Vind dakspecialisten in Schaijk

Op zoek naar dakspecialisten in Schaijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Schaijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 554 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Schaijk

 • Klus en onderhoudsbedrijf Duo
  Klus en onderhoudsbedrijf Duo
  Beoordeling: 4.7 van 54.7593 reviews
  Dakspecialist in Schaijk

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Zaterdag geplaatst op Werkspot . Zondag 1130 lekkend dak verholpen 👍. Vriendelijk , duidelijke uitleg … top !
 • Peters Dak Technieken
  Peters Dak Technieken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4532 reviews
  Dakspecialist in Schaijk

  Peters Dak Technieken, voor al uw dak werkzaamheden !

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Na mijn zoektocht op werkspot, reageerde Peters Dak Technieken heel snel en stelde meteen relevante vragen. Ik heb foto's van mijn lekkende schuurdak gestuurd. De volgende dag konden ze al langskomen. Opvallend vond ik de goede communicatie en hoe aardig en duidelijk de jonge ondernemer bleek. Ik kreeg uitleg over de handelingen en het werk was snel klaar en ziet er netjes uit. Top gedaan!
 • Hwm onderhoud
  Hwm onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews
  Dakspecialist in Schaijk

  Welkom op het profiel van: HWM Onderhoud Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie. Let op: Geen garantie op reparatie. Mits anders aangegeven.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Klus was het opnieuw aansmeren van de nokpannen en repareren van de dakgoot. Er werdt snel gebeld met ook nog een scherpe prijs. Jason was netjes op tijd op de afspraak, nam de tijd om uitleg te geven over het materiaal (lichtgrijze flexibele mortel) en de werkzaamheden. Vooraf naar de rest van het dak gekeken, advies gegeven over toekomstig onderhoud en op het dak foto's gemaakt van de (extra) gebreken. Het werk is netjes uitgevoerd en er is nog een aanvullende klus uitgevoerd. Daarvoor was ook tijd voor tijdens de afspraak. Al met al erg tevreden. (foto lichtgrijze mortel is na uitvoering de klus)
 • B & R Dak- en Schoorsteentechniek
  B & R Dak- en Schoorsteentechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6590 reviews
  Dakspecialist in Schaijk

  BenR dak en schoorsteen techniek is de dakspecialist in de regio. Alle werkzaamheden voeren wij vakkundig, efficient en schoon uit. Als familie bedrijf staan deze termen hoog in ons vaandel. Vader en zoon doen samen de planning en de klussen. Een heleboel ervaring met daarnaast veel nieuw inzichten. Deze mix zorgt dat wij onze klussen altijd perfect uitvoeren. Voor al onze werkzaamheden ontvangt u daarnaast tien jaar garantie! Waar zijn wij specialist in; - Schoorsteenvegen - Reparaties op uw dak - Schoorsteen uitslijpen/voegen - Bescherming voor uw goten en kanalen - Techniek (Vervangen en plaatsen van rookkanalen) Kort om; Vertrouw op kwaliteit voor uw veiligheid.

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Snelle reactie, goed werk geleverd
 • JVC Dak- totaal onderhoud
  JVC Dak- totaal onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Dakspecialist in Schaijk

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met 18 jaar ervaring en hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Mijn zoon Jan is ook is ook bezeten van ons werk en is tevens gespecialiseerd in isolatietechniek. Wij werken alleen met A keuze producten zowel dak- als isolatiemateriaalen al onze monteurs zijn gecertificeerd of volgen een interne opleiding. Wat ons onderscheidt van andere bedrijven is dat wij goed communiceren en duidelijke afspraken maken. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Geen 9 tot 5 mentaliteit maar 24/7 bereikbaar! Neem contact op voor een vrijblijvende voorinspectie. Mvg, Julian JVC Dakservice

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Schade was snel gerepareerd. Prettig contact.
 • Dakonderhoud Klein maar Dapper
  Dakonderhoud Klein maar Dapper
  Beoordeling: 4.6 van 54.6560 reviews
  Dakspecialist in Schaijk

  Na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een werkgever en zo allround Dakspecialist geworden, heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Bij Dakonderhoud Klein maar Dapper bent u op het juiste adres voor het onderhoud en of vernieuwen van uw dak! wij zijn werkzaam in heel Nederland! ook verzorgen wij reinigingswerkzaamheden aan: dakgoten, daken en schoorstenen Uw dak is bij ons in goede handen! Neem ook eens een kijkje op onze website dakonderhoudkmd punt nl ——————————————————————— TOPSCORE 9,3 Trustoo: dakonderhoud klein maar dapper stond al in de Top 10 dakdekkers in jouw regio op Trustoo. Volgens onze gegevens behoor je zelfs tot de beste bedrijven op het hele platform in 2022.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snel en vakkundig gerepareerd
 • Jesse van der Venne
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Dakspecialist in Schaijk

  Jesse van der Venne kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Dakspecialist klus in Schaijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Binnenzonwering plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Garagedeur plaatsen of vervangen, Sloten plaatsen of repareren, Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen, Buitendeuren repareren, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Jesse van der Venne om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Raamkozijnen plaatsen of vervangen -

  Vakkundig. Zou hem zo weer inhuren.
 • Hegeraat Leidekkersbedrijf B.V.
  Hegeraat Leidekkersbedrijf B.V.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Dakspecialist in Schaijk

  Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met de nodige vakmanschap. Gespecialiseerd in leiwerk, zowel natuurlei als leipannen. Maar wij leveren en leggen ook alle soorten dakpannen. Hegeraat Leidekkersbedrijf werkt uitsluitend met eersteklas materialen en geeft een ruime garantie op de door haar verrichte werkzaamheden. Advies en een transparante offerte Na een eerste kennismaking wordt een afspraak gemaakt. Beide partijen weten dan wat de bedoelingen, de wensen en de mogelijkheden zijn. Hierna ontvangt u een uitgebreide, transparante en geheel vrijblijvende offerte. Vanzelfsprekend geheel kosteloos! Hegeraat Leidekkersbedrijf werkt volgens vastgestelde normen en met de vereiste materialen, zoals door o a de Monumentenzorg zijn vereist. Hegeraat Leidekkersbedrijf werkt veel voor Bisdommen en voor Monumentenzorg, maar het grootse deel van de klanten zijn toch de particulieren. Toepassingen op daken in zink en koper Alle mogelijke toepassingen met koper en zink worden door ons geleverd en uitgevoerd. Roevendaken, felsdaken, bekleding van windveren en meer. Maar wij leveren en monteren ook houten dakkapellen, schoorsteenkappen, pironnen en osse-ogen. We verrichtten diverse timmerwerkzaamheden die met uw dak te maken hebben. Toepassingen van dakreiniging Hegeraat leidekkersbedrijf reinigt met gespecialiseerde apparatuur al uw vervuilde oppervlakten, met als gevolg dat uw dak er weer als nieuw uitziet! Door het instellen van de juiste warmte en waterdruk reinigen we uw leien dak of leipannen zonder dat we ze beschadigen of aantasten. Met dakreiniging komt het dak weer in zijn oorspronkelijke staat terug. Zoals originele leien daken of leipannen eruit horen te zien. Toepassingen van impregneren Hegeraat leidekkersbedrijf is gespecialiseerd in dakreiniging en impregneren. Wij reinigen vervuilde dakoppervlakten van leien daken en leipannen. Na reiniging kunnen wij zorgen voor impregneren van het dakoppervlak, zodat uw dak er langer mooi uit blijft zien. Wij zijn zo overtuigd van ons product Hegeraat Deshydro Plus waterwerend impregnatiepreparaat dat wij vijf jaar garantie verstrekken op een mos en aanslag vrij dakvlak. Vanuit fabriek wordt 10 jaar mos en aanslag vrij beweerd. Missie Uw wens is onze focus. “Ondernemen met het oog op uw wens vinden we daarom bijzonder belangrijk. Wij gaan u wens realiseren en door onze ruime kennis, ervaring en flexibele instelling kunnen wij ons goed inleven in ieder bouwproject en met het oog op uw wensen en komen wij met creatieve oplossingen voor een onverwachte uitdaging. Dit is terug te vinden in alle facetten van onze bedrijfsvoering.” Visie Betalen naar oplevering en tevredenheid is het credo van Hegeraat Leidekkersbedrijf. Kwaliteit op alle fronten staat daarbij centraal. Dit houdt in dat we ieder klant de meeste gevarieerde keuze willen bieden met eersteklas materialen en een ruime garantie op de door haar verrichte werkzaamheden. We realiseren dit onder meer door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve producten van hoge kwaliteit. Betalen naar oplevering en tevredenheid vormt de komende jaren de leidraad bij alles wat we doen.

  Laatste review:

  Zeer tevreden over de gang van zaken, uitvoering en het gehele team wat bij ons gewerkt heeft. Grote pluim. Super werk geleverd.
 • Schoorsteenveeg en Klussenbedrijf Landerd
  Schoorsteenveeg en Klussenbedrijf Landerd
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakspecialist in Schaijk

  Dakservice Landerd is een klein maar groeiend bedrijf die gespecialiseerd is in verschillende soorten dakwerken. Dakservice Landerd is al 12 jaar actief met schoorsteenvegen en dakgoten reinigen maar zijn uitgegroeid tot een allround dakwerk/ dekkers bedrijf. Gespecialiseerd in o.a.: Dak reparatie, dakrenovatie van zowel pannendaken als bitumen dakbedekking Repareren of vernieuwen van uw dakgoot of dakkapel Inspectie van daken en schoorstenen Het reinigen van daken en dakkapellen. Aanleggen, repareren of renoveren van rookkanalen Verwijderen van vogelnesten Levering en plaatsing van schoorsteenkappen Reparatie, renovatie of vernieuwen van schoorstenen. Schoorsteenvegen Het opsporen en verhelpen van dak lekkages Met vriendelijke groet, Jan Schel, Dakservice Landerd.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Prima werk. Snel en goed georganiseerd. Duidelijke en complete offerte. Ook de kleine extra's werden soepel afgehandeld. Aanrader!
 • Handelsonderneming Rosmalen
  Handelsonderneming Rosmalen
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Dakspecialist in Schaijk

  - Altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden - beschikt over vca

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Goed en eerlijk advies over het vervangen/herstellen van de dakgoot ontvangen en de klus werd twee dagen later netjes afgerond.

Populaire lokale dakspecialisten in Schaijk

Andere vakmensen in Schaijk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur