Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zwaanshoek

 • Boom & Groen
  Boom & Groen
  Beoordeling: 4.9 van 54.95361 reviews
  Hovenier in Zwaanshoek

  (Boom en groen hillegom ) is gespecificeerd in het snoeien en rooien van moeilijk toegankelijke bomen. Boom & Groen heeft hart voor bomen, planten en bloemen.dat ons telefoon nummer o zes drie zes een twee zes vijf een zeven Om bomen gezond en mooi te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Niet alleen de boom zelf, maar ook de directe omgeving moet goed worden verzorgd. Zo blijven uw bomen mooi en gezond. Dood hout, uitgroeiers en gevaarlijke takken in de kroon van de boom moeten op tijd verwijderd worden i.v.m. veiligheidsrisico’s. In het uiterste geval moet een zieke boom worden verwijderd. Boom & Groen doen deze werkzaamheden via veilige klimtechnieken. Naast boomverzorging, helpen wij U ook graag met het winterklaar maken of het voorjaar klaarmaken van U tuin, zodat U lekker kunt genieten van uw bomen, planten en bloemen. We zijn gecertificeerd in klimtechnieken en machinale boomverzorging

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Wat een vakman! 10 minuten na het plaatsen van de advertentie werden we al gebeld dat Kas de volgende ochtend een 6 meter hoge (zeer prikkende) boom kon verwijderen. Vol bewondering staan kijken hoe Kas deze klus in zijn eentje heeft geklaard, met simpelweg beschermende kleding en klimmateriaal. Een ontzettend vriendelijke, aardige man die goed meedenkt, alles in overleg doet en ook nog eens in is voor een gezellig kletspraatje tussen alle werkzaamheden door. We raden Boom & Groen zeker aan en vinden het bijna jammer dat er niet nóg meer bomen in onze tuin te kappen zijn! ;)
 • AZ Sierbestrating
  AZ Sierbestrating
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Hovenier in Zwaanshoek

  Wij zijn ervaren stratenmakers & hoveniers. Wij kunnen alle tuin werkzaamheden uitvoeren. Zoals: Bestraten Schuttingen plaatsen Bloembakken Opritten Afgraven Overkappingen Veranda bouwen Tuin verlichting

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  AZ Sierbestrating heeft een mooie en degelijke tuin aangelegd. Ze hebben ook actief meegedacht met ons toch wat ingewikkelde ontwerp, erg fijn! Ondanks het slechte weer hebben de mannen op rap tempo doorgewerkt. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75520 reviews
  Hovenier in Zwaanshoek

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  1 grote boom gesnoeid ze waren snel en vriendelijk tot de volgende snoei tijd
 • HD Klussen
  HD Klussen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
  Hovenier in Zwaanshoek

  Goedendag, mijn naam is Hennie Descendre, ik ben begin 40 jaar en klus al sinds mijn tienerjaren. Na mijn opleiding als timmerman ben ik werkzaam geweest in div vakgebieden waaronder o.a. timmerman, (huizen)bouw, elektrotechniek, schilder(binnen-buiten), hovenier, sloop/demontage. In deze periode heb ik mijzelf ook verschillende keren bijgeschoold. Over de jaren heb ik brede ervaring opgedaan, waardoor het voor mij een logische stap is geweest door met HD Klussen mijn eigen klusbedrijf te beginnen. Ik ben zoals u ziet een allround vakman die overal wat moois van weet te maken. Belangrijk vind ik het om goed werk te leveren voor een eerlijke prijs. Geen addertjes onder het gras en dus heldere offertes. U mag er heel gerust van uitgaan, dat ik pas tevreden ben als mijn klanten dat ook zijn.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Goede communicatie en m’n schuur weer top!
 • Tuinbedrijf Hans den Braber
  Tuinbedrijf Hans den Braber
  Beoordeling: 4.5 van 54.5535 reviews
  Hovenier in Zwaanshoek

  Sinds 2010 ben ik de eigenaar van Tuinbedrijf Hans den Braber. Service en klantvriendelijkheid zijn pilaren die ik erg belangrijk vind. De tuin wordt pas opgeleverd als de klant tevreden is. Voor al uw tuin- en straatwerk ben ik beschikbaar. Denk hierbij aan het uitgraven en uitvlakken van uw tuin, het leggen van straatwerk, het herbestraten van uw tuin, het plaatsen van schuttingen en/ of tuinhekjes, het aanleggen van verlichting en alles wat u verder nog wenst in uw tuin. Ook voor het bijhouden van uw tuin, het winterklaar maken en het snoeien van bomen en struiken kunt u mij bellen. Dit alles voor een redelijke prijs. Neemt u gerust contact met mij op, het laten maken van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Super tevreden. Alles volgens afspraak. Erg netjes gewerkt en ben er heel blij mee. Aanrader!
 • AA+ Klussen
  AA+ Klussen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews
  Hovenier in Zwaanshoek

  Welkom bij AA Klussen Sierbestrating, tuinaanleg en meer!! We werken inmiddels een ruime tijd voor onszelf en het werkgebied is 40 km vanuit Haarlem. Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u/jullie mee. Klussen die wij doen zijn onder andere: * Tuinaanleg bestrating aanleggen of verwijderen * Schutting plaatsen * Straat of muur schoonmaken met hogedrukreiniger Ga naar onze website u kunt daar een whatsapp (voorkeur) bericht sturen, een e-mail zenden, bellen voor een vrijblijvende afspraak of om uw vragen te beantwoorden. Op onze site vind u verder onze tuin make-overs, contactgegevens, reviews, een uitleg van onze diensten en portfolio. Team AA Klussen - Klussen met klinkers! KvK nr: 72272546

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Klussen did a good job at my garden & front garden, since day one they helped by coming to my place and having a look. Total was around 48m2 of work that took around 4 days to be completed. They removed the old tiles, roots, shrubs and added lights. In the front they removed 5 trees and added tiles back. Overall pretty happy, just the border around rhe tree that seems to be done in a rush and its already wobbling.
 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95123 reviews
  Hovenier in Zwaanshoek

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Ongelooflijk goede aannemer! Sean is binnen 24 uur na aanvraag klus klaar met alles! Kwam zelfs eerder en gaf goede tips op alles wat ik vroeg! Zelfs werkzaamheden die ik eerst niet had bedacht, heeft hij geregeld! Zeer nauwkeurig en snelle werker!! Boven verwachting!!! Echte aanrader! :-)
 • Artigarden B.V.
  Artigarden B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Hovenier in Zwaanshoek

  ArtiGarden is sinds 2009 actief, waarin ikzelf als zzp-er het aanspreekpunt ben. Samen met mijn medewerkers kan ik uw tuin volledig naar wens (her)inrichten, onderhouden of restaureren. Wij zijn gespecialiseerd in bestrating, houtwerk, schuttingen, verlichting en alles wat er nog meer bij komt kijken om uw tuin onder handen te nemen. Wij werken netjes, maken goede afspraken en zijn zeer flexibel. Tijdens de aanleg van uw tuin kunnen er tussentijds altijd aanpassingen gedaan worden. Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Vandaar dat wij niet als goedkoopste uit de lijst naar boven zullen komen maar ook zeker niet de duurst. Als het om Tuinen gaat zeg ik altijd goedkoop is duurkoop. U wilt toch zeker niet na een paar jaar de tuin alweer moeten aanpassen, toch? Graag maak ik een offerte voor u. En of dat er nu meerdere zullen worden, geen probleem, de bedoeling is om tot een goede overeenkomst te komen.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Jan kwam op zondag tuin bekijken en na een week al afspraak voor het maken van een overkapping. Hij is niet goedkoop maar ze buffelen wel door.
 • Hoveniersbedrijf Diepstraten
  Hoveniersbedrijf Diepstraten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Hovenier in Zwaanshoek

  Hoveniersbedrijf met jaren lange ervaring met passie voor groen. Mocht u echt geïnteresseerd zijn en werkzaamheden willen laten uitvoeren door ons bedrijf mag u uiteraard ons vragen. Wij zeggen dit alleen maar omdat als u zomaar aanklikt het ons geld kost, tenslotte moeten wij allemaal op de centjes letten. Een prijsopgave zonder op locatie geweest te zijn(vrijblijvend) of zonder foto’s is bij ons niet mogelijk.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  De klus is geklaard, maar achteraf vond ik het afgesproken bedrag niet overeenkomen met hoe lang hij er mee bezig moest zijn (inclusief afvoeren van het groen).
 • Green Renovation
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Zwaanshoek

  Groenrenovatie in uw tuin.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  We zijn erg tevreden

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Zwaanshoek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1150 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Zwaanshoek

Andere vakmensen in Zwaanshoek

Vind vakmensen bij jou in de buurt