Vind behangers in Berghem

Op zoek naar behangers in Berghem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Berghem

 • Pantalla Behangservice
  Pantalla Behangservice
  Beoordeling: 5 van 555151 reviews
  Behanger in Berghem

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Duidelijke communicatie & netjes resultaat. Heel blij met mijn behang dankzij Heinz!
 • Schwungbouw
  Schwungbouw
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Behanger in Berghem

  Schwung Bouw : ik bouw met enthousiasme en passie , bovenal in samenspraak met jou en transparant over de kosten . Het liefst bouw ik met hout ( zoals een tussenwand, voorzetwand, op maat gemaakte meubels , inbouwkast etc ) , tegelwerk tot 40 m2 , behangen tot 70 m2 , Mijn prijsopgave is altijd inclusief materialen en btw . Mocht je interesse hebben , dan hoor ik graag van je .

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Prettig communiceren, ook in voortraject. Netjes werk geleverd. Ik zou Martijn zeker nog een keer inschakelen als ik een passende klus heb.
 • Teus v.d. Kuijlen Schilderwerken & Klussen
  Teus v.d. Kuijlen Schilderwerken & Klussen
  Beoordeling: 4.3 van 54.3563 reviews
  Behanger in Berghem

  Ik ben al meer dan 37 jaar bezig als onderhoud/schilder en de laatste 25 jaar als ZZP, ik doen alle voorkomende schilder werkzaamheden binnen / buiten zoals; Texen van wanden en plafond Behangen glas/renovlies Houtrot reparatie Groot / Klein onderhoud Ik heb mij de laatste jaren gespecialiseerd in het glasvezelbehang en het reno/glasvlies behang.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Keurig werk, altijd ruim op tijd en vrolijk.
 • Behangersbedrijf H.Wessel
  Behangersbedrijf H.Wessel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75197 reviews
  Behanger in Berghem

  Specialist voor alle soorten behang. Meer dan 50 jaar ervaring. Ben nu 73, maar nog steeds actief. Heb alle diploma's op behanggebied en mag mij meester behanger noemen. Dus geen vaag klusbedrijf. M.v.g. Hans Wessel

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Mooi eindresultaat, snel en netjes gewerkt! Hans is duidelijk erg ervaren.
 • AJJ Kraak
  AJJ Kraak
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Behanger in Berghem

  Mijn naam is Albert Kraak en ik ben eigenaar van het bedrijf kraak painting soloutions is een schilder bedrijf al meer dan 10 jaar. AJJ Kraak heeft al 10 jaar ervaring. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Binnen Schilderwerk - Buiten Schilderwerk - Airless latex spuiten - Hout rot reparatie Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en AJJ Kraak over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, AJJ Kraak, Kraak painting soloutions

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Levert goed en nauwkeurig werk. Was bij ons geen makkelijke klus met 6.5m hoge hal met werken op hoogte via meerdere steigers. Geduldig gewerkt met een goed eindresultaat.
 • Di. Painter
  Di. Painter
  Beoordeling: 4.5 van 54.5585 reviews
  Behanger in Berghem

  klusbedrijf Di. Painter biedt verschillende diensten aan onder andere: binnen en buiten schilderwerk, decoratief schilderwerk, kleur advies, behangwerk, monteren/demonteren van meubelen en laminaat vloeren leggen. Wij zijn een team van vakvrouwen die altijd gaan voor goede kwaliteit en net werk! Iedereen heeft zijn eigen expertises waardoor we u alle diensten met een goede kwaliteit aan kunnen bieden. klusbedrijf Di. Painter adviseerd u om sikkens verfproducten aan te schaffen. Dit vanwege de goede kwaliteit, een mooi eindresultaat en een snel dekkend resultaat. De duurzaamheid van de sikkens producten is erg goed. Het behoud lang kleur en geeft een goede bescherming. Het is mogelijk via ons top kwaliteit verf producten aan te schaffen van sikkens. Het is uiteraard ook mogelijk producten van andere merken zelf of via ons aan te schaffen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wij hebben helaas eens met Diana niet kunnen werken. In het begin communicatie was vlot en duidelijk. Alle beoordelingen waren meestal erg positief dus wij gingen ervoor! Via de Werkspot app hebben wij een afspraak gemaakt dat wij eind oktober weer contact met haar zouden opnemen voor een definitieve begin datum. Diana is sinds een aantal weken helaas onbereikbaar. Ik heb geprobeerd om via deze app contact met haar te krijgen maar zonder succes. Ik zie dat zij de berichten leest. Ik heb haar ook verschillende keren geprobeerd te bellen maar dat leverde ook niks op. Misschien is er iets met Diana persoonlijk aan de hand maar ik had verwacht dat zij tenminste een antwoord zou geven. Vandaag lees ik een recentelijk slechte beoordeling van haar hier op Werkspot. Dit, samen met ons ervaring is genoeg om haar niet verder proberen te bereiken. Geen aanrader helaas.
 • Levendige Kleuren Schildersbedrijf
  Levendige Kleuren Schildersbedrijf

  Nieuw op Werkspot

  Behanger in Berghem

  Schilder van topklasse! Hi. My name is Rokas. I’m hard-working, friendly Lithuanian specialist from beautiful Baltic forests and lakes. I’ve done 3 years in vocational school as interior builder with practice in Tenerife. I competed in competitions to gain more experience. Received my diploma. Now I’m focusing on interior painting. Using best possible painting techniques and tools such as Wooster to get the best possible result. Let's fill the house with the colours you wish! Did you know that freshly painted house increases its value by 5%? A perfectly done project requires time, precision, attention to the details and the right techniques.

 • Joey Scheffers Afbouw
  Joey Scheffers Afbouw

  Nieuw op Werkspot

  Behanger in Berghem

  Hoi ik ben joey scheffers ben 33 jaar kom uit oss . Ik ben sinds 3 maanden voormezelf begonnen als schilder, voornamelijk doen we wanden en plafonds maar kunnen uiteraard alles . Ik werk met 1 man personeel dus grote klussen is ook geen probleem .

 • Santies
  Santies
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Behanger in Berghem

  Ik heb een enorme liefde voor behangen! Naast al 13 jaar ZZP-er in events te zijn, nu ook op werkspot voor behangklussen. Je maakt mij blij wanneer ik kwalitatief het beste behang mag gebruiken, met de gaafste printjes of het mooiste foto behang. Moeilijke hoekjes, gekke vormen, op je kast of op het plafond? Leuk juist! Wil je je hele nieuwbouw huis renovlies behangen dan kan je beter bij een ander bedrijf aankloppen. Wanneer mag ik mijn behangkunsten bij jou komen showen? Ik ben enorm geduldig en pietje precies. Kom je er niet uit met keuzes maken met je behang en/of inrichting? Daar help ik je ook graag bij. Ik kom met mijn oude campertje en tuinbroek aan naar je toe. Liefs, Santies

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  We hadden een niet rechttoe rechtaan behangklusje. En het was de vraag of het uit één rol behang ging lukken. Nou, het was Santies gelukt! Passen, meten en puzzelen. En een mooi eindresultaat!
 • Kramer Services
  Kramer Services
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Berghem

  Bij ons heb je altijd een jaar garantie Betrouwbaar vakman . 7 jaar schilder ervaring Stratenmaker geweest Kundig in laminaat leggen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vriendelijk en goed werk geleverd.

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Berghem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 191 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Berghem

Andere vakmensen in Berghem

Vind vakmensen bij jou in de buurt