Vind tegelzetters in Zwaanshoek

Op zoek naar tegelzetters in Zwaanshoek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Zwaanshoek

 • Mark Diependaal
  Mark Diependaal
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tegelzetter in Zwaanshoek

  Zoek je een vakman voor de volgende klussen? - Badkamer renoveren - Toilet renoveren? - Tegels zetten - Reparaties en werkzaamheden aan waterleiding en riolering - Kleine verbouwingen (extra wand, kamer, vliering etc) Ik ben Mark Diependaal en werk in Hoofddorp en omgeving. Ik garandeer je een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap. Stuur mij een bericht met zoveel mogelijk informatie en foto's. Dan zorg ik snel voor een duidelijke offerte.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Nog niet gestart
 • Koch Creations
  Koch Creations
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tegelzetter in Zwaanshoek

  Ben je op zoek naar een Interieurbouwer of Klusbedrijf? Dan kun je in Hoofddorp en omstreken bij Koch Creations terecht voor echt vakwerk. Ik maak graag tafels, kasten, kastjes, (media)wanden, wandplanken en andere interieuronderdelen, bij voorkeur van hout op een creatieve manier. Hierbij denk ik graag mee met de wensen die er zijn en maak een duidelijke prijsopgave vooraf. Ik maak graag moois en kom dat graag laten zien. Daarnaast kan ik ook prima een binnendeur plaatsen of vervangen, een trap renoveren, laminaat leggen, plinten plaatsen of vervangen, een (houten) vloer repareren, schutting of hek plaatsen... en nog veel meer klussen. Laat mij weten welke klus je voor ogen hebt en we zoeken samen de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Snel en accuraat werk geleverd naar wens. Hij is meedenkend en flexibel.
 • Nadergas B.V.
  Nadergas B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in Zwaanshoek

  Wij zijn een loodgietersbedrijf die al meer dan 10 jaar actief is in de metropool regio Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van alle typen vloerverwarming, waaronder infrezen, draadmatten, tackerplaten en noppenplaten. Wij leveren, plaatsen en frezen ook in fermacell. Wij gebruiken uitsluitend materialen van "Robot Climate", wegens de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van deze producten. Wij hebben ook een nauwe band met Robot en kunnen ook verlegplannen leveren voor grotere projecten, mits de opdrachtgever daar interesse in heeft.

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  Nette vooropname en goede uitvoering. Komt afspraken goed na.
 • Salhi klusProjecten
  Salhi klusProjecten
  Beoordeling: 4.4 van 54.4567 reviews
  Tegelzetter in Zwaanshoek

  Kunt u op korte termijn geen betrouwbare & kundige aannemer vinden? Wij hebben vrijwel onbeperkte capaciteit om projecten per direct aan te nemen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Salhi was altijd zeer goed bereikbaar, dacht mee en heeft vakkundig getegeld. Ik ben zeer tevredenen en raad hem zeker aan!
 • Bst Nederland
  Bst Nederland
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Tegelzetter in Zwaanshoek

  Wij zijn een klein bedrijf met goede gemotiveerde medewerkers die alle klussen in en om het huis voor u doen wij werken netjes snel en met garantie wij werken uitsluitend met goed materiaal Van sloop tot timmerwerk van het ophangen van lampen tot bouwen van het hele huis Tuin leeghalen tuin renoveren diamant zagen en boren Met niet goed geld terug garantie

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Perfect. Soepel. Alle afspraken nagekomen en keurig opgeleverd. Een aanrader.
 • van der Schuit Installatietechniek
  van der Schuit Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55563 reviews
  Tegelzetter in Zwaanshoek

  Heeft u een lekkage aan uw dak, gas, water, cv of riool (verstopping), dan ben ik de geschikte persoon. Tevens plaats en vervang ik sanitair, kranen en toebehoren. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de Installatietechniek.

  Laatste review:
  Kitten-
  Duidelijke communicatie, steeds snelle reactie, klus super netjes en goed geklaard door Rick. Zal zonder twijfel voor een volgende klus weer met Rick in zee gaan!
 • Klussenbedrijf Thomas
  Klussenbedrijf Thomas
  Beoordeling: 4.7 van 54.7557 reviews
  Tegelzetter in Zwaanshoek

  Van eenvoudige klussen tot complete renovaties. Gespecialiseerd in SANITAIRE RUIMTES van nette douche of toilet tot luxe badruimtes. Tevens gespecialiseerd in VERNIEUWEN VAN KOZIJNEN zowel hardhout als kunststof. Schilderwerk, stucwerk, tegelwerk, betimmeringen, etc. Na een afspraak inventariseer ik uw wensen. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend mijn prijsopgave. Kwaliteit = Kwaliteit Prijs = Prijs Bekijk onze referenties. De meeste projecten voerden wij uit in de driehoek Haarlem, Amersfoort, Leiden. Met vriendelijke groet, Thomas

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Thomas en Martin hebben de toilet keurig in orde gemaakt. Goede adviezen, werken heel netjes en ruimen het ook op. Super mooi gekit ook!! Heel tevreden. Leo de Marja
 • Run Up Multiediensten
  Run Up Multiediensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95152 reviews
  Tegelzetter in Zwaanshoek

  Runup Multiediensten: Is een Professioneel bedrijf en gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren zoals parket, spaanplaat, tegels, plavuizen, cementdekvloeren en alle soorten gelijmd vloerbedekking. Sterk in het ondersteunen van bouw en renovatie werkzaamheden. Doet alle sloop werkzaamheden, Woningstrippen, tot intensive sloopwerken. Ook zijn wij met ons professioneel materiaal goed in het verwijderen van vloeren; parket/spaanplaat gelijmd/gespijkerd verwijderen, Tapijt. PVC, Vinyl gelijmd verwijderen, zwevende vloeren Laminaat en onder vloeren, vlak schuren van vloeren, Egaline laag van vloeren verwijderen. Vloeren worden met Speciale machines verwijderd en schoon opgeleverd. Verder bieden wij ook ondersteuning in verbouwing, opleveringen van woningen of gebouwen inclusief casco oplevering. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA en verzekerd tegen schades die kunnen ontstaan tijdens het werk. En hebben een diversiteit aan werk materiaal bij zich, die nodig zijn om uw werkzaamheden zo goed en professioneel uit te voeren.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Vriendelijk en net contact. Netjes de vloer schoonopgeleverd.
 • Dàwèi Handel
  Dàwèi Handel
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tegelzetter in Zwaanshoek

  Hello. My name is Dawid Brożek, im 29y old from Poland. Im interior finishing. My best skill is instalation of tiles. I can do for you new bathrooms (new instalation wiring, plumbing system itd.) , toilets or instalation of tiles on floor and kitchen. Greetings Dawid Brożek DàWèi Bouw Company

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Deze vakman. tegelaar en tevens loodgieter, is, vind ik, zeer vakkundig, betrouwbaar, hardwerkend en perfectionistisch. Het is goed en mooi geworden. Er is keihard gewerkt.
 • Sos bouw ,onderhoud en renovatie
  Sos bouw ,onderhoud en renovatie
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Tegelzetter in Zwaanshoek

  Onze bedragen includeren BTW en alle andere kosten die wij maken bij het uitvoeren van de klus. Wij bieden garantie op de door ons geleverde werk en gaan pas weg als u tevreden bent. Als u net zo enthousiast bent als wij kunnen we beginnen wanneer u wilt. We zijn net zo flexibel als uzelf!

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Deze heer reageerde snel kwam dezelfde dag langs correcte prijs was correct en hulpvaardig hij heeft er geworsteld met de muur verwijderen, een zware klus omdat er veel staal inzat ,maar hij heeft het toch voor elkaar gekregen alles was redelijk schoon afgeleverd en de kosten vielen wel mee extra bijbetaald omdat het toch een zwaardere klus blijkt te zijn maar hij komt er wel voor terug en dat is sportief wij gaan hem mogelijk weer benaderen voor een klus!

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Zwaanshoek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1035 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Zwaanshoek

Andere vakmensen in Zwaanshoek

Vind vakmensen bij jou in de buurt