Vind verhuisbedrijven in Berghem

Op zoek naar verhuisbedrijven in Berghem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Berghem

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Verhuisbedrijf in Berghem

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Applaus !! Wat een geweldig team, ik ben zo verbaasd over de snelheid, accuratesse, secuur omgaan met onze spullen. de hele huisraad van mijn dochter verhuisd van Waalwijk naar Rotterdam. Communicatief correct. Ik wil ze eigenlijk een 10+ geven en raadt ze iedereen aan. Mijn zoon gaat in september verhuizen en dan ga ik dit team weer bellen. Accuraat, snel en niet duur.
 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95221 reviews
  Verhuisbedrijf in Berghem

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Top verhuizers, vriendelijk en snel!
 • Josstrading

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Berghem

  Bent u op zoek naar een professioneel, ervaren en betrouwbaar bedrijf om uw huis te renoveren? Dan is Joss Vastgoedbeheer het renovatie bedrijf voor u. - Badkamer renovatie,leidingen - Ketel vervanging aansluiten gasleidingen - Elektriciteit vervanging en aansluiten - keuken plaatsen montage - Schilderen binnen/buiten - ook voor veel andere klussen Graag tot ziens bij Joss Vastgoedbeheer

 • MBM klussenbedrijf
  MBM klussenbedrijf
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Verhuisbedrijf in Berghem

  MBM Klussenbedrijf Wij zijn een zeer gedreven team dat snel en secuur werk verzet en onze afspraken nakomen Onze arbeidsmarkt is zeer breed alles omtrent bouw draaien wij onze handen niet voor om Twijfel niet en neem gerust contact met ons op Wie weet tot snel Gr team MBM Klussenbedrijf

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  De klus is niet uitgevoerd maar dat was al aan het gedrag van de companion te merken dat hij hier geen zin in had. De klus was voordat het een uitdaging werd al te groot voor hem. Een onsympathieke man. Miranda is sympathiek en die zag er wel iets in. Alleen jammer dat je er achteraan moet lopen om een antwoord te krijgen welke beschlissing ze gemaakt hebben.
 • Trapdeluxe
  Trapdeluxe
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Verhuisbedrijf in Berghem

  Traprenovatie bedrijf. Naast traprenovatie ook Inzetbaar voor al uw timmerwerkzaamheden. Flexibel en inzetbaar op korte termijn! -Renovatie -Laminaat -Plinten -Kitten -Kozijnen en Deuren montage -Schuttingen -Carport En nog veel meer!. Wij gaan pas weg als de klant tevreden is!

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Dit zijn toppers! Super vriendelijk en vakkundig. Erg blij met het resultaat.
 • Miwa Vastgoedservice
  Miwa Vastgoedservice

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Berghem

  Voor al uw plannen rondom  onderhoud en renovatie is er:    Miwa Vastgoedservice     “de perfecte organisatie”     *Elektrotechnische werkzaamheden * Loodgieterwerk/dakbedekking/Zink en koperwerk * Stukadoor/schilderwerk * Badkamers/keukens & timmerwerk * Facilitair onderhoud en storingopvolging   BEGELEIDEND:   * Bouwkundig advies en vergunningaanvraag incl. tekenwerk * Advies over en regie van alle werkzaamheden * Levering van alle bouwmaterialen en gereedschappen tegen zeer gunstige tarieven     Alle kennis en vakmanschap via één adres.   Voor informatie of een vrijblijvende aanbieding:  

 • Roci Bouwbedrijf

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Berghem

  Hallo, ik ben Roci en ik ben werkzaam vanuit Oss. Ik werk al 4 jaar bij een bedrijf die betonvloeren legt. Ook heb ik in 2 jaar tijd mijn hele huis van boven tot onder verbouwd, dus ook daar heb ik veel ervaring mee.

 • MGM Bouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Berghem

  MGM Bouw kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter klus in Oss en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... te beantwoorden. Neem direct contact op met MGM Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Chiuaru Afbouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Berghem

  Chiuaru Afbouw kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Oss en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Fiets reparatie of onderhoud, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Chiuaru Afbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Pelicano Retail B.V.
  Pelicano Retail B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Berghem

  Wij zijn een allround engineer/installatiebedrijf met veel ervaring in de internationale wellness markt (douchesystemen, stoomcabines, whirlpools, sauna's, ontwerp, installatie, onderhoud en reparatie van nieuwe en bestaande systemen) Hoog afwerkingsniveau (jaren ervaring aan boord van mega jachten)

  Laatste review:
  Super blij met het resultaat. Energiek persoon, levert kwaliteit en betrouwbaar in zijn afspraken. Aanrader !

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Berghem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 79 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Berghem

Andere vakmensen in Berghem

Vind vakmensen bij jou in de buurt