Vind verhuisbedrijven in Schaijk

Op zoek naar verhuisbedrijven in Schaijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Schaijk

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Verhuisbedrijf in Schaijk

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Hier kunnen menig mensen een voorbeeld aan nemen Ze gaan zorgvuldig om met de spullen en zetten zonder vragen alles op zijn plek Sluiten alles aan en….. Top!!! Een aanrader
 • Handyman Wim

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Schaijk

  Hallo ik ben Wim en doe kleine werkzaamheden rondom huis zoals rioolwerkzaamheden namelijk onderhoud, reparatie en los verstoppingen op. Wat straatwerk en graafwerk past wel in mijn straatje. Verder kunt u mij voor andere klusjes ook benaderen maar deze werken zijn mijn hoofd taken. Met vriendelijke groet Wim Jilesen

 • Hop infra
  Hop infra
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Verhuisbedrijf in Schaijk

  Voor graafwerkzaamheden bestratingen en riool werk zaamheden

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Top communicatie, echte vakman, eerlijke prijs. Aanbevolen!
 • S.anders afbouw & montage

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Schaijk

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf in Schaijk, dan kan S.anders afbouw & montage je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • MiKo Verhuizingen en Personeel
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Verhuisbedrijf in Schaijk

  Wij zijn een verhuisbedrijf werkzaam in o.a. particuliere en klein zakelijke markt. de 5e generatie verhuizers staat klaar om voor u, zorgeloos, verhuizingen uit te voeren. Of het nu gaat om een rijtjeswoning, appartement of villa, MiKo Verhuizingen zal uw inboedel (of een gedeelte hiervan) met zorg en zonder schade overbrengen naar de gewenste locatie.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Kluis prima uitgevoerd door Miko Verhuizingen. Netjes fspraak nagekomen
 • Haidei Electric

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Schaijk

  Haidei Electric kan je helpen met al uw elektrische klussen (Zie de de diverse werkzaamheden hieronder) in het westen van het land (Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Haarlem en omgeving) . Tevens bieden we loodgieter werkzaamheden aan, Tegel zetten, badkamer renovatie, nieuwe badkamer realiseren in een ruimte dat als een extra kamer diende of anders. Wij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden, Onderhoud en reparatie zonnepanelen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Boiler plaatsen of vervangen, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen. Neem direct contact op met Haidei Electric om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Buisman Interieurbouw

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Schaijk

  Ik ben 33 jaar oud en heb ruim 18 jaar ervaring in de interieurbouw. Waarvan ook 5 jaar in de luxe jachtbouw. Mede door de luxe jachtbouw werk ik erg nauwkeurig. Het werk is pas klaar als het perfect is.

 • Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Verhuisbedrijf in Schaijk

  Stukadoor,Schilder,Meubel,Behang,sanitaire,elektra,laminaat,timmerwerk etc Nog niet tegels

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Vriendelijk, gaan direct aan het werk. Netjes uitgevoerd.
 • MBM klussenbedrijf
  MBM klussenbedrijf
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Verhuisbedrijf in Schaijk

  MBM Klussenbedrijf Wij zijn een zeer gedreven team dat snel en secuur werk verzet en onze afspraken nakomen Onze arbeidsmarkt is zeer breed alles omtrent bouw draaien wij onze handen niet voor om Twijfel niet en neem gerust contact met ons op Wie weet tot snel Gr team MBM Klussenbedrijf

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  De klus is niet uitgevoerd maar dat was al aan het gedrag van de companion te merken dat hij hier geen zin in had. De klus was voordat het een uitdaging werd al te groot voor hem. Een onsympathieke man. Miranda is sympathiek en die zag er wel iets in. Alleen jammer dat je er achteraan moet lopen om een antwoord te krijgen welke beschlissing ze gemaakt hebben.
 • Josstrading

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Schaijk

  Bent u op zoek naar een professioneel, ervaren en betrouwbaar bedrijf om uw huis te renoveren? Dan is Joss Vastgoedbeheer het renovatie bedrijf voor u. - Badkamer renovatie,leidingen - Ketel vervanging aansluiten gasleidingen - Elektriciteit vervanging en aansluiten - keuken plaatsen montage - Schilderen binnen/buiten - ook voor veel andere klussen Graag tot ziens bij Joss Vastgoedbeheer

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Schaijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 51 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Schaijk

Andere vakmensen in Schaijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt