enkele klus is te groot of te klein.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Het is een hele andere klus geworden mede door het fijne vooruit denken van Peter. We zijn erg blij met het werk dat Peter heeft verricht! Hij heeft de wasmachine en droger aansluiting aangelegd op de tweede verdieping. Daarna heeft hij op de begane grond het oude hok van wasmachine en droger weggehaald, de muren netjes hersteld, de trap dicht gemaakt en de oude keuken verwijderd en alles klaar gemaakt voor de nieuwe keuken. Dit alles zeer netjes. Ik raad Peter zeker aan!
 • Dak en vastgoed onderhoud GMK

  Dakspecialist in Zwaanshoek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews

  Welkom op de pagina van Dak en Vastgoed Onderhoud GMK! Wij zijn gespecialiseerd in dakreparatie's, renovaties en nieuwbouw Projecten. Lekkage? Spoedaanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 24 uursservice zorgt ervoor dat wij u altijd op korte termijn een oplossing kunnen bieden. Wij brengen de verwachtingen van onze klanten in kaart en geven een duurzame passende oplossing voor uw klus. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vakmensen die jarenlang ervaring hebben. De specialisaties zijn o.a. het leveren en aanbrengen van Bitumen, Epdm en Pannen daken. Maar ook het vernieuwen van lood en zink. Goed om te weten; Het materiaal dat wij gebruiken behoort tot de A klasse producten, dit zorgt voor een perfect eindresultaat. Daarnaast geven wij een garantie van minimaal 10 jaar op al onze projecten. Het doel is u zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij leggen de lat hoog en streven naar het beste eindresultaat. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig; transparantie, goede communicatie en duidelijke afspraken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u verder te helpen. Dak en vastgoed onderhoud GKM uw specialist voor alle klussen in en rondom uw huis.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  GMK reageerde snel op de opdracht en op basis van de aangeleverde informatie en foto's (via WhatsApp) was voor hen duidelijk wat er gedaan moest worden. Ze zijn snel beschikbaar en de werkzaamheden zijn vlot en netjes uitgevoerd. Ook denkt GMK graag mee met andere vraagstukken op het gebied van dakbedekking. Achteraf heb ik een nette factuur ontvangen die overeenkomt met de vooraf besproken werkzaamheden.
 • CC BOUW

  Dakspecialist in Zwaanshoek

  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews

  Aannemer

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Afgelopen maandag kwamen de medewerkers van CC bouw langs. Iets later dan afgesproken maar vooraf netjes gebeld. Twee kunststof dakramen vakkundig geplaatst en het afval meegenomen. Netjes gewerkt. Mooi resultaat en prima uitleg over de werking. Net contact vooraf en duidelijk omschreven wat eea kost. Geen geouwehoer met ex btw prijzen naar een particulier zoals regelmatig voorkomt hier op werkspot. Ik zou dit bedrijf zo weer inhuren.
 • Kampinga Projects Support

  Dakspecialist in Zwaanshoek

  Nog geen reviews

  Ik help al 20 jaar klanten met uiteenlopende hulpvragen ín en buiten huis. Voornamelijk consumenten maar ook bedrijven en VVE's die omhoog zitten met een klus. Bij mijn klanten scoor ik altijd veel waardering. Prijs en kwaliteit kloppen gewoon. Ik woon in de omgeving en zorg altijd voor uitstekende service ná de klus. Ik denk ook graag mee en adviseer de klant met mijn jarenlange ervaring op het gebied van uitvoering, materiaal en alternatieven. Mijn ervaring is breed. Voor grotere klussen beschik ik over een betrouwbaar netwerk van hulptroepen. Mijn materialen haal ik altijd bij de professionele bouwmarkten.

 • Loodgietersbedrijf Juffermans

  Dakspecialist in Zwaanshoek

  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews

  Graag zou ik mijzelf even willen voorstellen, mijn naam is Ron Juffermans. Ik ben allround loodgieter en 55 jaar jong. Ik ben als loodgieter werkzaam vanaf mijn 25 ste,en dus al 30 jaar in het vakinmiddels run ik sinds jaren mijn eigen loodgietersbedrijf,voorheen als werknemer van een loodgietersbedrijf dat het onderhoud bij V&D en La Place verzorgde, zowel dak-,zink- &loodwerk, watervoorziening, sanitair & riool. Ook heb ik veel in opdracht gewerkt voor dakdekkersbedrijf Wildschut. Momenteel werk ik samen met een allround timmerman, om uw wens in vervulling te brengen.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Aardige man, komt afspraken na, werkt goed door, nieuwe dakgoot zit er goed in, net werk. Kon snel komen. Kortom: wat ik hoopte.
 • Nouris Loodgieter en Installatiewerken

  Dakspecialist in Zwaanshoek

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  In 1972 begon vader Henk Nouris het loodgietersbedrijf dat snel uitgroeide tot een toonaangevend installatie-, bouw-, keuken- en badkamerbedrijf in de regio en ver daar buiten. Marcel Nouris, de jongste zoon van Henk, leerde het vak van jongs af aan en werkte zich op tot drijvende kracht achter de bouw- en installatietak van het bedrijf. Het nieuwe Nouris In 2010 is Marcel Nouris gestart met Nouris Bouw & Installatiebedrijf, om zo de activiteiten waar vader Henk zo bekend om stond te continueren. Echter het nieuwe Nouris Bouw- & Installatiebedrijf legt zijn focus volledig op de volgende werkzaamheden: Installatiewerk Gas, Cv, Sanitair, Elektra, Riolering, Water, Badkamers, Toilet, Keukens, enz. Dakbedekking Zinkwerk, Goten, Pannendaken, Dakisolatie, Platte daken, Bitumdaken, (Bitumineuze dakbedekkingen), Koper- en Loodwerk enz. Verbouwing Renovatie woningen, Badkamers, Keukens, Kozijnen, Dakkapellen, Uitbouw woningen, Timmerwerk enz.

  Laatste review:

  Vanaf het eerste moment tot de uiteindelijke oplevering is het contact ontzettend goed verlopen! Op de begane grond is 2,5 meter uitgebouwd, het hele huis is volledig gemoderniseerd, er zijn dakkapellen en nieuwe kozijnen geplaatst en alles is uiteindelijk tot in de puntjes afgewerkt volgens een strak werkschema. Goede duidelijke communicatie is een van hun zeer sterke punten! Er wordt heel snel en goed geschakeld. Ze geven je het gevoel dat je de enige klant bent, terwijl dit absoluut niet het geval is. Hele prettige mensen, zeer vakbekwaam. Er wordt altijd tijd gemaakt om alles rustig door te nemen. De offerte was tot in de puntjes uitgewerkt en daardoor geen verrassingen achteraf. Een zeer prettige manier van werken. Als er al verbeterpunten waren, dan werden die direct opgepakt. Wij hebben een zeer positieve ervaring met Nouris. Er wordt meegedacht, hard gewerkt en aan het eind van de dag is het altijd opgeruimd. Echt een aanrader met prachtig resultaat!

Populaire lokale dakspecialisten in Zwaanshoek

Andere vakmensen in Zwaanshoek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur